- 24 Mart 2018
- 209
- 26
- 28
- 34
- Konu Sahibi hayalcannn
Evlendikten 2 ay sonra kayinpederim vefat etdi 3 ay sonrada Kaynım almanyaya taşındı orda Türk bi kızla evlendi .tabi sorumluluklar eşime bindi catida 150 tane kuş tarla vs hepsinin bakımı eşime kaldı ben hiç yeni gelin gibi olmadım hiç gezmelere gidelim diye baskı yapmadim hep destek oldum ama esim her Pazar tarlayla ilgilenmek zorunda kaldı yok zeytin zamanı yok kiraz zamanı vs üstelik onlardan kazandıkları parayi annesine verdi hoc bir hak talep etmedi halada etmiyor haftanın 3 günü kV gidiyor kaliyoruz herşeyle esim ilgeniyor ve artık çok yoruldu annesinede kiyamiyor. Ama kV evlat ayrimi yapıyor . Kaynım eylülde izne gelcek 20 günlugune esim diyor ki bizle geçir uzun zamanini i tatile gitmeyi tercih ediyor esim yardım bekliyor geldiğinde en azından tarlayla ilgilenlm bir kaç gün yorgunum diyor Hayır diyor ozaman adam tut destek olsun bana diyor tutmuyor . Ama mal ayrımı yapınca hakkını istiyor esimde bozuluyor Kayonvalidemde diğer evladına toz kondurmuyor . Eltimden cekiniyor. Ben artık eşime üzülüyorum çünkü çok yiprandi annesi resmen duygu somursu yapıp esimi kullanıyor . BAna bir fikir verin kafayı yemek uzereyim geçen gün kv Kaynım la telefon da konusrken duydum abine He de geç . Dedi . Resmen ve artık bu ayrımi kabullenemiyorum esim babasina çok düşkundu ölümünü hala kabullenemedi. Ama diğer herkes mutlu ve ben artık susmaktan sesimi cikaramamaktan yoruldummmmm.