- 24 Mart 2018
- 209
- 26
- 28
- 34
- Konu Sahibi hayalcannn
-
Esimde babamin biraktiklarina sahip çıkalım kafasinda kayinvalidem 3 kira birden alıyor bir gram parasini bile almıyoruz ve biz kirada oturuyoruz eşim vicdan yapıyor tek sorun buEsiniz yapmasin o annesine kiymiyor ama annesi masallah cok guzel kiyiyor
Esiniz yapmasin o annesine kiymiyor ama annesi masallah cok guzel kiyiyor
Eşime bu konuda bişi soleyemiyorum çünkü kayinvalidem vicdan yapıyor ben tek kalırım oğlum benim kimseye ihtiyacım yok bilmem neBu duruma ancak eşin son verebilir
Gitmeyecek ilgilenmeyecek eve yatiya kalmayacak
Benim elimden gelen bu işim gücüm var. Diyecek
Bunlari yapmazsa ne söylese boşa gider
Siz gezmenize bakin bir hafta önceden program yapin o hafta kayinvalideye gitmeyin mesela
Ve bunu sıklaştırin
Aynen oyleYa oğlu bişi dese direkt gözyaşına türk filmine bağlayan eşim olsaydı böyle mi olurdu ah nerelere gittin muhtaç kaldım diyen kv tipidir kesin
vicdan yapilacak bi durum yok esinizin babasiysa kayninizin da babasi oda birazbvicdan yapsinEsimde babamin biraktiklarina sahip çıkalım kafasinda kayinvalidem 3 kira birden alıyor bir gram parasini bile almıyoruz ve biz kirada oturuyoruz eşim vicdan yapıyor tek sorun bu
Yapmıyor işte esimde deli oluyor amavicdan yapilacak bi durum yok esinizin babasiysa kayninizin da babasi oda birazbvicdan yapsin
Tamam anne madem tek kalabiliyorsun her hafta her hafta gelmemize gerek yok deyip cevap vermeliEşime bu konuda bişi soleyemiyorum çünkü kayinvalidem vicdan yapıyor ben tek kalırım oğlum benim kimseye ihtiyacım yok bilmem ne
diger ogluna da yapsa bunu keske ama konu sahibinin esine gozu kestigi icin bu sekil davraniyorYa oğlu bişi dese direkt gözyaşına türk filmine bağlayan eşim olsaydı böyle mi olurdu ah nerelere gittin muhtaç kaldım diyen kv tipidir kesin
Aynen oyle
diger ogluna da yapsa bunu keske ama konu sahibinin esine gozu kestigi icin bu sekil davraniyor
Esimin evlendgni kabul edemiyor duşa giriyor esim havlu varmı diye soruyorBen ne yapmanız gerektiğini de yazdım...Eşime bişi diyemem diye bişi yok...Akıllı olun isteseniz etkilersiniz düşüncelerini...sen çok yoruldun artık vs adam tutulur su kadarcık tutar onu da beeaber oderiz vs dersiniz...bi miktar basarılı olursunuz ama şunu soyleyim baba öldüyse ve vicdancı kv varsa eyvah eyvah...oğlum şu bozuldu koş, ağaçlar ilaçlanacak koş, dam akıyor, boya yapılacak, eve şu alınacak koş...Kocası yapar artık...Acıdım size
Aynen öyle annesi ole diyor evin direği sensin artık diyorÖbür oğlu uzak yerdeymiş zaten bi de babaya düşkün olan bu oğlu...evin direği öldü diye babasının yerine hemen kendini koymuştur...2 kadına kocalık etmeyi görev bilir artık
Esimin evlendgni kabul edemiyor duşa giriyor esim havlu varmı diye soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?