• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederım herseye karısıyor

umutsuz1256

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
101
31
28
31
kızlar merhaba daha önce kayınpederim ile alakalı bir başlık açmıştım bu adama artık tahammül edemıyorum düğün alısverısıne gittik buda geldi benımle iç çamaşırcıya kadar geldi normalde böyle seylere kadınlar gelir ama sırf neye para verdığını görmek için kendisi geldi gelinliğimi bile nasıl alacağıma karısıyor çok cahil bir adam açık olmama rağmen tesettür gelinliği aldırmaya calısıyor böyle bir adamla nasıl aynı binada yaşayacağım bilmiyorum evlendikten sonrada giyimime karışır diye çok korkuyorum :(

kızlar merhaba daha önce kayınpederim ile alakalı bir başlık açmıştım bu adama artık tahammül edemıyorum düğün alısverısıne gittik buda geldi benımle iç çamaşırcıya kadar geldi normalde böyle seylere kadınlar gelir ama sırf neye para verdığını görmek için kendisi geldi gelinliğimi bile nasıl alacağıma karısıyor çok cahil bir adam açık olmama rağmen tesettür gelinliği aldırmaya calısıyor böyle bir adamla nasıl aynı binada yaşayacağım bilmiyorum evlendikten sonrada giyimime karışır diye çok korkuyorum :KK43:
Yoh artık 🤯 yani kayınpederinde bir ağırlı olmalı karı gibi her yerde!!

aynı binada yaşamayın.
bir de babacığım, bizde ayıptır, erkek kadın alışverişine gelmez, yakışık almaz diyin.

kızlar merhaba daha önce kayınpederim ile alakalı bir başlık açmıştım bu adama artık tahammül edemıyorum düğün alısverısıne gittik buda geldi benımle iç çamaşırcıya kadar geldi normalde böyle seylere kadınlar gelir ama sırf neye para verdığını görmek için kendisi geldi gelinliğimi bile nasıl alacağıma karısıyor çok cahil bir adam açık olmama rağmen tesettür gelinliği aldırmaya calısıyor böyle bir adamla nasıl aynı binada yaşayacağım bilmiyorum evlendikten sonrada giyimime karışır diye çok korkuyorum :KK43:
Yok artik iç camasirciya girmek nedir ya insanın baba bu nasıl iyi mi beğenir mi oğlun diye sorası geliyor ama böle tip insanlar anlamaz yine siz suçlu olursunuz ama yol yakınken konuşun ayrı yere oturun taşının. Gelinligideo yokken alın benim kv de kendi istedigini aldırmak istedi önce tamam dedim sonra gittim o koydeykenoğlu ile aldim🤣

Allah yardımcınız olsun. Uyaran biri olmalı. Nişanlınız, kv niz ya da ya da başka biri. Ayıp yahu iç
Çamaşırcı da işi ne. Aynı apartmanda iseniz moral bozmak gibi olmasın ama karışmaya devam eder her şeye.

Yok artik iç camasirciya girmek nedir ya insanın baba bu nasıl iyi mi beğenir mi oğlun diye sorası geliyor ama böle tip insanlar anlamaz yine siz suçlu olursunuz ama yol yakınken konuşun ayrı yere oturun taşının. Gelinligideo yokken alın benim kv de kendi istedigini aldırmak istedi önce tamam dedim sonra gittim o koydeykenoğlu ile aldim🤣
Benim kv de tesettürlü Allah Allah görünen bir kadın gelinlik alacağımız zaman açık seçik seçti ben yüzüne bakakaldım eşim zaten hiç karışmadı meğer sonradan giydiğim badının kolunun uzunluğuna kadar bakacak tipmis kandırıldım 😮

Aldığı şeyleri nasil kullaniyorsunuz diye yatak odaniza da girer bu. Soru nişanlı da . Nişanliniz umursamiyorsa. Cok cekersiniz. Bir de ayni apartmanda.

Balık baştan kokar benim kp hiç bir şeye karışmadi hala sagolsun karismaz zaten bende müsaade etmem ama ayni apartman olsa kaçınılmaz bir durum olurdu bence ayrı yerden ev tutun kabus gibi olur her şey size eşiniz de susacaktir ailesi kırılmasın diye haberiniz olsun

Benim kv de tesettürlü Allah Allah görünen bir kadın gelinlik alacağımız zaman açık seçik seçti ben yüzüne bakakaldım eşim zaten hiç karışmadı meğer sonradan giydiğim badının kolunun uzunluğuna kadar bakacak tipmis kandırıldım 😮
Benimkide tesettürlü ben askılı yakası açık giyinirim genelde o uzun dantelli istedi o yüzden bende kaçtım ondan sonra edepsiz gelin oldum ama olsun kendi istedigimi giydim eşim yanımdaydı karışmadı ne beğenirsen diye

kayınbabanın alışverişine gelmesini ilk defa duydum ne o öyle iç çamaşırcıya girecek.. bnm kp gelse yada girse böyle hemen tepki verirdim hatta girmezdim illa diyecekler hadi diyee yavv derim babamn yanndamı bakıcam eminmisinz derim bakamam derim girmem.. Kv versin parasnı sonra söylesin kocasına alla alla.. ayy ben şükredeyim kp adam hiç bir şeye karısmıyor ohh miss kafası rahat :D Nişanlınız bir şey demiyor mu ? Benim ki ben ne dersem yapıyor Allah için şimdi ? çok şükür. .

Back