Kayın babama beddua ediyorum

Allah yardimcin olsun pardon ama kaynanan nerde kalksın kocasına o hizmet etsin tövbe yarabbi ya hamile kadının elinden su bile icsen helallik alman lazım
Daha bunun 9. Ayı var hamilelik asıl bundan sonra basliyo tatlım gece bir iki saat uyuduguna sukretcen..
Allah yardimcin olsun ne diyeyim allah içlerine merhamet versin bunlarin

Ah cocuum 17 yasinda derdin neydide kocaya vardin? Hic bir kiz cocugunu bu diruma dusurmesin mevlam

Size mustehak. Ağzımı açmıyorum yine de hizmetini goruyorum vs vs. Aman ne terbiyeli ne iyi bir gelin pardon bedava hizmetçi. Hadi evlenmişsiniz erkenden ya çaresine bakacaksınız calisip ayri eve cikacaksiniz ya da kabul edeceksiniz durumu susacaksıniz. Kayinbabanız gibi ise yaramaz, evlat gelin sahibi olunca kendini adam yerine koyup birşey oldum zanneden insanlar da bence ise boş beleş gereksiz yaratiklar.

Hizmetini görüyorum, hizmetini görüyorumlar havada ucuyor.
Yavrum sen ne hizmetinden bahsediyorsun. Eli ayagi tutan davar gibi adama sen ne hizmet edecekmissin. B*k yesin.
Aklini basina al, o esin ayri ev tutsun calissin etsin. Cocugunu büyüt.
Kimseye hizmete gelmedin sen.
Cocugun seni hizmet ederken görmesin. Örnek alir.
Madem severek evlendin, kactin ask oldu, adam gibi calissin da karisini el üstünde tutsun o sünepe. Cok sinirlendim ya.

aman be ablacım biz boşan desekde boşanmayacaksın zaten ama telafi edilebilecek bir konu yok ,şöyle davran böyle davran diyemeyeceğim ilk konu bu , çünkü cahillerle uğraşmak zor uzaklaşman en iyisi.Sen hizmetçi misin ki bu olayı sana empoze etmişler ,sende hizmetini gördüm diye anlatmışsın.

Koc
kocamla başta çok iyyiydim . Kayınbabam pısırıksın sen, kılıbıksın karının her dediğini yaparsın diye doldurmaya başladığından beri böyleyiz. Ne zaman ev lafı açsam cevap vermiyor sus diyor. Kocamın geliride iyi. Hani elde para olmasa ben istemem zaten ayrılmak. Ama zenginlik içinde yoksulluk çekiyoruz.

Evlenmeden önce ayrı ev olacak demişlerdi. Evlendim ayrı ev sözü yalan oldu. Evde huzur olsa ben ayrı evde istemiyorum ama huzur yok kendileri huzursuz oldukları gibi benimde kocamında huzursuz olmamızı istiyorlar

İşte önce o ev tutulacak ondan sonra evlenicektin

Güzel kardeşim annem babam ısrarla sordu demişsin de annenin babanın 17 yaşında nr kocası okula git oku mesleğini eline al koca kaçmıyor demesi gerekirdi ısrar ettiğin için evlendirmesi değil. He şöyle de bişey var belki kaçacağını düşünmüş olabilirler bari telli duvaklı gitsin demişlerdir. Üzüldüm sana biraz sesini çıkar ister 19 ol ister 29 şimdiki çocuklar bile herşeye sesini çıkarıyor. Bebek kız olursa da kp dersin oğlunuz bir işi becerememiş ondan kaynaklı bir erkek torun veremedi size ( yıl olmuş kaç hala cinsiyet ayrımı kafası da bir başka )

Kaynanam " ben onunla küsüm " diyor çekiliyor odaya uyuyor. Hamileyim ama hamile olduğumu bile bilemedim.

kaynanan ne iş görüyormuş sabah kocasını
kaldırsın kahvaltısını hazırlasın göndersin sende kendi
kocanı gönder he senin eşin daha erken kalkıp gidiyorsa kahvaltıda
yapıyorsa hazırlarsın oda yer zaten kalktığınızda kahvaltı ev işi yemek falan
yaparsın he bunlarda yardımlaşarak yapılmalı o ayrıda ve şuan hamilesin
rabbim ıslah etsin hepsine beterini yaşatsın inşallah. gelinlere bu denli
davrananlara kendi kızı insan da sen değilmisin bu kadar da olmaz ki..

Hiç beddua etme tatlım. Koca kaçıyormuş gibi o yaşta evlenirsen gorecegin muamele de bu olur. Bu kadar koca meraklisiysa zaten bir yere gidemez der bütün hizmetciliklerini yaptırır, evin yük hayvani muamelesini reva görürler. Sen de onlari hakli cikarir gibi daha 19unda yavrulamaya baslar, omur boyu calisma geregi duymaz, anca boyle beddua edersin.

Durumunuzdan ailenizin haberdar edin. Sanırım kayınbabaniz arkanızda kimsenizin olmadığını düşünüyor. Ne yazikki erken yaşta alınan yanlış kararlar bütün hayatı etkiliyor. Özellikle zamanla okuyamadiginiz üniversite için ve sahip olmadığınız meslek için çok üzüleceksiniz.

Isteyen istedigi yasta evlenir bunu yargilamak yadirgamak niye hayati yasiycak olan onlar size ne illa bi konuda kotu yorum yapan cikmak zorundami kim nerden bilebilir evlendikten sonra boyle olucagini ?? Simdiden sonrasi icin yorum yapmak en mantiklisi insanlarin kararlarina saygi duymayi ogrenin biraz.

Kocan adam değil ki en başta.
Hamile halinle birde sana emir mi veriyor.
Bu adamın neyini sevdin?

Ne çok isterdim sana umut verebilecek şeyler yazabilmek...
Demişsin ya hamileyim hamileliğimi bilemedim diye, o evde bu böyle sürüp gidecek. Çocuğum oldu bilemedim diyeceksin, ne zaman yaşlandığını merak edeceksin.Çünkü her şeyi yaşından evvel yaşıyorsun.
Belki çok acımasızca geliyor ama gerçek bu. 17 yaşında çocuğu eş diye gören kocana mı kızmalı, benim ergen kızım gelin ama mesajla nasılsın diyelim diyen ailene mi bilemiyorum.
Umarım bir mucize olur da senin için her şey güzel olur.

Bir insan küçücük bir hatasını bile geri dönderemezken. Ben böyle büyük hatayı nasıl gerş döndereyim. Bende böyle olsun istemezdim. Kocamla evleneyim derken ailesiyle evlendim.

Allahım yardımcım olsun .

Sen bence fakesin yalan oldu demeyi biliyosun da döndürmek kelimesini de mi bilmiyosun? Eğitimin lise yazıyo ama yazı dilini bile şiveli mi yazıyosun? Ya bi git şurdan! İnsanlarla dalga geçmeyin şuraya gelip de ayıp denen bişey var be pess!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…