- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- Konu Sahibi gelpisipisipisiii
Canım ben seni çok iyi anlıyorum.. tabi nişanlını tanımıyorum ama o da arada kalıyodur büyük ihtimalle, benim eşimde zamanında bana hak versede babasını ezemiyodu (tabi benim kayınbaba seninki kadar karışmıyodu nişanlımda o kadar değildi de)..ama dediğin gibi bazı şeyleri durduramıyosun, bizimde çeyizim gelecek eve mobilya gelecek hala eksikler var evde biliyordu fakat hep yavaş davranıyodu eşimde sinir oluyodu ama güzelce söylüyodu sürekli zaman az kaldı baba ben çalışıyorum sen hallet diye ama yok adam hallederiz hallederiz dedi sürekli ne zaman ben sesimi çıkardım 15 günlük iş 1 günde yapıldı.. ama sizin iş evin anahtarını vermeye kadar gitmiş zannediyorumki ev düzeninize kadar karışacaklar.. umarım hakkınızda hayırlısı olur.ya iyi hoş ses çıkarmıyorsun demişssiniz ama benim çıkardığım kavgaların haddi hesabı yok... nişan alışverişinden sonra kavga çıkardım parasını aldm nişanlımdan hepsini kendi zevkime göre aldım mesela...
daha bir sürü şey...
ama artık kavga çıkartacak yüreğim kalmadı ki yani bende daraldım. evet suç nişanlımda biliyorum. ona da söylüyorum haklısın diyor bir hafta değişiyor iki gün sonra baba yine baskı yapıyor bu sefer o daralıyor bilmiyorum valla... dışardan öyle beni suçlamışsınız ama bazen bazı şeyleri durduramıyorsun işte