- Konu Sahibi kirmizigitar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler herkese
kendi çıkarlarım tabiki var ama emin olun konunun ana teması onalr daha kaliteli bir ortamda yaşasın bundan sonra diyeydi. henuz görmediler evlerini hala memleketteler, ama gördükleri fotoraflarla bile böyle düzenli ve tertipli bir ortamda yaşayamayacaklarını çok güzel anlattılar! bir dövmedikleri kaldı oğullarını, çocuk anne babasının dönmesini beklemeden okuluna geri döndü, onlar da geldikleri zaman bizim kurduğumuz düzeni değiştirme planları yapıyordu en son kıralım şuraya şunu ekleyelim felan diye abuk subuk... moralim çok bozuk kızlar....
elinize sağlık ancak ben şahsen ben evde yokken evimin bu şekilde karıştırılmasını istemezdim üstelik henüz resmen gelin bile değilsiniz.
siz başkasının özel hanesine,mahremine müdahale etmişsiniz
ayrıca onların izni olmadan mahremlerini burada,sanal alemde paylaşıyorsunuz
aranızda resmi birşey de yok,olsa da ne yazar
yarın birgün evlenirseniz eşyanızı siz yokken gelip alsalar,herşeyinize karışsalar ne yapardınız...
arkadaşınıza da helal olsun valla çok düşünceliymiş!!
Hiç katılmıyorum size. İnsan düşünceli değilse, laftan sözden anlamıyorsa böyle incelikler-süprizle yapılmalı bence. Nereden nereye gelmiş ev. Daha bence ne kadar teşekkür etse azdır. Bizim tanıdığımız 3 ayını verdi dünürleri olacak diye. Evine neler neler yaptı. Kızımı güzel evlerde görsünler altta kalmasın diye. Düşünceli bir insan böyle yapar ama düşünmüyorsa da böyle süprizler yaşar![]()