İyi akşamlar hanımlar aklımı karıştıran bi konu var 1.5 yıl önce doğum yaptım kayınpederim oğluma kendi adının konmasını istedi ve konmazsa konuşmayacağını söyledi biz isim belirlemiştik zaten ama o istedi diye ıkı isim koyalım dedik iki isim de istemedi sadece onun ismi olacakmış ve bnde çok kırgınım doğum yaptım kayınpederimde gorumcemde ne hastaneye geldi ne aradılar sordular bizi isim koyacağımız gün aradı ne yapıyorsunuz demeden adını ne koyacaksınız dedi eşimde iki isim koyacağımızı söyledi onun adı ve bizim istediğimiz ad olacaktı yani ama o istemedi ne ölüme ne dirime gelin dedi 1.5 senedir konuşmuyoruz bayramda gittik kabul etmedi bizi istemedi torununu da istemedi ve 15 gün önce hastalandı Hastaneye kaldırdılar entubeydi eşimde bende koştuk hep 4 gün öncede vefat etti gene herseyıne kostuk (helal olsun Allah mekanını cennet eylesin) bazen kendimi suçlu hissediyorum ama bi hata da yaptığımı düşünmuyorum içim içimi yiyor torununu goremeden gitti göstermedik değil kendi görmek istemedi eşim ona ait defter bulmuş bana kırgınmıs eşime de küs olduğunu yazmış insan ister istemez kndini suçlu hissediyor