Sizi anlıyordur, olanları görüyor zaten, önemli olan sizin kararınıza saygı duyması ve bu konuda sizi desteklemesi ama boşver diye konuşması aslında sizde oluşan duyguları önemsememesi ve ciddiye almaması. Siz neden aşağılanmayı , kötü muameleyi boşveresiniz? Hani kayınvalide deli olsa , akıl sağlığı yerinde olmasa herkese böyle davranıyor hastalık işte der boşverir geçersiniz. Ama diğer eltiye saygılı, mesafesini koruyarak davranmasını biliyor , çünkü eğer o geline kötü davranırsa oğlu karısına seni anlıyorum anam boşver demez, kimse benim karıma, annem olsa bile saygısızlık yapamaz , sen haklısın ve ben senin arkandayım , annemle bu konuda konuşup onun aklına başına almasını sağlayacağım, eğer sana saygılı olmazsa gerekli tepkiyi ikimiz beraber veririz der.En sonki tartışmamızın dönüşü olmayacağını düşünüyorum ve kayınvalidem kendisi gelip yumuşak bir dille herkes hata yapar, gel anlaşalım gibi bir konuşma yapmadığı sürece aramı düzeltmeyi düşünmüyorum. Aksi halde ben yanına gitmeyecem, ölüm kalım, afet savaş olmadığı sürece. Ben eşimle çok net bir dille konuştum, daha ne anlatmalıyım bilmiyorum, en son beni anladığını söyledi ve boşvermemi söyledi. Yani rest çekilecek veya birini seçecek bir durum yaşanacağını sanmıyorum, o kadar da değil, hee o kadar olur da illa anam da anam derse güle güle napalım
Rest çekecek bir surum yaşanmayacağını söylüyorsunuz ama kayınvalide bu tepkinize misli ile karşılık verecek bence.