Evet neyseki az misafir varmış az kişi gördüTam bi rezillik.
Neyseki az misafir varmis.
Gelinde disliymis haa.
O damat orda napiyor allasen?? Pisirik.
Ablamin dugununde kavga cikmisti. Enistemin arkdaslariyla yine ayni taraftan davetliler kavgaya tutustu " halayda el vermiyon" diye. Hamile olan sadic bayildi en son birisi sandalyeyi havaya kaldirdiginda. Salonun kapisi hasar gormustu onuda dugnden snra odemesi gerekti ablam gil. Sirf bi kac serseri yuzunden. Tuvaltte disardan getirdikleri ickiyle kafalari guzel olmus oyle basladi zaten kavga.
Evet neyseki az misafir varmış az kişi gördü
biz de olsaydı gelin böyle kendini korumaya kalkışamazdı damatta kayınbabayla birlik olup gelini dövmeye kalkardıNedense yabancılarda olan değişik yada tuhaf olayların Türkiye versiyonunu düşünürüm hep kafamda
Mesela şuan bu olay Türkiye de olsaydı, gelini linç etme kampanyası olabilirdi..
Gerçi evlilik programlarındaki şebekliklere bakarsak, bu daha masum, sonuçta kendi düğünü, gençliğin verdiği, kendi kafasındaki normal davranışı.. Amca aslında çok tepki göstermiş..
Şimdi bizim bu yoruma, bazı arkadaşlar kızın yaptığı hareket için, görgü nerede edep nerede diyecekler amabiz de olsaydı gelin böyle kendini korumaya kalkışamazdı damatta kayınbabayla birlik olup gelini dövmeye kalkardı
eğer gelinin anne babası da silik pasif kızdan evlendireyim de evden bir boğaz eksilsin diye düşünmüyorsa sandelyeler havada uçuşurdu
sonra internete bu yansıyınca
işte bizim bir türlü layık olamadığımız muhteşem hint kumaşı erkeklerimizininternette şöyle yorumlar dolaşırdı
- işte Türk kızıyla evlenmeyeceksin oğlum ne varsa Rus kızında varyazarlar
- damata bir ton laf küfür yazarlar orada kadın babanı dövüyor sen köşeye pısmışsın iki tokat atamadın diye
Türk kadınları tüü rezil gördün mü bak nasıl el hareketi yapıyor falan yazarlardı
ve diğer dediğine de hak veriyorum amca sanane gençlerin kendi aralarında yaptığı hareketten sen niye bir hallere girdin de gelin dövmeye kalktın ben de orada verdiği kızın tepkisini verirdim geri kalan saçlarını da yolardım biri bana dayak atıp vurmaya kalksa