Kayinvalide-gelin-tüp geçit;)

VALLA MADEM SUREKLI TÜP GECIT YAPIYOR
BENDE EVIMI BASKA BIR SEMTE TASIRIM .
:eek:klava:BAKALIM O BASKA SEMTE TUP GECIT YAPABILECEKMI

tüp geçite hiç birşey yapmam balkona güzel bir düzenek hazırlarım kaynana ayağını bastığı anda km' lerce uzağa fırlatırım:lepi: tekrar geri gelene kadar 1 ay geçer sanırım :roflol:

fena bir fikir değil doğrusu a.s bir zamanların meşhur kaynansı semra hanımım bir üst modeli sanırım :roflol:

kabus gibi kaynana ya düşman başına yani böyle kaynanayı alıcan bağlıycan bi rokete çokkkk uzaklara fırlatıcan :)))

Allag tövbe
anahtarim elinde gezen kaynanama bile papucunu ters giydiriir bu kayanana
yav beinmkine şükür mü etsem ne

yuh ya olurmu öyle şey madem oglunu bırakamıcaktı iye evlendirdi ben öyle kaynanayı mahvederim kimseyide takmam arkadaş :eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:: KazenKötü KazenKötü KazenKötü

Son düzenleme:
benim kaynanamın ayaklarının suyunu içmem lazım süper kaynanam var böyle kaynana allah düşmanımın bile başına vermesin ayıp kimbilir millet nediyo o tüp gecide Kötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü Kazen

Hadi canımmmmmm
bende fıkra falan sanıyorum saf saf resmi görünce dank etti yuh yaniii özel hayat diye birşey kalmamış bunlarda valla yazık o kıza yazık çek git kızım babanın evine eninde sonunda gideceğin yer ne de olsa

aaa inanamadım ya:1shok:.kaynanada ne azim varmış.be kadın oğlun okadar kıymetliyse neden evlendirdin:mymeka:

noluyoz yaws
benim kocam bile dio o kadin normal degil diye anali ogulu kadinin hayatini maf etmek icin mi dogmuslar yahu ne demek istedigin an evine girebilirim istedigim an falan filan daha neler yaws
det hanim kaynana baska isin gucun yok mu senin be:eek:klava::bbo:
allah o kadina akil fikir versin emi
en iyisi gidip yatirsinlar timarhaneye
bende ole yapardim kesin ne isin var benim evimde ya her zaman her zaman :1shok:

yani pes karıya bak be niye evlendirmş oğlunu kendi uyutsaymış gelinin ne suçu var kendi kocasıyla yatarken onu rahat bırakmayan varmı acep hem ayıp hem günah pis kaynana...

benim arkadasın annesiğilin evide öyle ama kadın ğelinini ğetiremeden kanserden öldü kızın cadı anası benim kızım hasta kadınamı bakacak diye altı yıl nisanlı bekletti en sonunda ğönlü oldu kadın malesef oğlunun düğününü ğörmeden rahmetli oldu zavallı onlar ğeldi aklıma her zamanda kötü niyetle yapmıyorlar bence
bunlar nasıl olsa beraber kullanıyoruz iki evde onların arayı kiler ğibi ğelinde istediği seyleri alsın utanmadan diye yaptırmıslardı daha rahat olur her ikisininde anahtarı var istedigi zaman acıyorlardı bu gelinde anahtar yaptırsın kendi tarafına

Fıkra sanmıştım, gerçekmiş. Tahammül sınırlarını aşan bir şey. Konu boşanmaya kadar gider bence. Zaten dinen de sakıncalı bir durum. Ben olsam -Allah korusun- soluğu annemin evinde alırdım herhalde.

benim arkadasın annesiğilin evide öyle ama kadın ğelinini ğetiremeden kanserden öldü kızın cadı anası benim kızım hasta kadınamı bakacak diye altı yıl nisanlı bekletti en sonunda ğönlü oldu kadın malesef oğlunun düğününü ğörmeden rahmetli oldu zavallı onlar ğeldi aklıma her zamanda kötü niyetle yapmıyorlar bence
bunlar nasıl olsa beraber kullanıyoruz iki evde onların arayı kiler ğibi ğelinde istediği seyleri alsın utanmadan diye yaptırmıslardı daha rahat olur her ikisininde anahtarı var istedigi zaman acıyorlardı bu gelinde anahtar yaptırsın kendi tarafına

Merhabalar..
Olay gerçekten üzücü;insanı düşündürüyor.Allah rahmet eylesin kadına..
Karşı taraf da başta bilmiyor muydu beraber yaşayacaklardı madem?kafamçokkarıştı
Ya Rabbım öldürmeseydi de çok uzun seneler yaşasaydı;durum ne olacaktı? Nişanı atmayacaklarına göre (anlaığım kadarı ile) evlenmek hal olucaktı onlar için..
Mantıklı gelmiyor canım bunlar bana..
Kötü niyetle yapmayanlar olabilir tabi;Kimsekimsenin kalbi bilemez;Ancal ALLAH bilir;ama 'nasıl olsa beraber kullanıyoruz iki evde onların arayı kiler ğibi ğelinde istediği seyleri alsın utanmadan' gerekçesi tarafımdan kabul edilebilir değil.yasakkelime
İhtiyaclarını neden oradan alsın ki;kayınvalidesinin yaptığı gibi gitsin dükkanlardan;marketlerden;mağazalardan alsın..:kahve: Değil mi ama? hI BİZ tabi bilemeyiz;istisnai durumlarda;en güzel çözm de olabilir belki bu ..(ama bunu yazarken bile pek sanmıyorum)
Sevgiler..a.s.

X