- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi kirmizigitar
çok teşekkürler herkese
kendi çıkarlarım tabiki var ama emin olun konunun ana teması onalr daha kaliteli bir ortamda yaşasın bundan sonra diyeydi. henuz görmediler evlerini hala memleketteler, ama gördükleri fotoraflarla bile böyle düzenli ve tertipli bir ortamda yaşayamayacaklarını çok güzel anlattılar! bir dövmedikleri kaldı oğullarını, çocuk anne babasının dönmesini beklemeden okuluna geri döndü, onlar da geldikleri zaman bizim kurduğumuz düzeni değiştirme planları yapıyordu en son kıralım şuraya şunu ekleyelim felan diye abuk subuk... moralim çok bozuk kızlar....
valla tatlım yanlış anlama ama siz o evi altın kaplama bile yaptırmış olsaydınız sırf kendisinden müsade alınmadan izin istenmeden sorulmadan danışılmadan yapıldığı için yine beğenmezdi..çok hata etmişsiniz..keşke arkadaşın bi sorsa danışsa sonra sizde devreye girip yardımlaşa yapsaydınız..o beğenseydi bence..yazık olmuş bak birde beğenmemiş..hem paraya yazık hem emeğe...ben olsam bende kızarım düzenimin değişmesine..sen olsan sende kızarsın canım..sonuçta orası onun evi...ben kayanamın evinde yemeğe attığım tuzu bile sorarım..yemeğin tuzunu ayarlayamadığımdan değil,onun evinde o karar verir diye.. mesele ona sormak danışmak.. bilmem bu ince noktayı andınmı canım..art niyetin olmadığını biliyoruz hepimiz emin ol..ama hatan şu ki danışmak gerekirdi.. benim gelin adayım yapsa böyle bişey oğluma biçok şey derdim..daha gelmeden bizi beğenmiyo derdim en basitinden..gelince bakalım napacak derdim.. kızma canım ama kayınvalide adayın çok haklı bence..