- 2 Mayıs 2014
- 140
- 48
-
- Konu Sahibi gelpisipisipisiii
gerdek gecenize de eşlik edecek mi ?Bence bir öğrenin .kızlar merhaba,
ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bu adam bi tuhaf...
mobilyamı doğru düzgün seçemedim illa tutturdu ben yaptrcam sağlam olacak diye kafalarına göre mobilya yaptırıyorlar...
fikrimi sordu söylemeden benim sözümü bir daha kesme diye bozdu beni...
evime de az kalsın o karar verecekti istediği evi başkası kiralamış kurtulduk...
düğün davetiyemi de o seçmiş karar vermiş...
utanmasa gelinliğe de karışacak yanii
bu adam herşeye muhalafet balayı yerimize de o karar verecekmiş
üstüne nişanlım evin bi anahtarını ailesine verecekmiş öyle dedi tabi ben olmaz öyle şey falan dedim ama ne kadar dinleyecek hiç bilmiyorum...
evi tutalı 3 hafta oldu hala eksikleri bitemedi bir türlü... bir elektrikçi getirecek topu topu zaman kalmadı daha benim eşyalarım gidecek. adam yavaş mı yavaşşşş...
bu arada da nişanımda bi hafta kala bastırdı davetiyeyi onda da ben seçmedim davetiyemii!!!
Allah yardımcın olsun. Kayınpederi boşver nişanlını tak kafaya. Böyle giderse yakında eşim olanlara sesini cıkarmıyor diye konu acarsın.kızlar merhaba,
mobilyamı doğru düzgün seçemedim illa tutturdu ben yaptrcam sağlam olacak diye kafalarına göre mobilya yaptırıyorlar...
evime de az kalsın o karar verecekti istediği evi başkası kiralamış kurtulduk...
üstüne nişanlım evin bi anahtarını ailesine verecekmiş öyle dedi tabi ben olmaz öyle şey falan dedim ama ne kadar dinleyecek hiç bilmiyorum...
evi tutalı 3 hafta oldu hala eksikleri bitemedi bir türlü... bir elektrikçi getirecek topu topu zaman kalmadı daha benim eşyalarım gidecek. adam yavaş mı yavaşşşş...
bu arada da nişanımda bi hafta kala bastırdı davetiyeyi onda da ben seçmedim davetiyemii!!!
seninkini okuyunca benimkime şükür ettim :) hep iyi gelin olmak zorunda değilsin kullanacağın eşyaya balayı yerine kadar karar veren bi adama arada sesini çıkar bi dur de ....hatta ikerisini düşününce bu adam akşam pişşreceğin yemeğe kadar karar verir ... ne zaman çocuk yapacağınada ... sen bi daha düşün bu evliliğş
Bence kesinlikle agzini acmalisin. Biz evlenmeden banada aynisini yapmaya kalktilar ama tepkimi gorunce ve acik acik konustugumu gorduler geri futtular kendilerini. Benim esimde diyodu ozamanlar bi anahtari annemlere verelim onlarinda evi. Bende ona oyle bi bagirdimki, ben evimde rahat olamazsam nerde olim. Sakin cnm sakin cok iyi dusun hareketlerini. Oglan anakuzusu olunca cok cekiyo kadin..kızlar merhaba,
bana birini hatırlattı ama neyse . Dseninkini okuyunca benimkime şükür ettim :) hep iyi gelin olmak zorunda değilsin kullanacağın eşyaya balayı yerine kadar karar veren bi adama arada sesini çıkar bi dur de ....hatta ikerisini düşününce bu adam akşam pişşreceğin yemeğe kadar karar verir ... ne zaman çocuk yapacağınada ... sen bi daha düşün bu evliliğş
Kayınpederinize değil, nişanlınıza kızın. Şimdiden babasına hayır diyemiyorsa, evlenince olacakları siz düşünün.