• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederden müstakbel damada tecavüz girişimi!..

Bi tane film vardı adam kızının sevgilisini kaçırıp cinsiyetini değiştirip karısı yapmıştı :KK70::KK70::KK70:
antonio banderas in filmiydi. icinde yasadigim deri. travma yasatmisti o film bana:KK57:

amcam fantastik bi sapikmis. kizina uzuldum...

Bi tane film vardı adam kızının sevgilisini kaçırıp cinsiyetini değiştirip karısı yapmıştı :KK70::KK70::KK70:
Bende izledim onu ay ne kötü film di ya sonunda bıde kızın babasını ölduruyordu galiba :D

antonio banderas in filmiydi. icinde yasadigim deri. travma yasatmisti o film bana:KK57:

amcam fantastik bi sapikmis. kizina uzuldum...

Evet ya ben şoklardan şoklara girmiştim ve tamamen fantastik bulmuştum. Meğer değilmiş...

Bende izledim onu ay ne kötü film di ya sonunda bıde kızın babasını ölduruyordu galiba :KK70:

Evet sonra gitti lezbiyen olduğu için kendini reddeden kıza sırnaştı. Artık bir engeli kalmamıştı. :KK53:

Kızı olsam suratına bakmam ona tecavüze kalkişan manyak sapık kızına da tecavuz eder böyle cinsi sapiklara güven mi olur

Evet ya ben şoklardan şoklara girmiştim ve tamamen fantastik bulmuştum. Meğer değilmiş...

Evet sonra gitti lezbiyen olduğu için kendini reddeden kıza sırnaştı. Artık bir engeli kalmamıştı. :KK53:

Filmi izledikten sonra kendıme bır sure gelmemiştim. İzledikten sonra pişman olduğum filmler arasında. :)) Sen söylemesen bu haberı görmesem aklıma bıle gelmezdı.

Demek kı filmin yazarı gerçek bır olaydan esınlendı veya dünyanın bu hale geleceğini tahmın etttı veya haberdeki kayınpeder filmi izleyip damadına uygulamak ıstedı .

Filmi izledikten sonra kendıme bır sure gelmemiştim. İzledikten sonra pişman olduğum filmler arasında. :)) Sen söylemesen bu haberı görmesem aklıma bıle gelmezdı.

Demek kı filmin yazarı gerçek bır olaydan esınlendı veya dünyanın bu hale geleceğini tahmın etttı veya haberdeki kayınpeder filmi izleyip damadına uygulamak ıstedı .

Bak işte en olmaz dediğin olaylar bile oluyor. Ahir zaman buna deniyor sanırım.

Budamı oldu diye şaşırmıcam ,artık herşey oluyo allahım sen islah et..

daha neler duyacağız yazık
nasıl pis bir düşüncedir allahım
bu şerefsiz yaparken diğerleride seyrediyor muymuş

midem kaldırmıyor artık bu haberleri, Allahım sen koru bizleri.
adam da sapıklık varmış demek ki.

Back