• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederim bıze küs vefat etti

Semennn23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
106
24
48
İyi akşamlar hanımlar aklımı karıştıran bi konu var 1.5 yıl önce doğum yaptım kayınpederim oğluma kendi adının konmasını istedi ve konmazsa konuşmayacağını söyledi biz isim belirlemiştik zaten ama o istedi diye ıkı isim koyalım dedik iki isim de istemedi sadece onun ismi olacakmış ve bnde çok kırgınım doğum yaptım kayınpederimde gorumcemde ne hastaneye geldi ne aradılar sordular bizi isim koyacağımız gün aradı ne yapıyorsunuz demeden adını ne koyacaksınız dedi eşimde iki isim koyacağımızı söyledi onun adı ve bizim istediğimiz ad olacaktı yani ama o istemedi ne ölüme ne dirime gelin dedi 1.5 senedir konuşmuyoruz bayramda gittik kabul etmedi bizi istemedi torununu da istemedi ve 15 gün önce hastalandı Hastaneye kaldırdılar entubeydi eşimde bende koştuk hep 4 gün öncede vefat etti gene herseyıne kostuk (helal olsun Allah mekanını cennet eylesin) bazen kendimi suçlu hissediyorum ama bi hata da yaptığımı düşünmuyorum içim içimi yiyor torununu goremeden gitti göstermedik değil kendi görmek istemedi eşim ona ait defter bulmuş bana kırgınmıs eşime de küs olduğunu yazmış insan ister istemez kndini suçlu hissediyor

İyi akşamlar hanımlar aklımı karıştıran bi konu var 1.5 yıl önce doğum yaptım kayınpederim oğluma kendi adının konmasını istedi ve konmazsa konuşmayacağını söyledi biz isim belirlemiştik zaten ama o istedi diye ıkı isim koyalım dedik iki isim de istemedi sadece onun ismi olacakmış ve bnde çok kırgınım doğum yaptım kayınpederimde gorumcemde ne hastaneye geldi ne aradılar sordular bizi isim koyacağımız gün aradı ne yapıyorsunuz demeden adını ne koyacaksınız dedi eşimde iki isim koyacağımızı söyledi onun adı ve bizim istediğimiz ad olacaktı yani ama o istemedi ne ölüme ne dirime gelin dedi 1.5 senedir konuşmuyoruz bayramda gittik kabul etmedi bizi istemedi torununu da istemedi ve 15 gün önce hastalandı Hastaneye kaldırdılar entubeydi eşimde bende koştuk hep 4 gün öncede vefat etti gene herseyıne kostuk (helal olsun Allah mekanını cennet eylesin) bazen kendimi suçlu hissediyorum ama bi hata da yaptığımı düşünmuyorum içim içimi yiyor torununu goremeden gitti göstermedik değil kendi görmek istemedi eşim ona ait defter bulmuş bana kırgınmıs eşime de küs olduğunu yazmış insan ister istemez kndini suçlu hissediyor
Bence suçlu hissetmeyin siz elinizden geleni yapmışsınız...

Siz elinizden geleni yapmışsınız. İki isim koymuşsunuz işte daha ne olsun? Bu meseleden torunu görmemek de yani neyse vefat etmiş adam sonuçta. Allah rahmet eylesin

Öncelikle başınız sağolsun

Ancak insanlar birbirlerini mutlu etmek için varolan canlılar değildir.
Ne güzel ismini koymuşsunuz,
Sizin kendinizi kötü hissedeceğiniz bir durum yok.
Rahmetli kendi kendine yapmış, torununda ismini yaşamasını isterken, keşke görmek içinde bu kadar istekli olsaydı.
Bayram günü insan kan düşmanını kapıdan çevirmez.

Sağlıcakla büyütün bebeğinizi 🥰

Siz elinizden geleni yapmışsınız. İki isim koymuşsunuz işte daha ne olsun? Bu meseleden torunu görmemek de yani neyse vefat etmiş adam sonuçta. Allah rahmet eylesin
Amin teşekkür ederim iki ismi istemedi diye koymadık kndi isteğimiz ismi koydu eşimde iki isim koysaydık da konuşmayacaktı 😕

Öncelikle başınız sağolsun

Ancak insanlar birbirlerini mutlu etmek için varolan canlılar değildir.
Ne güzel ismini koymuşsunuz,
Sizin kendinizi kötü hissedeceğiniz bir durum yok.
Rahmetli kendi kendine yapmış, torununda ismini yaşamasını isterken, keşke görmek içinde bu kadar istekli olsaydı.
Bayram günü insan kan düşmanını kapıdan çevirmez.

Sağlıcakla büyütün bebeğinizi 🥰
Teşekkür ederim 🙏🏻 onun adını da koyacaktık ama istemedı bizde kndi istediğimiz adı koyduk eşimle o kadar zorumuzu gitmiştikı eşimle bebeğimiz olduğuna sevinemedik bile doğru düzgün

Teşekkür ederim 🙏🏻 onun adını da koyacaktık ama istemedı bizde kndi istediğimiz adı koyduk eşimle o kadar zorumuzu gitmiştikı eşimle bebeğimiz olduğuna sevinemedik bile doğru düzgün
Ölünün arkasından konuşulmaz dedikleri için bu kadar kibarım.
Toprağı bol olsun.

İyi yapmışsınız eğer oğlu hakettiğine inansaydı kendisinin istemesine bile lüzum kalmayabilirdi. Evladı koyardı sanırım
Kiiiiiii zaten bu başkasının demesiyle değil, içten gelerek yapılacak bir şey
Siz müsterih olun ☺️

Ölünün arkasından konuşulmaz dedikleri için bu kadar kibarım.
Toprağı bol olsun.

İyi yapmışsınız eğer oğlu hakettiğine inansaydı kendisinin istemesine bile lüzum kalmayabilirdi. Evladı koyardı sanırım
Kiiiiiii zaten bu başkasının demesiyle değil, içten gelerek yapılacak bir şey
Siz müsterih olun ☺️
Teşekkür ederim cevaplarınız için 🙏🏻

Ölürken halen kin güden insanlara acimiyorum ben .
Kus gittiyse gitti salla

Ne siz ne de eşiniz kendini suçlu hissetmesin...Bu onun tercihiydi 🤷🏻‍♀️ Gerçekten sevseymiş oğlunu böylesine basit birşey için yıkmazdı dağları...
Artı bana yapılsaydı aynısı asla onun adını koymazdım...Kendisi dünyaya çocuk getirmiş ne istiyorsa yapmış kimsenin bana karısmaya hakkı yok...Allah rahmet eylesin buarada ...

Konuyu doğru yere açmışsınız kayınpeder psikolojik sorunluymuş gerçekten rahmetli. Sırf kendi adı konulmadı diye öyle ağır söz söylenir mi ya. Üstelik iki isim koyma teklifinde de bulunmuşsunuz siz.
Bizimde çok zorumuza gitti tamm babadır isteyebilir ama bu kadar da olmaz torununu görünce yumuşar dedik ama maalesef

Şu ailelerin özellikle erkek ana-babasının isim konusunda beklenti içinde olmasını anlamıyorum anlamayacağım.Hiç kendinizi suçlu hissetmeyin.

Başınız sağolsun
İnsanlar ne kadar çabuk küsüyor ölümü unutup 😔
Siz elinizden geleni yapmışsınız büyükte büyüklüğünü bilmeliydi. Allah rahmet eylesin

Koskoca adamın yaptığına bak burnunuzdan getirmiş bide günlük yazmış . Öldu diye kör olmuş badem göz.

Ben sizin yerinizde olsam vicdan azabı çekmezdim. İki isim koyarak zaten yapacağınızı yapmissiniz. Ben 10 iisimde koysam ne babamın ne kayinpederimin adını koyarım. Ki babamı çok severim. Mecburmuyum yani kimene yahu.

Back