kayınpederimin sözleri üzerine eşimle ortak kararımız sizden yorum istiyoruz

Sizi rahatsız edeceğini düşünerek söylememesi gerekti ama torun sevgisi ve coşkusuyla ağzından çıkmış bir kere. Hacı hoca olması beni ilgilendirmez amcayı bu yüzden savunmıyorum belli ki torun severken aşka geldi ve söylememesi gereken bir şey söyledi bu adamı sapık yapmaz bence. Bakın ne çok meme dedim. Yoksa benimde mi sizde gözüm var ? Yahu bırakın allasen bu tuhaf hassasiyetleri cidden enteresan oluyorsunuz. Herkes size asılıyor, herkes sapık herkes namusunuza düşman herkes imansız

Igyyyyy. Bırak kayinpederi insanın annesi bile böyle dengesizlik yapamaz bence. Bu ne terbiyesizlik bu ne ayıp ya.. insan içmiş mi sütünü göbüşunu doyurmuşmu falan der . Igrenc ..
Ayrıca bunun kafa açık Kapalikla bir alakası yok. Lütfen dini böyle seylere baglamayin. . Eğer esinizin ailesi tesettürlu muhafazakâr olmasaydı bu söyleneni normal mi karşılayacaktiniz. ..

Çok ayıp yaaa... Siz haklısınız, eşinize söyleyin lütfen. Denir mi hiç öyle şey?

zaten durumu bu kadar itici yapan şey ailesinin muhafazakar olması. belki rahat, goy goycu bir ailesi olsaydı, densizler işte der geçerdin. ama dini bilen birinin, ahlak konusunda biraz daha izanlı olmasını bekliyorsunuz doğal olarak. ha ama şu da değil tabi ki, her muhafazakar insan, orucunu tutan, namazını kılan insanın da ahlaklı olmasını bekleyemezsiniz.

buradaki mevzu biraz ahlakla ilgili açıkçası. kayınpederiniz aleni bir ahlaksız üzgünüm. dinini yaşayan biri olarak da bu tarz şeyler konuşması olayı ayrı bir itici yapıyor. ama insan ahlaksızsa, bunun tabi ki oruç tutup namaz kılıp muhafazakar olmakla ilgisi yok malesef. ama keşke olsaydı, olmalıydı.

Bende cogu arkadasa ve size katiliyorum
Hos bir uslup degil rahatsiz olmakta cok haklisiniz

al bi dengesiz kayınbaba daha benim kayınbabada kızımın altını degişti kayınbaba gelip basna pammını babannesi yesin dedi resmen şok oldum ben utandm ya bunlarda zerre akıl yok

arkadaslar bu baya bir eski konu nasl hortladi merak ettim

Kayınpedere bak ya kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama üslup çok çirkin.... kızmakta son derece haklısınız....

YUHHHHH! Emzirdiginizi biliyormu? Acaba siseden verdiniz zannettide onumu kast etti? Ay benim yanimda boyle konusulsa bende sinirden olurdum...

memeleride yemiş gelmiş mi heee dede yedim geldimde sana noluyor der bebiş dile gelse

Cok ayip... Ben Cok sinirlenirdim.. memeleri yemis gelmis nedir yaaaa...benim de 7 aylik bebegim var ayni.. Ben de onlarda emziriyorum memeleri yemis gelmis asla demez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…