Bizim kp de bize kredi cektirmisti bayagi bi dugunden once sonra bama demistiki istersen bilezik kiralayalim kuyumcudan tak dugunden sonra geri veririz diye bende kabul etmemistim sonuc ne oldu krediyi bize odettirdi vermedi paramizi keske o bilezikleri alsaydimda vermeseydim diyorum her zaman ne kadar koparirsan kar kar..
Kesinlikle haklisin.bu konuda keskelerim cok oldu ama su olay bitsin bir daha tovbe.. gunahimi borc vermem bu adama o derece yani. Ne koparsan kar olayini da yasayarak ogrenmis oldum.
Plaka sorgulatmadik henuz zaten yeni ogrendik bu durumu. Sahibinden.com a baktik hemen hemen ayni fiyatlar ama araba oldugundan eski duruyor. Ayni modellere bakinca onlar daha iyi duruyorlar. Foto cekiminden mi kaynakli anlamadim.
Bu marka arabaların kaportaları pek sağlam değil. Bir de 2005 modelden bahsediyorsunuz.
Şahsi fikrim, araba-ev işlerinin aceleye getirilmemesinden yanadır. Eğer hemen ihtiyaç değilse 2. elde 2005 hyundai almayın.
Kesinlikle haklisin.bu konuda keskelerim cok oldu ama su olay bitsin bir daha tovbe.. gunahimi borc vermem bu adama o derece yani. Ne koparsan kar olayini da yasayarak ogrenmis oldum.
Benim kp cok iyi durumu var 3.5 srnelik evliyiz dugun kredisini sen cek ben oduycem diye esime cektirdi dunyanin kredisini dugunden donra tlfnlarni acmaz oldu biz gurbetteyiz esim kac kere gitti zor durumdayim gecinemiyoruz yardim edin diye sen git gondercez diye diye 3.5 sene gecti 1-lira haklari yok uzerimizde canim sakin gurur meselesi yapma birak ilerisini dusunme isteyen istedgini konussun sen kendinixi dusun sadecs..
Bu marka arabaların kaportaları pek sağlam değil. Bir de 2005 modelden bahsediyorsunuz.
Şahsi fikrim, araba-ev işlerinin aceleye getirilmemesinden yanadır. Eğer hemen ihtiyaç değilse 2. elde 2005 hyundai almayın.
Benim kp cok iyi durumu var 3.5 srnelik evliyiz dugun kredisini sen cek ben oduycem diye esime cektirdi dunyanin kredisini dugunden donra tlfnlarni acmaz oldu biz gurbetteyiz esim kac kere gitti zor durumdayim gecinemiyoruz yardim edin diye sen git gondercez diye diye 3.5 sene gecti 1-lira haklari yok uzerimizde canim sakin gurur meselesi yapma birak ilerisini dusunme isteyen istedgini konussun sen kendinixi dusun sadecs..
Bizimki de oyle guya erkek evlat evlendirdi bir cop bile almisligi yok. Biz her ay esimin maasindan daha cok taksit odedik bir gun bile siz naptiniz paraniz bende odeyebiliyor musunuz diye sormadi. Allah buyuk elbet bu dunyanin obur tarafi da var. Burada olmazsa orada hesaplasacaz insallah.