- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- Konu Sahibi kadersizperilice58
Kırk yıllık Türkçe öğretmeniyim, içgüdümlemesini yeni duydumbilmessiniz annelik icgüdümlemesiyle insanın aklına herkes geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırk yıllık Türkçe öğretmeniyim, içgüdümlemesini yeni duydumbilmessiniz annelik icgüdümlemesiyle insanın aklına herkes geliyor
Sırt üstü atmıştır canım kendini. Sırıkla atlamadaki gibi ilk önce yüzüstü gelip tam yatağın üzerindeyken sırtını çeviriyosun yoksa karnı ezilirKendini yaatağa atarken ya bebeğe bişey olsaydı bunu neden düşünmüyore
Ben de yeni duydum hemen cümle içinde kullandım. Aklımda kalsın diyeKırk yıllık Türkçe öğretmeniyim, içgüdümlemesini yeni duydum
Sırt üstü atmıştır canım kendini. Sırıkla atlamadaki gibi ilk önce yüzüstü gelip tam yatağın üzerindeyken sırtını çeviriyosun yoksa karnı ezilir
aklıma istemsizceGece yatarken sadece bebegımı örttümde yattım , ınsallah bısey olmamıstır kısmıda bence cok hostu
esimde uyanmadi ben karnimin üstünü örterek uyudum inşallah bebegime zarar gelmezaklıma istemsizce
dün gece resmini öptüm de yattım
geldi
annişşş herzamann gel seni seviyoree
kinoalı cay yapıcam bize
ama kayinannemin gözünü belertmeleri ve kocamin uyumasi gozume cok batiyor ben hamileyken
Hem kadına bir ton laf saymissin
Hem arkalarından gelmelerini beklemiştim
Hem de uğurlarken hiç birşey olmamış gbi davranmissin
Hem eşinin telefonuna dinleme programı yuklemissin
Ve burda kendinizi cidden haklı mı goruyorsunuz ? Peeesss.
Nayır nolamaz diye camı çerçeveyi indirseydin uyumazdı öyle . Bi daha öyle yap olur mu? Ay çok komik yaa bir an yatağa kendini attığın ama arkandan kimse gelmeyince kalkıp hiçbir şey olmamış gibi kayınvalideciğini uğurlaman gözümde canlandı. Kuzum sen şaka mısın ya
Aa nasıl bilmezsiniz...Kırk yıllık Türkçe öğretmeniyim, içgüdümlemesini yeni duydum