- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.023
- 248
- Konu Sahibi hayalcannn
-
Aynen öyle annesi ole diyor evin direği sensin artık diyor
Ama ilgilenmedigi tarladan nasıl hak talep edicekH hayalcannn
ben acikcasi kayyum valide ugruna sizi duyan gelinlere (kendim de dahil) uzuluyorum. lakin elden bir sey gelmiyor. konu bizde cozulmuyor.
esiniz hicbir sey yapmak zorunda degil elbette ancak unutmayin ki kayyum biraderiniz de yilda 20 gun olan tatilini size gore duzenlemek zorunda degil.
esinizin ozgurluk hakkini kullanmayip, digerinin hakki olani yapmasinin sorumlusu burada kayyum valide degil.
esinizin bagimsizlasmasi icin destek olun, baska care goremedim.
Ama ilgilenmedigi tarladan nasıl hak talep edicek
Öbür oğlu uzak yerdeymiş zaten bi de babaya düşkün olan bu oğlu...evin direği öldü diye babasının yerine hemen kendini koymuştur...2 kadına kocalık etmeyi görev bilir artık
Aynen oyle
Annesi eşime coxuk gibi davranıyor etrafinda bir dönüyor ama sadece gosteris ve ben bu gosterisi farkindayim malesefff ama gelde gör anlatmam kötü ben oluyorum fesat ben oluyorum çünkü ben elim o annesi insan annesini kötü kabul eder mi edemez .. oda etmiyor . Ama ben artık bıktım idare ci olan ben oldum şu güne kadar ama farkında değil kimse artık bende cirkeflesicem bir de ole deniycem fazla ezdirtdim kendimi her iki tarafa karşı sanırım sadece surat asiyorum başka bir şey yapmıyorum elimden gelmiyor keşke çatır çatır lafları sokSam ama beceremiyroumÇözümü çok basit ,zorlaştırmaya gerek yok . Kayinvalidene haftada bir gidin ve hiçbir işe elinizi sürmeyin . Eşinle bu konuyu etraflıca konuşup bir sonuca bağlayın . Zamanla evliliğiniz etkilenmeye başlayacak bu durumdan . Sabır taşacak sevgi yerini gürültü patirtiya bırakacak ..hiç gerek yok. .ayrıca bu kadar fedakarlığa da gerek yok ..
3 ev kirasi aliyor ve siz kiradasiniz diyecek biseyim yokEsimde babamin biraktiklarina sahip çıkalım kafasinda kayinvalidem 3 kira birden alıyor bir gram parasini bile almıyoruz ve biz kirada oturuyoruz eşim vicdan yapıyor tek sorun bu
Anne oğul arasına girme . Esin çocuk değil ,gözünü açsın ,kandirilmasin ..sen seni ilgilendiren kısmını düşün sadece ..Annesi eşime coxuk gibi davranıyor etrafinda bir dönüyor ama sadece gosteris ve ben bu gosterisi farkindayim malesefff ama gelde gör anlatmam kötü ben oluyorum fesat ben oluyorum çünkü ben elim o annesi insan annesini kötü kabul eder mi edemez .. oda etmiyor . Ama ben artık bıktım idare ci olan ben oldum şu güne kadar ama farkında değil kimse artık bende cirkeflesicem bir de ole deniycem fazla ezdirtdim kendimi her iki tarafa karşı sanırım sadece surat asiyorum başka bir şey yapmıyorum elimden gelmiyor keşke çatır çatır lafları sokSam ama beceremiyroum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?