• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederden müstakbel damada tecavüz girişimi!..

altında başka bişey vardır kızına tacizde bulunmuştur buda intikam amaçlı bir eylemdir falan diye düşünmek istiyorum diğer seçenekleri bünyem almadı

6-20-RULES-FOR-DATING-MY-DAUGHTER-Facebook-420x630.jpg

Şöyle bir tişört vardı. Bir babanın "kızımla çıkmak için kurallar" yazılı tişörtünün son maddesi:
KIZIMA NE YAPARSAN, SANA ONU YAPARIM.

Aklıma bu geldi niyeyse. Çocuk tecavüz etti demiyorum, bir an çağrıştırdı.

kızına birsey yapmıs olsa dahi kes bi tarafını al intikamını bu nedir yahu igrenclik midem bulandı

Biri şu sapıkları durdursun artık!
Nasıl hayal güçleri var insanların ya??

Başlığı 2 defa okudum acaba yanlış mı okudum diye , artık evlilik olmaz bu saatten sonra , rezillik kokmuş babada ne kaşarmış be ,neler var neler allah böyle şerefsiz,ahlaksız aileye düşürmesin

İnsanın mayası bozuk olunca kızı bahane mide bulandırıcı

İste böylelerinin bir taraflarini kesip sonra alnına dikeceksin ki ibreti alem olsun diye hep meydanda gezecek :KK62:

Amcasinin oglundan ayrilmis diye yaptigina bak..... Zaten amcasinin ogluna vermek istemeleri de ayri bir zihniyet...

Kör zihniyet , kara cahillik!!..

Adam bu konuda deneyimli demekki damadada yapması ondan , rezil adam

Kızından ayırmak için bulduğu çözüme bak.. İnsanlık anlayışı vahşete doğru gitmiş.. Pislik adamcık..
Bu tip pisliklere ne oluyor anlamadım.. Önlerindeki zamazingoyu silah mı sanıyorlar ki..

Çok daha kötü günler göreceğimize eminim..
Allah'ım sen kotu yarabbim.

yuhhhh :KK57::KK57::KK57:
ülke sapık dolu bu ne yaa

Hergün okula gönderdiğim oğlumu Allah a emanet ediyorum Rabbim böyle sapıklardan korusun çünkü artık kadın erkek çocuk falan farketmiyor sapıklık almış başını gidiyor bu yoldan intikam almaya çalışan sapık demekki bu ilişkilerin yabancısı değilki kolayca tecavüz girişiminde bulunabiliyor zaman çok kötü Allah ım korusun böylelerinden

Tiksindim resmen hemşerim olduğu için utandım pis... yaaa

Back