Kayınpeder Gelini Dövdü!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Düğünde yaşanan bu kavga herkesi şaşkına çevirdi.
kayinpeder_gelini_dovdu.jpg

Rusya'da yaşanan olay, internette viral oldu.

Düğünde kamera geline çevrildiği sırada gelinden şok bir el hareketi geldi.

Bu hareket damadın babasını çok kızdırdı. Kayınpeder ile gelin bu hareket sonrası tartışmaya başladı ve tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kaynak: Karnaval.com

Bu izdivacın sonu pek hayra alamet değil gibi, yaşları küçük sanki evlenenlerin.

Moloz damat da arkada bön bön izlemiş.
Gerçek mi bu ya :/

Not: Gerçi bahsi geçen konu Rusya'da yaşanmış, inanırım. Adamlar can sıkıntısından çatıdan atlayıp, vahşi ayılara köpek çekiyor. Manyak bir değil iki değil...

Bu gibi kültürlerde ne küçüğe saygı var nede büyüğe
, gelin el harekti yapınca kpeder'de dayak atıyor,
sonuç boşanmaylamutlu son olacak

Tam bi rezillik.
Neyseki az misafir varmis.

Gelinde disliymis haa.
O damat orda napiyor allasen?? Pisirik.

Ablamin dugununde kavga cikmisti. Enistemin arkdaslariyla yine ayni taraftan davetliler kavgaya tutustu " halayda el vermiyon" diye. Hamile olan sadic bayildi en son birisi sandalyeyi havaya kaldirdiginda. Salonun kapisi hasar gormustu onuda dugnden snra odemesi gerekti ablam gil. Sirf bi kac serseri yuzunden. Tuvaltte disardan getirdikleri ickiyle kafalari guzel olmus oyle basladi zaten kavga.

Tam bi rezillik.
Neyseki az misafir varmis.

Gelinde disliymis haa.
O damat orda napiyor allasen?? Pisirik.

Ablamin dugununde kavga cikmisti. Enistemin arkdaslariyla yine ayni taraftan davetliler kavgaya tutustu " halayda el vermiyon" diye. Hamile olan sadic bayildi en son birisi sandalyeyi havaya kaldirdiginda. Salonun kapisi hasar gormustu onuda dugnden snra odemesi gerekti ablam gil. Sirf bi kac serseri yuzunden. Tuvaltte disardan getirdikleri ickiyle kafalari guzel olmus oyle basladi zaten kavga.
Evet neyseki az misafir varmış az kişi gördü:-)

Nedense yabancılarda olan değişik yada tuhaf olayların Türkiye versiyonunu düşünürüm hep kafamda :confused:
Mesela şuan bu olay Türkiye de olsaydı, gelini linç etme kampanyası olabilirdi..:KK64:
Gerçi evlilik programlarındaki şebekliklere bakarsak, bu daha masum, sonuçta kendi düğünü, gençliğin verdiği, kendi kafasındaki normal davranışı.. Amca aslında çok tepki göstermiş..

Başlıkta kayınpeder gelini dövdü yazmış ama gelinde boş durmamış .:confused::confused::confused:.Sonu ne oldu acaba?

Nedense yabancılarda olan değişik yada tuhaf olayların Türkiye versiyonunu düşünürüm hep kafamda :confused:
Mesela şuan bu olay Türkiye de olsaydı, gelini linç etme kampanyası olabilirdi..:KK64:
Gerçi evlilik programlarındaki şebekliklere bakarsak, bu daha masum, sonuçta kendi düğünü, gençliğin verdiği, kendi kafasındaki normal davranışı.. Amca aslında çok tepki göstermiş..
biz de olsaydı gelin böyle kendini korumaya kalkışamazdı damatta kayınbabayla birlik olup gelini dövmeye kalkardı
eğer gelinin anne babası da silik pasif kızdan evlendireyim de evden bir boğaz eksilsin diye düşünmüyorsa sandelyeler havada uçuşurdu
sonra internete bu yansıyınca
işte bizim bir türlü layık olamadığımız muhteşem hint kumaşı erkeklerimizin :21:internette şöyle yorumlar dolaşırdı
- işte Türk kızıyla evlenmeyeceksin oğlum ne varsa Rus kızında var :KK53: yazarlar
- damata bir ton laf küfür yazarlar orada kadın babanı dövüyor sen köşeye pısmışsın iki tokat atamadın diye
Türk kadınları tüü rezil gördün mü bak nasıl el hareketi yapıyor falan yazarlardı

ve diğer dediğine de hak veriyorum amca sanane gençlerin kendi aralarında yaptığı hareketten sen niye bir hallere girdin de gelin dövmeye kalktın ben de orada verdiği kızın tepkisini verirdim geri kalan saçlarını da yolardım biri bana dayak atıp vurmaya kalksa

biz de olsaydı gelin böyle kendini korumaya kalkışamazdı damatta kayınbabayla birlik olup gelini dövmeye kalkardı
eğer gelinin anne babası da silik pasif kızdan evlendireyim de evden bir boğaz eksilsin diye düşünmüyorsa sandelyeler havada uçuşurdu
sonra internete bu yansıyınca
işte bizim bir türlü layık olamadığımız muhteşem hint kumaşı erkeklerimizin :21:internette şöyle yorumlar dolaşırdı
- işte Türk kızıyla evlenmeyeceksin oğlum ne varsa Rus kızında var :KK53: yazarlar
- damata bir ton laf küfür yazarlar orada kadın babanı dövüyor sen köşeye pısmışsın iki tokat atamadın diye
Türk kadınları tüü rezil gördün mü bak nasıl el hareketi yapıyor falan yazarlardı

ve diğer dediğine de hak veriyorum amca sanane gençlerin kendi aralarında yaptığı hareketten sen niye bir hallere girdin de gelin dövmeye kalktın ben de orada verdiği kızın tepkisini verirdim geri kalan saçlarını da yolardım biri bana dayak atıp vurmaya kalksa
Şimdi bizim bu yoruma, bazı arkadaşlar kızın yaptığı hareket için, görgü nerede edep nerede diyecekler ama :KK48:
Oradaki mesele aslında kızın yaptığı hareketten ziyade, kayın peder amcanın yaptığı tuhaflık..
Sağlıklı olanı rahatsız oluyorsan, (ki normalde kimse gelin/damat adayının yada kızının/oğlunun öyle davranmasını istemez) kenara çekip söylemek mantıklısı.
Asıl çirkin olan kısmı şiddetle olayı çözmeye kalkmak.. Ama onların toplumunda normalde aşırılıklar tuhaf görülmez, demekki düğün önemli :KK48:

X