bende gelinlik içgüdüsüyle türk örf ve adetlerin etkisiyle bi an kendimi herseye mecbur hissettim o yüzden bunalima girdim hatta babam ve abim bile bakmalısın falan dedilerHayır kendini borçlu hissetme, zaten erkek tarafı yapmak zorunda düğün, varsa ev. Bunlar zaten olması gerekenlerdi ve oğulları için yaptılar.
Ben olsam ben de istemem, hele ki böyle davranan birini. Evinde kalması en mantıklısı.
Ayrıca benim kendi babam hasta olsa, ben kendim bakarım, rahat edemem babamı geline bıraksam. Vicdanen nasıl rahat ediyor o görümceler?
Eşimde babaö falan diyor en uygunu bzm bakmamz diyor offfeşiniz ne düşünüyor
bence en iyisi bakıcı bulup masraflari ortak karşılamak
Eşimde babaö falan diyor en uygunu bzm bakmamz diyor offf
Ben bazen kendmi borçlı hissederek suclu hissedyorum kp nin hep bi beklentisi oldgu içn gtmedgm günler evmde rahat edemyorm eşim aslnda tamamen babasina düskün değil ama bana rengini pek belli etmyoroff o zaman işiniz zor
ama durumu gecistirmeden ertelemeden konuşun
siz eşinizle evlendiniz babasına bakmak için değil
Ben bazen kendmi borçlı hissederek suclu hissedyorum kp nin hep bi beklentisi oldgu içn gtmedgm günler evmde rahat edemyorm eşim aslnda tamamen babasina düskün değil ama bana rengini pek belli etmyor
Hayr kendi ihtiyaclarnı görüyor yemeğini falan hazrlyprz ev işleryle ilgilenyorzBakmak derken ?Bakima muhtac bi rahatsizligi mi var?
Butun gun hasta olarak yatiyo siz de yemegini falan mi hazirliyosunuz?
Doğru anlattklarnz gercekten kafama yattı çok sagolun ben sadece içimi vicdanmı rahatlacak bsyler öğrenmek istyorm.. Kendmi eziliyo gbi hissedyorum hem emek veriyorum hemde psikolojk baskıya ugruyorum görmceker ve kp bazen bilmiş bilmş konusup bana akıl veryorlar birilerinin kötü hallerni örnek gösteryorlar o kadar cok baskı altna giriyormki bunalyorumhayatınızın hiçbir dönemine katkısı olmamış birine borçlu hissetmeyin
borçlu hissedecek biri varsa kızları ve sadece eşiniz hepsi birleşip bakıcı tutsun
hafta sonları da sırayla siz gidersiniz ilgilenmeye olur biter
eğer böyle sessiz kalırsanız o adam sizin evden çıkmaz
Doğru anlattklarnz gercekten kafama yattı çok sagolun ben sadece içimi vicdanmı rahatlacak bsyler öğrenmek istyorm.. Kendmi eziliyo gbi hissedyorum hem emek veriyorum hemde psikolojk baskıya ugruyorum görmceker ve kp bazen bilmiş bilmş konusup bana akıl veryorlar birilerinin kötü hallerni örnek gösteryorlar o kadar cok baskı altna giriyormki bunalyorum
O kadar bunaliyorumki beni resmen kullanıyorlardi artık bende mesafe koymaya karar verdim eşim ne derse desin..eşime kp nin bazı hatalarını kozlarının yanında bni küçük düşürdüğünü falan dedm oda babam yasli idare etcez psikolojsi falan bozk ddi bsy diyemedm ama bi yandan da bnm psikoloji bozlyoEşinizin tutumu hiç doğru değil. O evlatsa öbürleri de evlat. Size huzur da vermiyor saygı da göstermiyor eee mecbur değilsiniz ki düşünmesi lazım. Bence onu bir türlü memnun edemediğinizi açıkça belirtin sürekli kızlarını sayıkladığını söyleyin. Evinde durursa ara sıra giderim bu şekilde devam ederse evimde bakamam deyin. Paşa paşa bakacak kızları.
Aynen sonra ben sorun çikaran herseyden şikayet eden durumuna düşücem diye herseyide söyleyemyorm..Bitsin artik gelin=hizmetci inanisi ya..
Hastayim de yat evinde en kotu. Dinimizde bile yok yani esinin anasina babasina bakmak zorundasin diye birsey. Yaslilik bugun onlara yarin sana ama cokta fazla kendinden odun vermden..Esinede soylenme baban soyle yapti baban boyle yapti diye. Gercekleri gormesini engellersin..
Valla işlerine gelince ailenin ferdisin gelmeyince el kızı. Psikolojisi bozuksa evladına iş düşer sen de bi ananın babanın kızısın Allahın kulusun. Eşine sert çıkma elbette ama bu olayın normal olmadığını bil. Güzellikle konuş. Eşin çalışıyor kendisi bakmıyor ki... Bizim bakmamız gerekiyor demeye hakkı yok. Senden rica edilir kabul edersen ne ala. Böyle emrivaki olmaz.O kadar bunaliyorumki beni resmen kullanıyorlardi artık bende mesafe koymaya karar verdim eşim ne derse desin..eşime kp nin bazı hatalarını kozlarının yanında bni küçük düşürdüğünü falan dedm oda babam yasli idare etcez psikolojsi falan bozk ddi bsy diyemedm ama bi yandan da bnm psikoloji bozlyo
evet hatta bazen yürümekte zorluk cekiyor bnde eşime ddm düşerse falan bn hcbsy yapamam panik olurum korkarım..hem sen çok istyorsun ama gündüzleri işte olcaksn ve sadece bn onun yanında olcam diye..beni dnledi ama inş etkili olmusturBu aralar dedem hasta 6 çocuğu var tek ilgilenenler halamla babam
o yüzden sizi az çok anlıyorum
eşinize söylerken direkt istemediginizi değil de işinin ehli biri baksa daha iyi olur gibisinden konusursaniz sizi daha iyi anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?