• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide adayımın evindeki sürpriz değişim!

evden ziyade tatlı dille istediğinizi yaptırmanıza bravo diyorum ben.Çoğu diğer kadın gibi çemkirerek yaptırmaya çalışsaydınız hem aranız bozulcaktı hem çocuk ailesinden utanıp ezilecekti hem de her taksit öderken öfleyip pöflücekti.
ama ikna yolunu kullanarak bunların hepsinden kurtulmuş oluyosunuz, cidden tebrik ederim :))

elinize sağlık ancak ben şahsen ben evde yokken evimin bu şekilde karıştırılmasını istemezdim üstelik henüz resmen gelin bile değilsiniz.

tek kelimeyle harika olmuş..iyi niyetli bi tavır gibi geldi hernekadar kendi annem çok titiz tanışmadan düzeltelim istedik desenizde=)) bence oldukça becerikli bi insansınız umarım önyargısız ve iyi niyetli bi şekilde kayınvalidenizle de saygı çerçevesinde bi iletişim kurarsınız...isterseniz başaramıycağınız şey yok gibi:34:

çok teşekkürler herkese

kendi çıkarlarım tabiki var ama emin olun konunun ana teması onalr daha kaliteli bir ortamda yaşasın bundan sonra diyeydi. henuz görmediler evlerini hala memleketteler, ama gördükleri fotoraflarla bile böyle düzenli ve tertipli bir ortamda yaşayamayacaklarını çok güzel anlattılar! bir dövmedikleri kaldı oğullarını, çocuk anne babasının dönmesini beklemeden okuluna geri döndü, onlar da geldikleri zaman bizim kurduğumuz düzeni değiştirme planları yapıyordu en son kıralım şuraya şunu ekleyelim felan diye abuk subuk... moralim çok bozuk kızlar....

çok teşekkürler herkese

kendi çıkarlarım tabiki var ama emin olun konunun ana teması onalr daha kaliteli bir ortamda yaşasın bundan sonra diyeydi. henuz görmediler evlerini hala memleketteler, ama gördükleri fotoraflarla bile böyle düzenli ve tertipli bir ortamda yaşayamayacaklarını çok güzel anlattılar! bir dövmedikleri kaldı oğullarını, çocuk anne babasının dönmesini beklemeden okuluna geri döndü, onlar da geldikleri zaman bizim kurduğumuz düzeni değiştirme planları yapıyordu en son kıralım şuraya şunu ekleyelim felan diye abuk subuk... moralim çok bozuk kızlar....

ah be canım iyi yapmıssın hoş yapmıssında daha öncede yazdım aranızda resmi bir durum bir durum yokken ki olsa bile karışma bence kimsenin mutfagına banyosuna bırak kirleriyle pasaklarıyla kalsınlar..şahsen ben ortalıgı ayaga kaldırırdım kayınvalıde adayın olsaydım..üzgünüm ama düşüncem böyle.tanımadıgım birisi evimi dekore etsin istemem hatta ben evde yokken eve girsin istemem..ama tabi yaptıkların güzel olmus o ayrı bir konu sen kendi evi düzenlersin ilerde bosver .

elinize sağlık ancak ben şahsen ben evde yokken evimin bu şekilde karıştırılmasını istemezdim üstelik henüz resmen gelin bile değilsiniz.

Tam ben de bunu diyecektim ki benden önce söylemişsiniz zaten.

Ev sahibinin haberi bile olmadan evinde değişiklikler yapmanız tutup da bunları resmedip siteye koymanız hiç doğru değil.

Siz kim oluyorsunuz:20:

Hiç hoş bir davranış olmamış ne hakla karışırsınız kayınvaldenizin evine annenizin evi olsa tamam da,kayınavldeniz sizin evinize karışsa kıyamet kopar neden düzenime karışıyor diye dört senelik evliyim kayınvaldemden izinsiz yatakodasına bile girmem kaldı ki sormadan düzenine karışayım kendisi bana sormadan benim evimde hiçbir şey yapmaz, ayrıca herkesin standartı bir olamaz.

Çok hoş olmuş valla Süper olmuş.
Kayınvalidenizin pardon müstakbel kayınvalidenizin:) beğeneceğinden şüpheniz olmasın.

Büyük değişim harika olmuş.....
Yanlız resimlere bakarken birazda üzüldüm
Evinin bu şekilde olmasının sebepleri vardır belkide
Çocuğunu yada çocuklarını büyütüp okutabilmek vs vs....
Bizler çok şanslıyız çok şükür....
Ama eşyalar eski olsada temiz olucak ve kadın üretkendir eldeki 2-3 parça malzemeyle kullanılır hale getirebilir.
sizede bravo annesinin evine masraf ettirmek istemeseniz yaptırmazdınız.
umarım kayınvaldenizde memnun kalmıştır.

:(Şimdi yazınızı okudum beğenmemiş
acaba eve geldiklerinde oğlu ''anne sen zevkine göre beğen yaptıralım deseydi daha mı iyi olurdu''
ben kayınvaldeme anneler gününe bot almışken arkamdan gidip değiştirmiş botu:1:
kızmadım çünkü zevklerimiz çok farklı
ondan sonra anladımki beraber gidip o beğencek biz alcaz:D

siz başkasının özel hanesine,mahremine müdahale etmişsiniz:20:

ayrıca onların izni olmadan mahremlerini burada,sanal alemde paylaşıyorsunuz
:20:

aranızda resmi birşey de yok,olsa da ne yazar
:19:

yarın birgün evlenirseniz eşyanızı siz yokken gelip alsalar,herşeyinize karışsalar ne yapardınız...
:51:

arkadaşınıza da helal olsun valla çok düşünceliymiş!!

siz başkasının özel hanesine,mahremine müdahale etmişsiniz:20:

ayrıca onların izni olmadan mahremlerini burada,sanal alemde paylaşıyorsunuz
:20:

aranızda resmi birşey de yok,olsa da ne yazar
:19:

yarın birgün evlenirseniz eşyanızı siz yokken gelip alsalar,herşeyinize karışsalar ne yapardınız...
:51:

arkadaşınıza da helal olsun valla çok düşünceliymiş!!

Hiç katılmıyorum size. İnsan düşünceli değilse, laftan sözden anlamıyorsa böyle incelikler-süprizle yapılmalı bence. Nereden nereye gelmiş ev. Daha bence ne kadar teşekkür etse azdır. Bizim tanıdığımız 3 ayını verdi dünürleri olacak diye. Evine neler neler yaptı. Kızımı güzel evlerde görsünler altta kalmasın diye. Düşünceli bir insan böyle yapar ama düşünmüyorsa da böyle süprizler yaşar ;)

Hiç katılmıyorum size. İnsan düşünceli değilse, laftan sözden anlamıyorsa böyle incelikler-süprizle yapılmalı bence. Nereden nereye gelmiş ev. Daha bence ne kadar teşekkür etse azdır. Bizim tanıdığımız 3 ayını verdi dünürleri olacak diye. Evine neler neler yaptı. Kızımı güzel evlerde görsünler altta kalmasın diye. Düşünceli bir insan böyle yapar ama düşünmüyorsa da böyle süprizler yaşar ;)

valla biri benim evimi böyle yayınlasa yok 1084den beri toz alınmıyo vs vs rencide etse o kıza çok güzel sürprizler yapardım:27: neyseeeeee

o zaman kimse buraya yazmasın evime karışıyolar eşyama karışıyolar diye

bu kız gelin bile değil daha

ne münasebet

konu sahibi arkadaşım kırılma nolur fakat ben de aranızda evlilik dahi olsa insanların özel alanına böyle izinsizce müdahale etmenin hoş bir şey olmadığını düşünüyorum.sen incelik yapmak istemişsin ama bence herkes kendi yaşadığı yerin nasıl olacağına kendi karar vermeli..

Son düzenleme:
ben 7 yıllık kayınvalidemin evinde birseyi biryerden alıp diğer yere koyarken bile izin istiyorum herseyden önce büyük cesaret.oldukları gibi kabul edemeyecekseniz evlenmeyi birkez daha düşünün derim ilerde sorun olur

Değişim istediği kadar iyi olsun ev sahibine sormadan böyle bir şeyin yapılması hoş değil bence.
Veya sürpriz yapılıyorsa bile bu şekilde olmamalı.Bu şekilde dediğim durum sizin gelip bir sitede bu şekilde konu açıp,temizliklerinden tutun-kendi evlerinde yapacakları değişime bile karışma hakkını kendinizde görmeniz.Kusura bakmayın ama ben tutumunuzu beğenmedim.Erkek arkadaşınız sizin ailenizi bu derece eleştirse,yaptığı iyiliği bile farklı bir dille anlatsa ne derece hoşunuza giderdi?Bunları da düşünmek lazım..Hepimizin annesi-babası var.
Ben annemin bu şekilde hem de herkesin görebileceği yerde eleştirilmesini kaldıramazdım.

Yine de değişim güzel..Umarım canlı canlı gördüklerinde dilediğiniz tepkiyi alırsınız.

Back
X