Kayınbabamın izinsiz yatak odamıza girmesi

Evet bu ilk uyarısı değil ve sabrım patladı herhalde inanın evde sürekli biri olmasından çok sıkıldım eve gelip ayaklarımı uzatıp uyumak istiyorum mümkün değil

Aynı şehir değil benim ailem Manisa da ben istanbulda yaşıyorum

Hayır tabii ki burada sorun eşinizin ailesi. Ama evde birileri olmasına rağmen sizin de bu kadar rahat davranmanız garip geldi. Normalde işi biter, sepete atılır ya hani. Bunun yoğun çalışmayla pek ilgisi yok.

Ben gaddar bir insan değilim ama bıktırırcasina ısrar huyları var mesela yemekte bile doydum diyorsunuz ille de bir tabak daha annecim yorulma diyorsun yok istemediğim şeyler için bin kez söylemem felan gerekiyor
Doğu kültürüdür bu birazda iyilikten oluyor doydum diyip tabağı götürmeniz gerekiyor yoksa illa verirler o yemeği inanın kötü. Niyetli olduklarıni sezmedim şuan senede bir kere geliyorlarsa süreyle ilgili konuşabilirsiniz eşinizle ama bu kadar sert olmanız aileniz için iyi değil eşinizin gönlü kırılır iyilikle güzellikle anlatılabilir bazı şeyler çok keskin tavrıniz

Hayır tabii ki burada sorun eşinizin ailesi. Ama evde birileri olmasına rağmen sizin de bu kadar rahat davranmanız garip geldi. Normalde işi biter, sepete atılır ya hani. Bunun yoğun çalışmayla pek ilgisi yok.
Evin kirli sepetini onlar aldı problem şu ki kendi evleri gibi davranıyorlar mutfakta herseyini yeri değişmiş bir söylüyorum değişmiyor bin kez söylemem lazım ki sabrım kalmadi

Aynı şehir değil benim ailem Manisa da ben istanbulda yaşıyorum
O kısmı yanlışlıkla anlamışım, pardon.
Bu odaya dalma, her şeye karışma konusunda konuşup tepkini belli etmiş miydin peki? Belki de bu kadar rahatsız olduğunu anlamadılar, öyle alışmış bi aileye benziyor ama sanki kötü insanlar değiller gibi geldi, bilemedim.

Evet bu ilk uyarısı değil ve sabrım patladı herhalde inanın evde sürekli biri olmasından çok sıkıldım eve gelip ayaklarımı uzatıp uyumak istiyorum mümkün değil
Tahmin edebiliyorum çok boğucu bir his. Özel durumlar dışında bu kadar kalınmamalı. 20 yıllık evli de olmasanız 2 yıllıkta olsanız yok yani. Kocanız müdahale etmeli ama. Siz kötü olmayın bırakın o olsun. Netice de yatak odası onunda odası. Bir zahmet konuşsun münasip bir dille.

Ben bunların farkındayım ama bana göre bir ay bunları çekmek için çok uzun işin stresi yeterince var birde eve gelince ısrar silsilesi beni yıpratıyor

Haklısınız.. ama ona göre az bile kalıyorlar yatak odası konusunda gerek uyarıyı verdi neyseki artik

Özel eşyalarınızı bu şekil ortada bırakmanız doğru değil bu bir diyelimki dışarda başınıza bi kaza geldi ölümlü dünya evinize girmek zorunda kaldılar yatakta sütyen...birde sizin bu şekilde misafire bagirmaniz hoş olmamış

Haklısınız.. ama ona göre az bile kalıyorlar yatak odası konusunda gerek uyarıyı verdi neyseki artik
Böyle kocalara ne halt yemeye evlendiler diyesim geliyor ailesini bu kadar özlüyorsa dizlerinin dibinde otursaymış

Neyse en azından kurallarınızı uygulasınlar da gitte denmiyor. Onların düşünmesi lazım.

Sütyen jartiyer patlama noktası bence.
Senin eşinin ailesi iflah olmaz birer cahil.

Ben bunların farkındayım ama bana göre bir ay bunları çekmek için çok uzun işin stresi yeterince var birde eve gelince ısrar silsilesi beni yıpratıyor
Yemeğinizi yapıyorlar mı siz işten gelip selam verip odanıza cekiliyorsaniz size yardımcı olduklarını düşünüyorlardir gelin çok çalışıyor oğlum çok çalışıyor diye düşünüp yardımcı olmak istiyorlardı evli abisinde cocuklar varsa sizde daha çok rahat ediyorlardır tepkiyi eşinize gosterseydiniz keşke bu şekilde olmaz diye süre konusunda çok haklısınız ama tavrıniz çok yanlış gönül kırmalı olmuş onlar gitmeden konuşun bence en azından kayinvalideyle

Keşke kayınbaba iyi bir dövseydiniz Şaka bir yana daha yumuşak bir dille ifade etseydiniz yani sonuçta çalışıyorsun diye temizlik yapmak istemişler iyilik olsun diye belki de çok sıkıldıkları içindir kötü niyet aramadım Ama hos değil tabi senin yerine eşin ifade edebilirdi bu durumu

Neden yatak odalarınıza fantezi odasıymış gibi davranıyorsunuz ben onu anlamıyorum. En nihayetinde herkes gibi uyuduğumuz alan. Aşırı özel olması aynı zamanda orada sevişildiğinden mi oluyor? Hani evin başka alanlarında da sevişebiliyoruz o zaman her yeri mi kapatalım anlamıyorum.
Evde biri varken jartiyer bırakmak da aşırı saçma bir hareket olmuş.
O tarz özel eşyalar yatak odamda gardrobumun içinde bir çekmecede olur. Odayı dağınık bırakabilirsiniz insanlık hali ama onu da bırakmazsınız yahu.
Konudaki tek haklı olduğunuz yer bu kadar uzun kalmaları. Bu kısım katlanılabilir gibi değil bence siz buna dolmuşsunuz.

Çok haklısınız belki zaten bunu son günlerde yapıyorum belki tahammülüm kalmadı işten yorgun argın geliyorum esim bende de geç geliyor artik sabrım kalmadi yatıp uzanmak istiyorum

Yani sen kayinpederinin kayinvalidenin evde olduğunu biliyorsun özel eşyalarını niye yatak üstünde bırakıyorsun ki. Onlarda temizlikçi geldi ev temizlensin die yardımcı olmak istemişler. Normalde temizlikçi girmiyormuydu yatak odana böyle bisi belirtmismiydin. Yada bu temizlikcinin geleceğini bilmiyormuydun. Bende yatak odasında eşinle bastı sandım. Abartmıssin yani gülü seven dikenine katlanır. Zaten normalde şehir disindalarmis. İdare etseydin biraz eşinin bu kadar hatırı yokmu. Bu insanların eşinin üzerinde hiç mi emeği yok. Güzel bi şekilde odadan çıkmasını sağlayabilirdin. Bana 5 dk müsadere edin üstümü değiştiricem deyip. Kimseyi kırmadan o esnada kaldırabilirdin. Bağırmak için bahane aramışsın bence

Ay ne münasebet ya kayınpederin yatak odasından su taşıması? Temizlikçi ablayı da sert bir sekilde uyarın. Ablaya kayınpeder niye su tasıyor ne alaka ya?

Bende yatak odasını çok önemli ve özel bulan bir insanım. Bunun sebebi sevişilen ortam olmasından ziyade sadece eşime ve bana ait olması. Diyeceksiniz ki evinizin tamamı öyle ama maddesel bir aidiyetten bahsetmiyorum. Ayrıca illa bir sebebi olmasına da gerek yok bazıları için bu kıymetli. Mesela misafir gelse odasını veren insanlar var, ben vermem

Şöyle ki insanlık hali tamamen unuttum 48dim o gün birde nöbette kafam tamamen gitmiş atıvermişimdir birsey ararken kendi evimde rahat değilim şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…