• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvaalidem ve günleri

SBLSNR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
81
17
98
Evet kizlar basliktaki gibi soyle anlatayim biz kayinvalidemle ayni mah oturuyoruz bn calisan biriyim kendisi ev hanimi oldugu icin hem en hemen hergun gunu var iste akraba gunu bilmem altin guni paragunu haliyle gun arkadaslari 50 yas ve ustu bni en ufak bi bos yakaladogi an hopp hadi gune gidelim hazirlan dio kiramiyorum bide sonucta oraya gittigimde en kucuk bn oldugum icin butun hizmet yapmak bsna kaliyo aslinda kayinvalidrm sen otur yaparlar desede ben kendime yediremiyorum 50 yasindaki teyzelere rica bile edemem neyse gelelim asil koniya

Simdi bn hamile oldugum icin bel agrimdan dolayi birasda isyerinin stresinden uzak kalmak icin raporluydum ve bunu esim ark disinda hic kimse bilmiodu bizm kayinvalide bnm isyerine gidio bnden habersiz malum bn calisiyorum sanip bizim personel lerde bikac gundur raporlu oldugumu soyluyo simdi bunu duyan kayinvalide bni ariyo e sen ise gitmemissin bna nedn soulemiyon ayni seyleri esime soyluyo bu olayin ertesi gunu yani bugun ese arayip raporlu ysa gunumuz var hadi gelsin dio oda calistigimi soyluyo istersen git bak dio bizimki yok bn bida gitmem fln filan trip atiyo :)) simfi kizlar esim de dediki soyle gune fln gitmekten hoslanmadigini dile getir dio daha once getirdim ama halaa cagitiyo simdi nasil bi yol izleyeyim yarfim edin kirmadan hic gitmek istemedigimi nasil soylicem :işsiz::anneadayı:

Israrla söyleyeceksiniz , başka yolu yok.

+1

Israrla söyleyeceksiniz + ısrarla gitmeyeceksiniz.
Gitmek istemediğinizi söyleyip ısrar edince de giderseniz sözlerinizin bi değeri kalmaz.
İsterse yalvarsın, küssün, gitmeyeceksiniz. Gitmek zorunda olmadığınızı hissettirin.
Bu ne canım çanta taşır gibi her gittiği yerde sizin ne işiniz var?

Hamilelik gibi bahaneniz var. Belim ağrıyor, midem bulanıyor. Kalabalığa giremiyorum 1 haftadır vs gibi şeyler uydurun. Belli bir süre sonra pes edecektir.

Günlerden hoşlanmadığını sıkıldığını söylersen kv niye kırılsın? Raporunu dinlenmek için aldığını ve hoşlanmadığın şeyi yapmak istemediğini söyle, olmadı benim taktiği dene, ben gitmek istemediğim yerler için kvdeye eşim gelmemi istemiyor diyorum, oğluna gelsin vs hayatta demez. Eşini öne sür, o da destek çıksın :super:

Tavir aliyo bana karsi ben rapor luyum bunu soyluyorum ameliyat oldum gene ayni seyi yapti oraya gittigin de napcan yer icer oturursun dio ama oyle olmuyo simdi iste raporlu oldugumu neden soylememisim bunun tribini atiyo nedeni esimde bilio bana hak verio ama yookk bİzimki illa goturecek kendimi ii hissetmedigimi soylesem de goturcek bn gelin napio derlerse evde derse ayip olurmus ne alakaysa bnde anlamadim

Evet kizlar basliktaki gibi soyle anlatayim biz kayinvalidemle ayni mah oturuyoruz bn calisan biriyim kendisi ev hanimi oldugu icin hem en hemen hergun gunu var iste akraba gunu bilmem altin guni paragunu haliyle gun arkadaslari 50 yas ve ustu bni en ufak bi bos yakaladogi an hopp hadi gune gidelim hazirlan dio kiramiyorum bide sonucta oraya gittigimde en kucuk bn oldugum icin butun hizmet yapmak bsna kaliyo aslinda kayinvalidrm sen otur yaparlar desede ben kendime yediremiyorum 50 yasindaki teyzelere rica bile edemem neyse gelelim asil koniya

Simdi bn hamile oldugum icin bel agrimdan dolayi birasda isyerinin stresinden uzak kalmak icin raporluydum ve bunu esim ark disinda hic kimse bilmiodu bizm kayinvalide bnm isyerine gidio bnden habersiz malum bn calisiyorum sanip bizim personel lerde bikac gundur raporlu oldugumu soyluyo simdi bunu duyan kayinvalide bni ariyo e sen ise gitmemissin bna nedn soulemiyon ayni seyleri esime soyluyo bu olayin ertesi gunu yani bugun ese arayip raporlu ysa gunumuz var hadi gelsin dio oda calistigimi soyluyo istersen git bak dio bizimki yok bn bida gitmem fln filan trip atiyo :)) simfi kizlar esim de dediki soyle gune fln gitmekten hoslanmadigini dile getir dio daha once getirdim ama halaa cagitiyo simdi nasil bi yol izleyeyim yarfim edin kirmadan hic gitmek istemedigimi nasil soylicem :işsiz::anneadayı:
Yani gitmek istemiyorum sıkılıyorum diye soyleyip gitmeyeceksin.

Kv kirmsk istemiyorsan da gudeceksin

Belim ağrıyor diyip gitmeyeceksin
Birkaç kez çağırır ,sen hep reddedince vazgeçer elbet

Ben sıkılıyorum anneciğim
Sen katıl demek çok mu zor . .
Ah ah demes olurmuyum neden sikiliyon dio gulup gecio bn artik dedim siz buyuksunuz sizin muhabnetinizi bn anlamiyom dedim bu sefer de surekli kucuk gorumcemi ovuyo bulaftan sonra benkm yanimda dioki bn kiz buyukle buyuk kucukle kucuk olur die ufff bunaldim artik bnde

Tavir aliyo bana karsi ben rapor luyum bunu soyluyorum ameliyat oldum gene ayni seyi yapti oraya gittigin de napcan yer icer oturursun dio ama oyle olmuyo simdi iste raporlu oldugumu neden soylememisim bunun tribini atiyo nedeni esimde bilio bana hak verio ama yookk bİzimki illa goturecek kendimi ii hissetmedigimi soylesem de goturcek bn gelin napio derlerse evde derse ayip olurmus ne alakaysa bnde anlamadim
Tavır alırsa alsın ısrarla çağırırsa sen de tavır yap eşin de annesinin anlayacağı dilden konuşsun.

Fatmamurat haklison bn hic tavir yapamiyomda ondan oluyo zaten bakcam yarin yemekte hala ayni seydrn bahsederse bnde dicem yaa cokk sikiliuorum kimseye haber etmedim neden soyliyeyim ki insan buna zorunlu olabilirmi bn ce olamaz bu nedir

Aynı durumu bende yaşayacaktım ki kayın valideme gün yapmaktan hoşlanmadığımı söyledim. Kurtuldum. Sizde istemediğinizi söyleyin. Kırılırsa da o nun sorunu.

Bu ara bulantım acayip anne bi bilsen o kadar kötüyüm ki her şey bana kokuyo iyi hissetmiyorum sen git valla benim gelcek dolanacak halim yok dinlenmek istiyorum ayten teyzelere de çoooook selam söyle benden daha sonra belki katılırım kib byeee:cool::KK3:

Back