- 18 Ocak 2018
- 176
- 94
- 13
- 37
- Konu Sahibi Bitterseverkedi
Eşimin, işi dolayısıyla başka küçük bir şehire taşınmıştık. Kızım bir buçuk yaşında falandı. Site gibi bir yerde oturuyorduk. Eğitim seviyesi düşük bir çevreydi. Zaten ilk gittiğimden itibaren çok zorlanmıştım. Herneyse eşim çok yoğun çalışıyor ben yalnızım. Aynı apartmanda evli barklı çoluklu çocuklu mafya kılıklı bir herif var. Her rastlaştğımızda tuhaf tuhaf bakıyor. İlk önceler anlam veremedim hani apartmana yeni birileri gelmiş gibisinden mi bakıyor diye. Sonra bu hep böyle devam edip bir de ısrarcı bakışlara dönünce birşeylerin ters gittiğini fark ettim. Bildiğiniz öküz gibi bakıyor. Üstelik yanımda çocuğum var. Birkaç kez eşimle gördü. Birgün marketten dönmüş otobüs beklerken arabayla önümde durdu. Kafayı yemek üzereyim. Hayır yani adam öyle çakal ki birşey demiyor, dese ben ağzının payını vericem. Şimdi ben direk bişey söylesem belki beni suçlu duruma düşürecek. Bilmediğim memlekette saçma sapan bir olay. Neyse karşı komşu iyi bir teyze var ben bu herifi karısını kullanarak sordum. Kadın seni rahatsız mı ediyor kızım? dedi. O çok sağlam biadam değil senden önce bir hemşireye musallat olmuştu, kızın yuvasını dağıttı, bu kadın bile satıyor, uyuşturucu kullanıyor neler neler.. Ben de söyledim. Kızım bulaşma kocana da söyleme zaten sayılı zaman burdasınız dedi kadıncağız. Neyse ben sinir oluyorum, çocuğu parka çıkarmak bile gelmiyor içimden. Birgün eski yaşadığımız şehire aynı zamanda eşimin ailesin yaşadığı şehire ziyarete geldik. Eşim yokken ben bunu kaynanaya söyledim. O da aa olur mu öyle falan dedi. O sırada içeri kocasıda gelmişti. Ona da söyledi. Ben anlattım. Adam bana oralarda olur öyle dedi??????????? Bende adam bakıyor ama dedim. Bakabilir dedi. Ben de bakmak var bakmak var bunun ikisinin ayrımını yapabilirim ben dedim. Bu adamın bu tavrı beni acayip irite etti. Kalbim çok kırıldı.
Son düzenleme: