- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- Konu Sahibi Anti Depresan
Zavallı ecrin
Her zaman her evde bir ecrin vardır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zavallı ecrin
Hahaha
Ben de ilk kaldığımda yanlışlıkla tuvaletin kapısını açmıştım o içerdeyken, Allahtan yüzünü yıkıyordu başka bir şekilde olsa nasıl bakardım yüzüne bilmiyorum
Profildeki gibiysen getirir heralde ben bile gorsem korkarimYok ya bir iki gün utanırım ama sonra gülerim anı oldu bana bu da işte birazcık o an utanıyorsun ama geçiyor..Hem bu ilk değil yıl 2012 ilk kez kaldığım zamanlarda gece su içerken ışığı açmayıp almıştım mutfaktan adamcağızda mutfağa girince ışığı açınca karşılaştık adam salavat getirmişti
Profildeki gibiysen getirir heralde ben bile gorsem korkarim
Kendilerini 4 bilemedin 5 yıldır tanıyorum.İçlerinde oldum her zaman..
Fazla muhabbet birbirimizi tanımaya çok iyi fırsattır diye düşünüyorum.Tez ayrılık getireceğini zannetmiyorum :)
Bende bir defasında kayınpederi eşim sanıp sen daha burdamısın pıtırcık demiştim. Oda sigara yakıyordu o sırada sadece öksürdü
Ayy ne guldum
Kp're bende askim demistim bir iki defa...
Bulasik yikiyorum arkamda kivranip duruyor su alacakmis bende saygida kusur etmeyim diyerekten onunden cekilip gec ASKİM dedim agoz aliskanligi iste...
Bi kerede cay veriyordum buda izdivac programini seyrediyor cayi veriyorum gormuyor almiyor al ASKİOMMUYYY diye cevirdim ama o daha kotu oldu
Allahım birden kendimi senin yerine koydumda benimde popoya vurup sevme huyum vardır allah korusun insan yerin dibine girer.
Komik mi yoksa dramatik mi bilemedim.Aslında benim içime dert oldu.
Dün mevlüd oldu kayınvalidemlerde bende yardıma gittim.Ve gece orada kaldım..O gün uzaktan gelen kayınvalidemin 2 kardeşi gelini ve yeğenleride gelmişti abartısız 13 , 14 kişi felan vardık ev 3+1 ve her oda tamamen dolu..Her geldiğimde oturma odasında ki kanepe açılır onda yatarım.Nişanlımda diğer kanepede yatar sohbet ede ede uyuruz.
Müstakil bir ev olduğu için kapının önünde karpuz kestik çay içtik saat 1 i geçiyordu bende herkesten izin isteyip yatmaya gittim.Nişanlımda aynı şekilde izin istedi.Sonra uyuduk.
Biraz sohbet ettikten sonra uyuya kalmışım..Saat kaç bilmiyorum tuvalet ihtiyacım oldu ve yerimden kalktım herkes uyumuş bende tın tın gittim sonra gelirken yatmadan önce nişanlımı öpeyim dedim.Öpmeden öncede yanağını mıncırdım yanaklarını çok severim çok tombiştir...Sürekli böyle mıncırırım.Yine mıncırdım ve mıncırmamla bir ses yükseldi..(Sırtı dönük yatıyor)
- O Kim ? Ne oldu.
Aman Allah'ım hayatımda hiç bu kadar utanmadım artık nasıl bir refleksle kendimi kanepeye attıysam siz düşünün titremeye başladım..Meğersem KP miş..Adamcağız yaşlı çok hasta astımı var gece nefes alamayınca pencerenin önüne uzanmış nişanlımıda kaldırmış felan bunları hiç duymadım bile..Sabahta pazar kahvaltısı yaptık çok kalabalıktı masa kayınperim de kayınvalideme ecrine(6) dikkat etsenize gece yolunu şaşırıyor.Geldi yüzümü sıktı. dedi.
Ecrin= Beeğğğğn gelmedim kiiiiiiiiii
Annemlere anlattım kız kardeşime felan gülmelerinden telefonda konusamadık.İyi ki öpmemişim adamı öpsem her halde bayılırdım..Umarım farkında değildirde gerçekten ecrin yaptı sanıyordur nişanlımada anlatacağım ama bir türlü denk gelemedik fırsat bulamadık bugün iş için gitti akşamı bekliyorum her halde uzun bir süre daha oraya gitmem
Açik konuşayim ben yanina yatmaya kalkardim sen yine makas almişsinAyol ne yapacağım daha adama yapmısım yapacağımı
Bunda ne var ki anlamıyorum çok ayıp birşey olduğunu düşünmüyorum.Bana garip gelmiyor orada kalmak sık sık gider kalırım.Hem bu şekilde kayınvalimdelerde çok memnunlar.
Konuya bende döneyim ecrine kalsın bencede
Hahaha allahtan yanına uzanıp uyumamissin :))Komik mi yoksa dramatik mi bilemedim.Aslında benim içime dert oldu.
Dün mevlüd oldu kayınvalidemlerde bende yardıma gittim.Ve gece orada kaldım..O gün uzaktan gelen kayınvalidemin 2 kardeşi gelini ve yeğenleride gelmişti abartısız 13 , 14 kişi felan vardık ev 3+1 ve her oda tamamen dolu..Her geldiğimde oturma odasında ki kanepe açılır onda yatarım.Nişanlımda diğer kanepede yatar sohbet ede ede uyuruz.
Müstakil bir ev olduğu için kapının önünde karpuz kestik çay içtik saat 1 i geçiyordu bende herkesten izin isteyip yatmaya gittim.Nişanlımda aynı şekilde izin istedi.Sonra uyuduk.
Biraz sohbet ettikten sonra uyuya kalmışım..Saat kaç bilmiyorum tuvalet ihtiyacım oldu ve yerimden kalktım herkes uyumuş bende tın tın gittim sonra gelirken yatmadan önce nişanlımı öpeyim dedim.Öpmeden öncede yanağını mıncırdım yanaklarını çok severim çok tombiştir...Sürekli böyle mıncırırım.Yine mıncırdım ve mıncırmamla bir ses yükseldi..(Sırtı dönük yatıyor)
- O Kim ? Ne oldu.
Aman Allah'ım hayatımda hiç bu kadar utanmadım artık nasıl bir refleksle kendimi kanepeye attıysam siz düşünün titremeye başladım..Meğersem KP miş..Adamcağız yaşlı çok hasta astımı var gece nefes alamayınca pencerenin önüne uzanmış nişanlımıda kaldırmış felan bunları hiç duymadım bile..Sabahta pazar kahvaltısı yaptık çok kalabalıktı masa kayınperim de kayınvalideme ecrine(6) dikkat etsenize gece yolunu şaşırıyor.Geldi yüzümü sıktı. dedi.
Ecrin= Beeğğğğn gelmedim kiiiiiiiiii
Annemlere anlattım kız kardeşime felan gülmelerinden telefonda konusamadık.İyi ki öpmemişim adamı öpsem her halde bayılırdım..Umarım farkında değildirde gerçekten ecrin yaptı sanıyordur nişanlımada anlatacağım ama bir türlü denk gelemedik fırsat bulamadık bugün iş için gitti akşamı bekliyorum her halde uzun bir süre daha oraya gitmem