• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinbaba belasi

aslibasar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
54
62
3
Arkadaslar kayinbabam oto alim satimi yapiyor. Biz gecen yil subatta evlendik ekim gibi araba alip sattik kayinbaba araciligiyla ve takilan altinlarin parasiyla. Kayinbaba olacak mahluk o gun bugundur paramizi vermiyor uzttikca uzatiyor.(yeni evli oldugumuz icin taksitler vs sıkışıgız yani)En son bugun esime 2005 model hundai accent var isterseniz size onu vereyim demis. 22.5 bin tl. Imis. Bizim ondan alacagimiz 18 bin. Uzerini eklersiniz demis. Sizce araba kullanmayi yeni ogrenmek icin alinir mi? Yoksa cok mu eski? Bu konuda pek bilgim yok :(

Arkadaslar kayinbabam oto alim satimi yapiyor. Biz gecen yil subatta evlendik ekim gibi araba alip sattik kayinbaba araciligiyla ve takilan altinlarin parasiyla. Kayinbaba olacak mahluk o gun bugundur paramizi vermiyor uzttikca uzatiyor.(yeni evli oldugumuz icin taksitler vs sıkışıgız yani)En son bugun esime 2005 model hundai accent var isterseniz size onu vereyim demis. 22.5 bin tl. Imis. Bizim ondan alacagimiz 18 bin. Uzerini eklersiniz demis. Sizce araba kullanmayi yeni ogrenmek icin alinir mi? Yoksa cok mu eski? Bu konuda pek bilgim yok :KK43:
İlk kullanıp öğrenecekseniz alınır ama arabanin durumu da önemli tabi tekrar kolay elden çıkar mi vs. Bende ilk 25 bin civarı olan bi arabada öğrenmiştim.. yalnız araba yerine parayı alıp ne alacağınıza siz karar verseniz daha iyi.. parayı vermez diyorsanız arabayı almaktan başka seçenek yok gibi.

Hım araba size verecek 4 bin tl karla
Borcunuz var ama arabayı kullanmak istiyorsunuz
Peki mahluk demeniz için gecikmiş bir borç yeterli bir sebep mi?
Sonuçta eşinizin babası
Ya ben konuyu anlamadım yada seviye eksili değerlerde

İnternetten emsallerine bakın fiyat konusunda falan..
Internetten bakinca hemen hemen ayni fiyatlar. Satmak istediginizde ben satarim size diyor ama adama guvenmiyoruz artik cunku aylardir parayi verecem verecem diyip oyaliyor. Ayrica satilir mi onu da bilmiyoruz elimizde de kalabilir.

Internetten bakinca hemen hemen ayni fiyatlar. Satmak istediginizde ben satarim size diyor ama adama guvenmiyoruz artik cunku aylardir parayi verecem verecem diyip oyaliyor. Ayrica satilir mi onu da bilmiyoruz elimizde de kalabilir.
Satılır ya bu fiyat aralığında ki araçlar çabuk satılıyor. Tabi aracın hasar durumu boyası civa si motor unda vs çok bi problem yoksa.. parayi vermiyor araba elde kalabilir başka seçeneğiniz var mi ki almaktan başka. Almayıp parayi bekler durursunuz

Satılır ya bu fiyat aralığında ki araçlar çabuk satılıyor. Tabi aracın hasar durumu boyası civa si motor unda vs çok bi problem yoksa.. parayi vermiyor araba elde kalabilir başka seçeneğiniz var mi ki almaktan başka. Almayıp parayi bekler durursunuz
İste onun kararsizligi var. Parayi beklersek daha ne kadar bekleriz bilemiyorum. Arabayi da almis olmak icin almak istemiyoruz. Iki arada bir derede kaldik. Aracin ekstradan masrafi varmis sanirim.

İste onun kararsizligi var. Parayi beklersek daha ne kadar bekleriz bilemiyorum. Arabayi da almis olmak icin almak istemiyoruz. Iki arada bir derede kaldik. Aracin ekstradan masrafi varmis sanirim.
Almayın o halde bence.Ben olsam almazdim hem üstüne para vercem hem masraf var hem bu paradan kp tekrar faydalanacak oldu canım. Para ihtiyacımız var arabayı satın parayı alalım diyin

Hım araba size verecek 4 bin tl karla
Borcunuz var ama arabayı kullanmak istiyorsunuz
Peki mahluk demeniz için gecikmiş bir borç yeterli bir sebep mi?
Sonuçta eşinizin babası
Ya ben konuyu anlamadım yada seviye eksili değerlerde
Siz konuyu anlamadiniz

Hasarı da varmış orayı görmemiştim önce alıcıyı bulun eğer dediği gibi bir fiyat ediyorsa alın değerlendirin yoksa zor bulursunuz belki bir fırsat daha.Ama önce kesinlikle dediği fiyat değilse hiç yanaşmayın...

Almayın o halde bence.Ben olsam almazdim hem üstüne para vercem hem masraf var hem bu paradan kp tekrar faydalanacak oldu canım. Para ihtiyacımız var arabayı satın parayı alalım diyin
3 sekilde insanlari taniyabilirmisiz ve bunlardan biri de alisveris. Boylece tanimis oldum. Aileye gireli 1,5 yil oldu daha oncesinden tanimiyordum ama bu olay tanimamda iyi oldu. Olayi kisaca yazdm aslinda daha derin bir mevzu kisacasi bu. Karamsar olmakla beraber araba mevzusuna sicak bakamiyorum. Cunku cok daha pahaliya patlayacak gibi duruyor.

Hasarı da varmış orayı görmemiştim önce alıcıyı bulun eğer dediği gibi bir fiyat ediyorsa alın değerlendirin yoksa zor bulursunuz belki bir fırsat daha.Ama önce kesinlikle dediği fiyat değilse hiç yanaşmayın...
Dedigi fiyatmis faturayi gosterdi.

Plakayı yazın 5664e gönderin (7 lira kadar ücreti var) ve hasar kaydını sorgulatın.
Sahibinden.com'da arabanın renk-model-kilometre benzerlerinin fiyatlarını aratın.
Eksper testlerini yaptırın.
Arabanın ne kadar ettiğini net anlamış olursunuz, artık üzerine para mı verirsiniz, para mı alırsınız bakarsınız.

Plakayı yazın 5664e gönderin (7 lira kadar ücreti var) ve hasar kaydını sorgulatın.
Sahibinden.com'da arabanın renk-model-kilometre benzerlerinin fiyatlarını aratın.
Arabanın ne kadar ettiğini net anlamış olursunuz, artık üzerine para mı verirsiniz, para mı alırsınız bakarsınız.
Plaka sorgulatmadik henuz zaten yeni ogrendik bu durumu. Sahibinden.com a baktik hemen hemen ayni fiyatlar ama araba oldugundan eski duruyor. Ayni modellere bakinca onlar daha iyi duruyorlar. Foto cekiminden mi kaynakli anlamadim.

Arkadaslar kayinbabam oto alim satimi yapiyor. Biz gecen yil subatta evlendik ekim gibi araba alip sattik kayinbaba araciligiyla ve takilan altinlarin parasiyla. Kayinbaba olacak mahluk o gun bugundur paramizi vermiyor uzttikca uzatiyor.(yeni evli oldugumuz icin taksitler vs sıkışıgız yani)En son bugun esime 2005 model hundai accent var isterseniz size onu vereyim demis. 22.5 bin tl. Imis. Bizim ondan alacagimiz 18 bin. Uzerini eklersiniz demis. Sizce araba kullanmayi yeni ogrenmek icin alinir mi? Yoksa cok mu eski? Bu konuda pek bilgim yok :KK43:
Ben olsam arabayi alirim uzerine de bir kurus vermem.!

Bizim kp de bize kredi cektirmisti bayagi bi dugunden once sonra bama demistiki istersen bilezik kiralayalim kuyumcudan tak dugunden sonra geri veririz diye bende kabul etmemistim sonuc ne oldu krediyi bize odettirdi vermedi paramizi keske o bilezikleri alsaydimda vermeseydim diyorum her zaman ne kadar koparirsan kar kar..

Back