bahanelerle savuşturmayın.
gerçek bir şekilde anne rahatsızdım bu yüzden rapor aldım.
anne gerçekten vakit bulsam kendi arkadaşlarımla oturmaya giderim gibi...
Aslında hayır demeyi saygısızlık zannediyoruz galiba. .ya da karşı taraf öyle kabul ediyor..bu aralar dinlenmek yatmak istiyorum halim yok oradaki konulardan zevk almıyorum demeniz lazım açıkça. .karşı tarafında saygılı olması lazım. .ama bizim ülkede olmuyor ne yazikki..
Aslında hayır demeyi saygısızlık zannediyoruz galiba. .ya da karşı taraf öyle kabul ediyor..bu aralar dinlenmek yatmak istiyorum halim yok oradaki konulardan zevk almıyorum demeniz lazım açıkça. .karşı tarafında saygılı olması lazım. .ama bizim ülkede olmuyor ne yazikki..
Kirmadan musait olmadigini soylemekte ne sakinca var anlamiyorum.
Milletçe hayir diyememek uzere yetistirilmisiz bunu anladim.
Herkesin her istedigini yapmak zorunda degilsiniz hanimlar. Degilsiniz. Kimsenin kolesi degilsiniz. Bir seyi yapmak iste-meme hakkiniz mevcut. Gercekten!
neden? Size hizmet etmek icin rapor almadim, hasta oldugum icin aldim. Bu cumleyi ayna karşisinda hergun tekrar etmeyi dene, bir de hayir deme egzersizleri yap mesela.
Güne gitmek istemiyorum diyeceksiniz. Devam ederse çağırmaya her seferinde bunu söyleyeceksiniz. Ne kadar çekiniyorsunuz kendinizi ifade etmekten. Kk'da genek olarak gördüğüm şey bu. Kaçak dövüşüyorsunuz ve sadece kendinizi ezdiriyorsunuz.
Yani belim ağrıyor demeye bile gerek yok benim için. İstemiyorsam istemiyorumdur. Bitti.