KAYINBABAMI BEN Mİ ÇOK TAKIYORUM

ya iyi hoş ses çıkarmıyorsun demişssiniz ama benim çıkardığım kavgaların haddi hesabı yok... nişan alışverişinden sonra kavga çıkardım parasını aldm nişanlımdan hepsini kendi zevkime göre aldım mesela...
daha bir sürü şey...

ama artık kavga çıkartacak yüreğim kalmadı ki yani bende daraldım. evet suç nişanlımda biliyorum. ona da söylüyorum haklısın diyor bir hafta değişiyor iki gün sonra baba yine baskı yapıyor bu sefer o daralıyor bilmiyorum valla... dışardan öyle beni suçlamışsınız ama bazen bazı şeyleri durduramıyorsun işte
Canım ben seni çok iyi anlıyorum.. tabi nişanlını tanımıyorum ama o da arada kalıyodur büyük ihtimalle, benim eşimde zamanında bana hak versede babasını ezemiyodu (tabi benim kayınbaba seninki kadar karışmıyodu nişanlımda o kadar değildi de)..ama dediğin gibi bazı şeyleri durduramıyosun, bizimde çeyizim gelecek eve mobilya gelecek hala eksikler var evde biliyordu fakat hep yavaş davranıyodu eşimde sinir oluyodu ama güzelce söylüyodu sürekli zaman az kaldı baba ben çalışıyorum sen hallet diye ama yok adam hallederiz hallederiz dedi sürekli ne zaman ben sesimi çıkardım 15 günlük iş 1 günde yapıldı.. ama sizin iş evin anahtarını vermeye kadar gitmiş zannediyorumki ev düzeninize kadar karışacaklar.. umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Şöyleki altinlari aldiklarini soylemistim ya, sadece durum tespiti yapmak icin aldilar dugun takilari, tum emegi, tum parasi sevgisini ogullarina ve gelinlerine harcayacak bir aile. Bunu anlatmamin sebebi herkes kendi yasantisini yasar, benim ornegimdeki kiz bu duzeni kabullenmis ama ayni zamanda kendini kabul ettirmis konu sahibide karsisindakinin samimiyetine niyetine gore karar vermeli en guzel zamanlarini basit seyler icin harcamamali. Bu arada dip not, ben bahsettigim ornekteki gibi davranamazdim bazi seyleri kabul edemezdim keyfimi kacirirdim
güzel b
yazdıklarınız için teşekkür ederim... herkes böyle bir beni yerden yere vurdu ama ya kimse yaşamadı ya da çok rahatlar bilmiyorum herhangi bir problemde hemen ayrılalım mı ya da onlar öyle mi yapmış...
ben 3 senedir bu adamı tanıyorum... bi şekilde anlaşarak bu noktaya geldik sonuçta...
her şey sert konuşmak karşı çıkmak değil bence... katlanma falan demişler de hani bazı şeyleri çözmek bu kadar kolay mı bilemedim...
bir çok şeyi görmezden geldim davetiyeyi dedim boşver bana katacak bşeyi yok... mobilya için direttim tamam yapılsın sağlam olsun haklıdır ama benim istediğim model olsun falan filan...
işte bir takım şeylere söz geçerken bazılarına bir şey diyemiyorsun...

bakalım nasıl olacak bende elimden geldiğince tatlı dille anlatmaya çalışıyorum nişanlıma...
başka önerileriniz varsa da fikir almak isterim...
tatlım peki sana karşı tutumları nasıl? yani seni seviyorlar mı yoksa ezmek için mi bu tür davranışlara giriyorlar?

Hiç yorumları okumadım ama, sen niye kayınpederini takıyorsun ki tamam adam değişik de ilk önce nişanlına söz geçir derim.
İş onda bitiyor sonuçta. Babasına davetiyeleri nişanlıma seçtirmek istiyorum dese babası yooook ben seçecem mi diyecek? Bilemedim hem nişanlınızda hem babasında sorun var sanırım.

ya iyi hoş ses çıkarmıyorsun demişssiniz ama benim çıkardığım kavgaların haddi hesabı yok... nişan alışverişinden sonra kavga çıkardım parasını aldm nişanlımdan hepsini kendi zevkime göre aldım mesela...
daha bir sürü şey...

ama artık kavga çıkartacak yüreğim kalmadı ki yani bende daraldım. evet suç nişanlımda biliyorum. ona da söylüyorum haklısın diyor bir hafta değişiyor iki gün sonra baba yine baskı yapıyor bu sefer o daralıyor bilmiyorum valla... dışardan öyle beni suçlamışsınız ama bazen bazı şeyleri durduramıyorsun işte

Ben evli bir bayan olarak size şunu söyleyebilirim ki deli gibi sevseniz bile evlenmeden önce çok küçük olan bazı Sıkıntılar evlenince çok büyük sorun olarak Dönüyor Karşınıza....anlattıklarınızdan Anladığım kadarıyla eşiniz karşı koymaya çalışsada çok başarılı olamıyor siz araya girmek zorunda kalıyorsunuz bu da sizin aileyle Tartışmalar yaşayarak yüz göz olmanıza neden oluyor .... Evlendikten sonra bu mücadeleniz iki hatta üç katına çıkacak maalesef .... Bazı şeyleri çok çok iyi düşünüp muhakeme edin .... Hakkınızda Hayırlısı olur umarım...

kızlar merhaba,

ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bu adam bi tuhaf...
mobilyamı doğru düzgün seçemedim illa tutturdu ben yaptrcam sağlam olacak diye kafalarına göre mobilya yaptırıyorlar...
fikrimi sordu söylemeden benim sözümü bir daha kesme diye bozdu beni...
evime de az kalsın o karar verecekti istediği evi başkası kiralamış kurtulduk...
düğün davetiyemi de o seçmiş karar vermiş...
utanmasa gelinliğe de karışacak yanii
bu adam herşeye muhalafet balayı yerimize de o karar verecekmiş

üstüne nişanlım evin bi anahtarını ailesine verecekmiş öyle dedi tabi ben olmaz öyle şey falan dedim ama ne kadar dinleyecek hiç bilmiyorum...

evi tutalı 3 hafta oldu hala eksikleri bitemedi bir türlü... bir elektrikçi getirecek topu topu zaman kalmadı daha benim eşyalarım gidecek. adam yavaş mı yavaşşşş...

bu arada da nişanımda bi hafta kala bastırdı davetiyeyi onda da ben seçmedim davetiyemii!!!
bence nişanlınla kayınpederin evlensin...

güzel b

tatlım peki sana karşı tutumları nasıl? yani seni seviyorlar mı yoksa ezmek için mi bu tür davranışlara giriyorlar?

bana karşı çok iyiler hep ararlar sorarlar ne bilim oraya gitsem kendi evim gibi rahat ederim... valla problem nişanlımda ya da bilmiyorum adam baskıcı ben ne dersem o olacak diyor evine karışmam ama şimdi ben ne dersem o diyor. ama nişanlımın sürekli babasını savunması beni çileden çıkarıyor. amaaan :)

kızlar merhaba,

ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bu adam bi tuhaf...
mobilyamı doğru düzgün seçemedim illa tutturdu ben yaptrcam sağlam olacak diye kafalarına göre mobilya yaptırıyorlar...
fikrimi sordu söylemeden benim sözümü bir daha kesme diye bozdu beni...
evime de az kalsın o karar verecekti istediği evi başkası kiralamış kurtulduk...
düğün davetiyemi de o seçmiş karar vermiş...
utanmasa gelinliğe de karışacak yanii
bu adam herşeye muhalafet balayı yerimize de o karar verecekmiş

üstüne nişanlım evin bi anahtarını ailesine verecekmiş öyle dedi tabi ben olmaz öyle şey falan dedim ama ne kadar dinleyecek hiç bilmiyorum...

evi tutalı 3 hafta oldu hala eksikleri bitemedi bir türlü... bir elektrikçi getirecek topu topu zaman kalmadı daha benim eşyalarım gidecek. adam yavaş mı yavaşşşş...

bu arada da nişanımda bi hafta kala bastırdı davetiyeyi onda da ben seçmedim davetiyemii!!!

nişanlının pek ağırlığı yok galiba ailesine karşı...

X