- Konu Sahibi kadersizperilice58
Şimdi konu sahibi hamile ve banlıyken biz burada yorum mu yazıyoruz?
Konu sahibi umarım gerçek değilsindir
Konu sahibi umarım gerçek değilsindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini yatağa atarken bebeğine birşey olmadı demiaglar gibi yaparak odadan ciktim ve kendi odamiza gectim odayi kapattim kendimi yataga attim
Yok karnini tutmusturKendini yatağa atarken bebeğine birşey olmadı demi
Sonrada kinoalı çayını içip rahatlıyoreeeeYok karnini tutmustur
İçi güdüyormuş demek kiKırk yıllık Türkçe öğretmeniyim, içgüdümlemesini yeni duydum
Ay gülerken tıkanıyordum nerdeyse Allah sizide güldürsün inşallahSırt üstü atmıştır canım kendini. Sırıkla atlamadaki gibi ilk önce yüzüstü gelip tam yatağın üzerindeyken sırtını çeviriyosun yoksa karnı ezilir
Fake olduğunu anladık ama çok eğlenceli bi konu annişli bebişli çok eğlendim yorumları okurkenAy millett de ciddi ciddi yazmış. Arkadaş bildiğiniz geyik yapmış. Böyle bağıra bağıra geliyor ben fake-im diyerek.
Bir an ,ben yazdım sandım. Böyle bir arkadaşı ben de terkettim. Doğumunu bir mesajla kutladim. Icim almıyordu hallerini, konuşmalarını. 8.5 ay mesailer içinde çalıştım, doğumdan bir gun once evimi süpürüp silip oyle gittim hastaneye. Meslegimle ilgili en muhim sinavima girdigimde 7. Ayimdaydim. Hamilelik hastalık degil ki, magarada yaşayan insanlar nasıl geciriyormus bu dönemi, bir düşünmek lazim. Allah, bu arkadaşım etrafındakilere sabir versin.Konu gerçek mi bilmiyorum ama var böyle kadınlar. Bir tanesi arkadaşımdı, hamileliği öğrendiği günden itibaren, eğilmedi, ev işi yapmadı, eli ya belinde ya karnındaydı. Sürekli mızmızlaniyordu, ayrıcalık bekliyordu herkeste, ama ben hamileyim diye başlayan bir sürü cümle kullanıyordu.
En son altı aylık hamileyken görüşmeyi kestim çünkü dayanılacak gibi değildi tavırları.
Gözün çıkmasın emiiiiHem gülüp hem göz belertmeyi denedim de,