- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
- 333
Yani onyargiyi kirmak zor..esin ablalari falan babami istemiyor moduna girerse agzinla kus tutsan yaranamazsin. Allah kolaylik versinAynen sonra ben sorun çikaran herseyden şikayet eden durumuna düşücem diye herseyide söyleyemyorm..
Malesef gelin kısmı iyilik fedakarlık yaptı mı "yapacak tabii" olur yapmadı mı "kötü gelin" kimse demez ki bu kız mecbur değildi... Çok takma benden söylemesi kıymet bilen yok.Aynen sonra ben sorun çikaran herseyden şikayet eden durumuna düşücem diye herseyide söyleyemyorm..
Agzına saglk canm derdimi öyle güzel ackladnki napsam yaranamıyorum en ufak hatada da en kötü ben olyorum.gecen bsy dedim bni yanlş anlams içnde o kadar büyütüp bana öyle seyler dediki bende yasca baya büyük kızıyla kıyasladı o senden büyük yapıyorda sen gencecik halinle yapmıyorsun cok sasrdm falan diyor halbuki hepsini içnde kurmus ben istedgi şeyi yapmam falan demedm sadece x x kişiler gelsin beraber yapalm dedim . Neymiş efendm küçücük bsy istemiş miş bnde onlarla yapalm demişim..nankörlüğün bu kadarı olur her grmemde bir sn bile oturamıyorum işe koşturmaktan ... Ahhhh ahhhValla işlerine gelince ailenin ferdisin gelmeyince el kızı. Psikolojisi bozuksa evladına iş düşer sen de bi ananın babanın kızısın Allahın kulusun. Eşine sert çıkma elbette ama bu olayın normal olmadığını bil. Güzellikle konuş. Eşin çalışıyor kendisi bakmıyor ki... Bizim bakmamız gerekiyor demeye hakkı yok. Senden rica edilir kabul edersen ne ala. Böyle emrivaki olmaz.
Pek anlamadim amaAhahah gecenlerde bir konuda soyle bir yorum gormustum;
-esin sana yaklastiginda olmaz baban var ses gider utaniyorum- diyip donup yatacaksin... Cok gulmustum :) belki sende kullanmak istersin
Kp geceleri sizde kaliyor ya esin birlikte olmak istediginde sen isteme. Daha acik anlatamazdim sanirim :)Pek
Pek anlamadim ama
Aynennn kullancm bunuKp geceleri sizde kaliyor ya esin birlikte olmak istediginde sen isteme. Daha acik anlatamazdim sanirim :)
:) iste kimin fikriydi hatirlayamiyorum ama o hanimefendiyede saygilarimi yolluyorum :))
Aynennn kullancm bunu
Esin ne diyor duruma?Arkadaslar kaynpederim eşiyle ayrı yaşıyor..aynı zamanda evinde yalnız..İki görümcem var evlerimiz birbirine yakın..kayınpederim hasta oldu bikaçgün görümcemlerde kaldi şu anda da bizde kalıyor.ailede baska erkekte yok.. Henüz bizde 8 aylık evliyiz ne yapacagımı bilmiyorum nasil olcak.. ya bizde devamlı kalırsa.. Ben hiç kendime güvenemiyorum yani ben bunu kaldıramam..aynı zamanda kaynpederim her işime karışan biri yemeğime ev işime yaşlılık dolaysylamı huyumu bilmyorum ama hep bni hakir görür..kızları ufak bsy yapnca ön plana cıkarır ama bnmkileri pek önemsemez en ufak bi hatamda söylemeye hazır bekler..daha önce bnle alakası olmayan bsyleri biriktirip bana içini döktü..acıklamama ragmen bildiğini okudu aynı zamanda kızlarının yanında beni küçük düşürmesi kırıcı sözleri beni kendinden baya sogttu..şmdi böyle birinin benle devamlı kalma ihtimalini düşününce çok kötü oluyorum hatta istemiyorum..benm fikrim kendi evinde kalsın kızları ve ben sırayla evinde ihtiyaclarını görelim diye düşünüyorum..henüz devamlı kalmasna dair birsey yok ortada..evlendikten sonra evinde biçok işine kızlarından çok ben koşuyorum ama en ufak bi hatada resti cekiyor..artık sık sık evine gitmeyip mesafe koymaya karar verdim .. Haklımıym haksızmym bilmiyorum ...
Esin ne diyor duruma?Arkadaslar kaynpederim eşiyle ayrı yaşıyor..aynı zamanda evinde yalnız..İki görümcem var evlerimiz birbirine yakın..kayınpederim hasta oldu bikaçgün görümcemlerde kaldi şu anda da bizde kalıyor.ailede baska erkekte yok.. Henüz bizde 8 aylık evliyiz ne yapacagımı bilmiyorum nasil olcak.. ya bizde devamlı kalırsa.. Ben hiç kendime güvenemiyorum yani ben bunu kaldıramam..aynı zamanda kaynpederim her işime karışan biri yemeğime ev işime yaşlılık dolaysylamı huyumu bilmyorum ama hep bni hakir görür..kızları ufak bsy yapnca ön plana cıkarır ama bnmkileri pek önemsemez en ufak bi hatamda söylemeye hazır bekler..daha önce bnle alakası olmayan bsyleri biriktirip bana içini döktü..acıklamama ragmen bildiğini okudu aynı zamanda kızlarının yanında beni küçük düşürmesi kırıcı sözleri beni kendinden baya sogttu..şmdi böyle birinin benle devamlı kalma ihtimalini düşününce çok kötü oluyorum hatta istemiyorum..benm fikrim kendi evinde kalsın kızları ve ben sırayla evinde ihtiyaclarını görelim diye düşünüyorum..henüz devamlı kalmasna dair birsey yok ortada..evlendikten sonra evinde biçok işine kızlarından çok ben koşuyorum ama en ufak bi hatada resti cekiyor..artık sık sık evine gitmeyip mesafe koymaya karar verdim .. Haklımıym haksızmym bilmiyorum ...
Eşimde idare etce falan diyor alttan alalm diyor..daha sonra bzde kalmasi uygun olur diyor o seklde yaniEsin ne diyor duruma?
kendi kızlarından fazla ilgilenmişsin bırak madem sevgili kızları baksın ona kadir kıymetini bilmiyorsa kendi kaybeder yazık 8 ayda bunaltmış soğutmuş kendisinden sende hiiç oralı olma,eşinede durumu olduğu gibi anlat sende ana kuzususun seni eşinde korumazsa kime derdini yanacaksınki herkesin iyiliği için kp kızları evinemi alacak yoksa kendi evinde bakıcımı bakacak ,kim bakarsa baksın yoksa iyice yerleşir yaz mevsimin kışa döner Allah yar ve yardımcın olsun canım aminEvlendiğimden beri görmcemler evle alakalı hiçbirseyle ilgilenmiyorlar. Ben konuyu acıncada suclu oluyorum..şaşırdım kaldımm
Simdilik devamli kalma muhabbeti yoksa esine surekli soylenme bence.. Bi dur bakalim.. Kendini de huzursuz etme vesveseye kapilip..Eşimde idare etce falan diyor alttan alalm diyor..daha sonra bzde kalmasi uygun olur diyor o seklde yani
ayyyyy amin canm çok sagolun gercekten smdilik pek kalıcak gbi görnmüyor bikaç güne gtcek ama devamnda kalmasi icap etmez inş.kendi kızlarından fazla ilgilenmişsin bırak madem sevgili kızları baksın ona kadir kıymetini bilmiyorsa kendi kaybeder yazık 8 ayda bunaltmış soğutmuş kendisinden sende hiiç oralı olma,eşinede durumu olduğu gibi anlat sende ana kuzususun seni eşinde korumazsa kime derdini yanacaksınki herkesin iyiliği için kp kızları evinemi alacak yoksa kendi evinde bakıcımı bakacak ,kim bakarsa baksın yoksa iyice yerleşir yaz mevsimin kışa döner Allah yar ve yardımcın olsun canım amin
Ama herkes öyle bi beklenti içersnde gbi onyüzden braz baskı altnda hssedyorz eşimde öyleSimdilik devamli kalma muhabbeti yoksa esine surekli soylenme bence.. Bi dur bakalim.. Kendini de huzursuz etme vesveseye kapilip..
bende gelinlik içgüdüsüyle türk örf ve adetlerin etkisiyle bi an kendimi herseye mecbur hissettim o yüzden bunalima girdim hatta babam ve abim bile bakmalısın falan dediler
oldu onu idare et bunu idare et beni kim idare edecek deseydin herhalde kp bakıcı olmak için evlenmeyi hayalini etmiyordun kızları baksın bukadar aşağıla birde hizmetçisi olEşimde idare etce falan diyor alttan alalm diyor..daha sonra bzde kalmasi uygun olur diyor o seklde yani
Eşim kalma taraftarydi ben derdimi anlatnca sadece dinledi..ondan çok bnmle kalcagnı falan söyledm braz etkili oldı gbiEsinin tutum tavri dusunceleri ne
Aynen varya zaten yalnızim bide üstüne bunlar eklenince iyice delinoluyorum ailem uzaktalar annm bni görnce sen mutsuz gbisin falan diyor..oldu onu idare et bunu idare et beni kim idare edecek deseydin herhalde kp bakıcı olmak için evlenmeyi hayalini etmiyordun kızları baksın bukadar aşağıla birde hizmetçisi olevliliğin tadını çıkaracağına uğraştığın şeye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?