- 12 Kasım 2022
- 54
- 30
- Konu Sahibi didem57572
Herkese merhaba Eğer sonuna kadar dinleyip bana fikir verirseniz çok sevinirim 3,5 senelik evlilik birliğim var 1 sene nişanlılık flört dönemi derken yaklaşık 5 senelik birlikteliğimiz var. Yaklaşık 4,5 senedir de eşimin ailesinin içindeyim. Eşimin ailesi hiç bir zaman tam anlamıyla beni istemedi hep sürtüşmeler oldu bunlar düğünle ıvır zıvırla alakalı değil zaten herşeyi eşim ve ben yaptık. Herşey en sadeliğiyle oldu. Eşimin ailesi benden önce halasının kızıyla sözlemişler(doğulular) Eşimin asla haberi yok olduğunda da eğer bozmazsanız ben gelmiyorum demiş(eşim o ara askerde) Sırf buna sebep bana hep mesafeli olduklarını düşündüm fakat sanırım kalpleri kötü 2 görümcemden çok memnunum saygı sevgi içeresiyindeyiz. Kayınvalideme de bazen gelip gidiyor çözemiyorum Ama sağolsun kayınpederim ve kaynım yetiyor kaynım çorabıma mı karışmadı Nerede lüzumsuz saçma sapan şey karışmaya çalıştılar aile içimize bütçemize e haliyle bizde karıştırmayınca düşman kesildi ikisi neden çünkü herşey onlara sorulmak zorunda Uzun bir süre mesafe koydum gerçekten kalbimi kıran olaylar oldu. Bebeğim doğduktan sonra da dedim ki Her neyse hiçbirşey tek taraflı değildir ben küçüklüğümü yapayım yakın gideyim. 2 ayın 50 günü oradayız her Allah’ın günü bir laf 5 aylık bebeye yok çay verin yok ekmek verin yok şu yok saçını uzatmayın ses çıkarıyorum olmuyor susuyorum susmuyor. Bebeğim şuan 6 aylık 10-11 aylıkken işe girmeyi düşünüyordum maddi açıdan kayınvalideme güveniyorum fakat kayınpederim Bana tam 3 kez SEN GÖRÜRSÜN SANA DÜŞMAN YETİŞTİRİCEM diyor gülerek sorsan şaka bende işe girmekten vazgeçtim. Eşim takma böyle biri biz artık kabul ettik boşver takma dese de neden böyle yaptığını bir türlü anlayamıyorum Allah a havale ediyorum.Gerçekten şaka gibi ama gerçek sizce ben mi abartıyorum yoksa gerçekten kötü olduğunu kabul edip mesafe mi koymalıyım artık düşman olarak değil ama çok görüşmemeyi düşünüyorum.
Son düzenleme: