- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
- 103
- Konu Sahibi Mlskurtast
Herkese selamlar başlık içinde aslında çok dallı anlatmaya başlayayım ben normalde sağlık çalışanıyım ve henüz tam 2 senelik bile evli değilim esim doğulu bende Manisaliyim esim ve ben severek evlendik eşimin dogulu oluşu normalde aileme ters olabilirken düşünce yapısı daha çok batılı gibidir neyse esim ve ailesi bize geldiler şehirdisindan 3 haftadır bizde kalıyorlar bir yerden sonra hem konuşacak birsey kalmadığından hemde yorgun geldiğimden selam verip odama çekiliyorum ancak iki gün önce isim erken bitti ve eve geldim ben normalde yatak odamızın kapısını kapatip çıkarım özel eşyalarımız vardır girmesinler görmesinler diye neyse bir baktım evi temizliyorlar(iki hafta bir ablamız geliyor) ve asil dumur olduğum şey kayinbaba bizim yatak odasındaki lavabodan su alıp taşıyor (balkona daha yakın) ama benim yatakta sütyenim ve jartiyerim duruyor görünce şok oldum tabi bırakın temizlemeyin diyorum ne kadin anlıyor ne adam en sonunda sesimi yükselterek bırakın kimse sizden temizlik istemiyor dedim odama çekildim ve o gün bu gündür konuşmuyoruz eşim evet beni haklı buluyor ailesini kirmak istemiyor bu neden yumuşak geçiş yapıyor ama
Benim sinirim hala geçmedi bu arada aynı sehirde eşimin abisi var o da evli coluklu couklu en sonunda esime yeni evli çiftin evinde bir ay kalınmaz benim ailemde geliyor bıktırmadan 3-4 gün kalıp gidiyor senin ailenle yüzgöz olduk önümüzdeki sene ben ailemin yanına giderim sen oturursun ailenle bir ay dedim ona göre ben bencilim ama işi gereği geç geliyor ailesiyle ilgilenmiyor bende sürekli sürekli onlarla olmaktan bıktım ve gitmelerini istiyorum sizce ben bu konuda bencil miyim ve kayınbabanın yatak odasına o denli girmesi ne kadar doğru
Benim sinirim hala geçmedi bu arada aynı sehirde eşimin abisi var o da evli coluklu couklu en sonunda esime yeni evli çiftin evinde bir ay kalınmaz benim ailemde geliyor bıktırmadan 3-4 gün kalıp gidiyor senin ailenle yüzgöz olduk önümüzdeki sene ben ailemin yanına giderim sen oturursun ailenle bir ay dedim ona göre ben bencilim ama işi gereği geç geliyor ailesiyle ilgilenmiyor bende sürekli sürekli onlarla olmaktan bıktım ve gitmelerini istiyorum sizce ben bu konuda bencil miyim ve kayınbabanın yatak odasına o denli girmesi ne kadar doğru