Evlendiğimden beri görmcemler evle alakalı hiçbirseyle ilgilenmiyorlar. Ben konuyu acıncada suclu oluyorum..şaşırdım kaldımmÖneriniz mantıklı kendi evinde kalsın kızları ile birlikte sırayla gidip yemekti temizlikti yaparsınız . Eşiniz ile konuşun sıkıntılarınızı güzelce ifade edin Eşinizin de desteğini alarak görümceleriniz ile konusun detaylıca ..
Ya bakıma muhtac olduğu içn ben kendmi somlu tutuyorum sonucta evim tek erkeği eşim ve çevredeki herkes bizden bu işi bekler diye düşünüyorum o yüzden kafam karısıyor..durduk yere insanların tepkisini cekmek istememhaklısın. evine gelmesine gerek yok. sırayla onun evine gidilir. mesafe koy
tepki çekersen çek. kafan rahat olsun. o sana af sokarken sıkıntı yok ama. kimsenin senden beklediği bişey de yok. gelinsin sen. kendi ÖZ kızları ilgilenmek zorunda sen değilYa bakıma muhtac olduğu içn ben kendmi somlu tutuyorum sonucta evim tek erkeği eşim ve çevredeki herkes bizden bu işi bekler diye düşünüyorum o yüzden kafam karısıyor..durduk yere insanların tepkisini cekmek istemem
Eşim genelde işte oluyor bende bi bevi onu temsil ediyorum görmcemler dediğm gbi evlendkten son bütün işlerden ellerini cekti benden umuyorlar .. Bende her iki eve yetişemiyorum buda can..Kızından size niye geçiyorki.. 8 aylık geline insan niye kendini baktırır.. bence evinde kalsın siz değil çocukları sırayla baksın.. eşiniz ve kız kardeşleri size düşmez yani..
Bilmyorum yasadgım yer küçük ve bende yeniyim düşman kazanmak istemem..tepki çekersen çek. kafan rahat olsun. o sana af sokarken sıkıntı yok ama. kimsenin senden beklediği bişey de yok. gelinsin sen. kendi ÖZ kızları ilgilenmek zorunda sen değil
E
Eşim genelde işte oluyor bende bi bevi onu temsil ediyorum görmcemler dediğm gbi evlendkten son bütün işlerden ellerini cekti benden umuyorlar .. Bende her iki eve yetişemiyorum buda can..
Offff blmyorm karmakarısıgım yiyip bitryo bu konu bni..umarlarsa umsunlar sen kendini ortaya atma...anlamamazlığa bilmemezliğe gel salağa yat.
Kişisel ihtiyaclarını görebiliyor..Ben olsam bakıcı bulur parasını da ortak karşılamayı teklif ederdim.
Borçlu hissedyorm kendmişahsen biri beni küçük düşürse, yaptığım herşeye burnunu soksa, kolumu bile kaldırmam onun için, soğuk yaparım trip atarım, popomu döner keyfime bakarım.
Arkadaslar kaynpederim eşiyle ayrı yaşıyor..aynı zamanda evinde yalnız..İki görümcem var evlerimiz birbirine yakın..kayınpederim hasta oldu bikaçgün görümcemlerde kaldi şu anda da bizde kalıyor.ailede baska erkekte yok.. Henüz bizde 8 aylık evliyiz ne yapacagımı bilmiyorum nasil olcak.. ya bizde devamlı kalırsa.. Ben hiç kendime güvenemiyorum yani ben bunu kaldıramam..aynı zamanda kaynpederim her işime karışan biri yemeğime ev işime yaşlılık dolaysylamı huyumu bilmyorum ama hep bni hakir görür..kızları ufak bsy yapnca ön plana cıkarır ama bnmkileri pek önemsemez en ufak bi hatamda söylemeye hazır bekler..daha önce bnle alakası olmayan bsyleri biriktirip bana içini döktü..acıklamama ragmen bildiğini okudu aynı zamanda kızlarının yanında beni küçük düşürmesi kırıcı sözleri beni kendinden baya sogttu..şmdi böyle birinin benle devamlı kalma ihtimalini düşününce çok kötü oluyorum hatta istemiyorum..benm fikrim kendi evinde kalsın kızları ve ben sırayla evinde ihtiyaclarını görelim diye düşünüyorum..henüz devamlı kalmasna dair birsey yok ortada..evlendikten sonra evinde biçok işine kızlarından çok ben koşuyorum ama en ufak bi hatada resti cekiyor..artık sık sık evine gitmeyip mesafe koymaya karar verdim .. Haklımıym haksızmym bilmiyorum ...
Aynen hem istekleri bitmiyor benden hemde bunları yapıyor o yüzden bende artık haddini bilmesi için fazla gidip gelmiyorum arayıp sormuyorum muhabbeti sıkı yapmıyorum demekki haklıyım böyle davranmakta..beni o kadar küçük duruma düşürdüğü zamanlar olduki düşününce deli oluyorum..sonra kp yi istemeyince adımız kötüye çıkarKendi evlatlarına yapmazken sizde surekli hata arıyorsa yasliliktan değildir diye düşünüyorum. Eşiniz ve kizkardesleri bakmak zorundalar ama siz değilsiniz. sizin ilginizi ve yardiminizi istiyorsa ona göre davranması gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?