Kayinvalide-gelin-tüp geçit;)

arkadaslar bu karsılıklı bloklarda oturan karadenızlı bır aılenın evının resmı.Anne ve baba yaslı oldukları ıcn ve gelınıyle oglunun evıne gıtmek ıcın 5 kat merdıvenı ınıp tekrara 5 kat merdıvenı cıkmak zorunda kaldıkları ıcın yapılmış bır koprudur.Soylenıldıgı gıbı dakka bası o evde degıldır kaynana.Gzatelerde cıkmıs bır haberdır.yazının bununla bağlantısı yoktur.

arkadaslar bu karsılıklı bloklarda oturan karadenızlı bır aılenın evının resmı.Anne ve baba yaslı oldukları ıcn ve gelınıyle oglunun evıne gıtmek ıcın 5 kat merdıvenı ınıp tekrara 5 kat merdıvenı cıkmak zorunda kaldıkları ıcın yapılmış bır koprudur.Soylenıldıgı gıbı dakka bası o evde degıldır kaynana.Gzatelerde cıkmıs bır haberdır.yazının bununla bağlantısı yoktur.

ben de haberlerde izlemiştim bu haberi.( aşağıdaki şekliyle )
Zonguldak'ta; Nizamettin V., 1993 yılında yaptırdığı iki apartmanın 5´inci katlarını kendisine ve kızına tahsis etti. evli kızı Gülsüm Kaymakçı´nın evine kestirmeden gidebilmek için 3 yıl önce balkondan balkona köprü yaptırdı. merdiven inip çıkmadan, üstü ve yanları kapalı olan köprüden geçerek birbirlerini ziyaret ediyor.

aynı olaydan mı bahsediliyor, bilemeyeceğim.

Son düzenleme:
ben de haberlerde izlemiştim bu haberi.( aşağıdaki şekliyle )
Zonguldak'ta; Nizamettin V., 1993 yılında yaptırdığı iki apartmanın 5´inci katlarını kendisine ve kızına tahsis etti. evli kızı Gülsüm Kaymakçı´nın evine kestirmeden gidebilmek için 3 yıl önce balkondan balkona köprü yaptırdı. merdiven inip çıkmadan, üstü ve yanları kapalı olan köprüden geçerek birbirlerini ziyaret ediyor.

aynı olaydan mı bahsediliyor, bilemeyeceğim.

Haberlerde bile çıktı öyle mi :CüvCüv:
Vay be bende acaba annemlerin terasa doğru bir köprü mü yaptırsam söyleyeyim eşime de:dance:
güzel olur burdan taaaa Türkiyeme...:icecream:

Başta fıkra diye okudum,resimleri görünce:1shok:
Aslında bu durum bana pekte yabancı gelmedi,halam yıllar önce oğluna ayrı ev dayadı,döşedi,kendi alt katlarına.....
Sonra karşılıklı bir eve taşındılar,zaten hergün bir aradalar,yemek halamda yeniyor vs.
Aradan bir kapı açtırdılar,yıllar yılı mutlu yaşayıp gidiyorlar işte-tatlicadiarzu-
Şimdi başka bir eve taşındılar,bu evede 2 kapı birden açtırmışlarhihoyyyt
Ne diyebilirizki güle güle otursunlar:teytey:

aa bende fıkra diye okuyorum ben olsam o tüp geçidin içine oğlunuda tıkarım anasınıda delimine kadına bak

haha benim kaynanamda bizde kalirken gece iki uc demez yatak odasinin kapisini acar birseyler sorardi..bende kalkar onun istedigini yapardim ya inanamiyorum kendime:bbo:

haha benim kaynanamda bizde kalirken gece iki uc demez yatak odasinin kapisini acar birseyler sorardi..bende kalkar onun istedigini yapardim ya inanamiyorum kendime:bbo:

:1shok: :1shok: :1shok:
Bu huy bazı k valıdelerde saplantı herhaldelaelaelaelaelae
Babannem de zırt pırt annemlereın odasına dalarmıs:roflol:
destursuz..
Hıc hos degıl bence hangı gerekceyle olursa olsun..Amac ne yanı..
Ikı kere kapıyı tık tıklasan ne olur elıne mı yapısır canım bbabannecım dımı ama..
rahmetlı oldu tabı..Allah cc nur ıcınde yatırsın..

heheh ne güldüm ya :roflol: benim kaynanada köprü yaparmış değirmendereden izmite valla dinamit bomba ne bulur koyarım köprünün bacaklarına delikafadulden pışık yok öyle bişey sengözlerimebaksanabibenim

anaa ne kadın beee manyakmıdır nedir
ay böyleleride mi var dedirtiyo insanaa

benım kaynanında bole bı fırsatı olsa karsı karsıya olsak kım bılır neler yaptırır.bırak tup gecıdı.sımdı elınde ole fırsat yok da ondan.Allahtan aramız epey var.bu mesafeyı yer altından metro olarak gecırmedıgı surece rahatız. :içelim:

ne yaratıcı fikirler var yaaa. bunlar niye bilim adamı olup halka hizmet etmemişki:)

X