• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvaldemle kavga

Be1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
330
132
103
34
Kv ile ilk defa kavga ettık pazartesı işe başladım 1 yasında çoçuğum var kv bakıcaktı genç daha ben dedımkı evler yakın ilk bır hafta çocuk sana alışsın burda bak sonra istedıgın gıbı geZmeye gıttıgınde götür evımde bakarım ben dıyordu onada tmm dedım daha dün bır bugün 2 sabah gelıyor öğlen çocuğu alıp gıdıyor evıne evde kımse yok başka çocuk falan hıc bırsey yapma dıyorum akşamdan cocugumun yemeklerını yapıyorum ama hıc bişey yemıyor dıyor bugün tüm gün işyerıbde ağladım
Yaptıgım yemeklerı unutmuş bıde gıderken ben çocuğa ayrı et suyu ile kıyma ile yapılmiş şeyler yapıyorum e ne verceksın dıyorum dünden pilav var onu verırım dıyor bende sınırlendım yaşlı bı kadına bıraksam çocuğa onu verılnıcegını bılır dedım sen bana fırsat vermedınkı benım evımde yokmu bısey yaparım yedırırm 2 günde bunalttın benı dedı ağlamaya başladı çocuğun düzeni bozuluyor bır hafta benım evde sana alışsın sonra götür dıyorum yok kabul etmıyor şok oldum napcagımı sasırdım esımde annemı aglattın saatte beş kere arıyorsun dıye bana çok kötü kızdı ne yapsam bılmıyorum

Ya kadınında evi var eşi var mi yok mu bilmiyorum isi gücü var çocuğunda yabancı bi eve gitmiyo defalarca gitmiş çocuğun yememesi yerinden değil senden ayrıldığından bu da kadının sucu değil 10 güne alisicaktir abartma bu kadar erken yaslanirsin

Tmm da bıraZ benım evde baksa noluyor yanı bukadarıda pes
Zaten zorunluluğu yok onunda işleri vardır ha bu hafta ha haftaya ne olacak ki biraz abartmışsınız. Yazık yaşlı kadın öyle de denilmez ki. Kalbini kırmayın ne güzel bakıyor işte.

Tmm da bıraZ benım evde baksa noluyor yanı bukadarıda pes

Bu kadarina pes diyorsunda,bakmak zorunda degil bir kere. Ve herkesin kendi düzeni var. Kocanizi büyütmeyi becernisse cocugunuza da bakar. Korkmayin bu kadar. Hersey pat diye yerine oturmuyor.Yok cok titizim diyorsaniz isten cikin ve kendiniz bakmaya devam edin.

Ya kadınında evi var eşi var mi yok mu bilmiyorum isi gücü var çocuğunda yabancı bi eve gitmiyo defalarca gitmiş çocuğun yememesi yerinden değil senden ayrıldığından bu da kadının sucu değil 10 güne alisicaktir abartma bu kadar erken yaslanirsin
Eşi var başka çocuk yok koşarak gıtmesının ne anlamı var burdada rahat edebılır nolcak bıraz kalsa cocugu sureklemenın anlamı ne ben ondan iş güç beklemıyorum zaten

Profesyonel bir bakım istiyorsanız bakıcı tutacaksınız. Yoksa siz yokken hep bildiğini yapacak zaten. Çünkü o da anne. Kocanızın annesi hemde. “Ben şu kadar çocuk büyüttüm, bana akıl verme. Söyleneceksen gel kendin bak” diyecek bir süre sonra.

Zaten zorunluluğu yok onunda işleri vardır ha bu hafta ha haftaya ne olacak ki biraz abartmışsınız. Yazık yaşlı kadın öyle de denilmez ki. Kalbini kırmayın ne güzel bakıyor işte.
Tmm da çocuk bı ona alışsın sonra başka eve alışır bütün çorbalarını yapıp ustlerıne yazı yapıştırıyorum şu saatte verilcek dıye ama genede beceremıyor çoc
Bu kadarina pes diyorsunda,bakmak zorunda degil bir kere. Ve herkesin kendi düzeni var. Kocanizi büyütmeyi becernisse cocugunuza da bakar. Korkmayin bu kadar. Hersey pat diye yerine oturmuyor.Yok cok titizim diyorsaniz isten cikin ve kendiniz bakmaya devam edin.
kocamın zamanı ayrı şimdıkı zaman farklı ama oZamanlar doğru dürüst çocuk mu bakılmış
uk aç kalıyor

Eşi var başka çocuk yok koşarak gıtmesının ne anlamı var burdada rahat edebılır nolcak bıraz kalsa cocugu sureklemenın anlamı ne ben ondan iş güç beklemıyorum zaten
Eşi var o adamın evinin temizliği yemeği işi gücü ütüsü bu kadar işin içind e birde senin çocuğuna bakıyo böyle devam edersen eşinden kendini sogutursun

Sıkılıyordur sizin evinizde.
Kendi evinde de yapacak işleri vardır belki.Herkesin kendi düzeni var.
Çocuğun zaten alışkın değil mi babaannesine,evleriniz yakın olduğuna göre sürekli görüşüyorsunuzdur.Yabancılık çekmez yani çocuk.
İlla benim istediğim olsun diyorsan,tut bir bakıcı sen de kurtul,kayınvaliden de kurtulsun.

Bende calisan bir anneyim is başı yapmadan once senin ve çocuğun düzeni uyku oyun yemek vs zamani en azindan bir iki hafta onceden öğretmeniz gerekirdi ...
Ortak menu cikarirdi .. ona uyulurdu senin de yaptığını yedirirdi kendi de yapardi ...
Söylerdim ogrettım ama basbasa kalınca yedıremıyor yada çocuk ıkı kez kafa sallasa istenmiyor deyıp bırakıyor başka bısey vereyım oynatarak yedıreyım yok

Profesyonel bir bakım istiyorsanız bakıcı tutacaksınız. Yoksa siz yokken hep bildiğini yapacak zaten. Çünkü o da anne. Kocanızın annesi hemde. “Ben şu kadar çocuk büyüttüm, bana akıl verme. Söyleneceksen gel kendin bak” diyecek bir süre sonra.
Zaten söyledı ben işimi bilirim bılıncsız saf bı kadın degılım sen kendını işine ver dedı kavga oluncada benım bakmamı begenmıyorsan çık kendın bak dedı

kadını günde kırk kere arayıp bunaltmışsınız.
muhtemelen burnundan getirdiniz.
ya bakıcı şirketlerinden profesyonel birini bulun yada işten çıkın.
yada biraz alttan alıp herşeyi problem haline getirmemeyi öğrenin. yoksa kavgalar bitmez sonu iyi görünmüyor.

Back