Kayın babama beddua ediyorum

sırf bu konuyu açmak için buraya kayıt oldum.
Evleneli 2 yıl oldu. Şuan 14 haftalık hamileyim ve 19 yaşındayım. Yani 17 yaşımda evlendim. Severek evlendim.

Kayınbabamgille aynı evde yaşıyoruz. Kayınbabam herşeye karışır. Yemek yememi bile takip eder. İlk gelin olduğum zaman utandığımdan yemek yiyemiyordum fakat kayınbabam " herşeyin iyisini yiyor." Diye arkamdan kocama söyleniyordu. Kocamda beni bildiği için seslenmiyordu.
Bunlara birşey demiyorum hiçbirşeyine ağzımı açmadım gene hizmetini görmeye devam ettim.
Kocam haksızlığa gelemediğinden babasına kızardı. Bundada kayınbabam kocamı ben öğretiyormuşum gibi laf çıkardı.
Buna da birşey demedim. Sessiz kaldım. Gene hizmetini gördüm. Çünkü ben seslenmeyince kayınbabam iyi haline bürünüyordu.

Birkaç gün önce doktora hem çocğumun sağlığı için hemde cinsiyetini öğrenmek için gittim. Kayın babamda önce görümcesi gitsin sonra bu gitsin dedi ( görümcem tüp bebek tedavisi gördü ve şuan 10 haftalık hamile)

Önce niye böyle dediğini anlamadım sonra dan kendi dedi. Eğer ben gidersem cinsiyeti eğer erkek olursa görümcem üzülürmüş kendi bebeğinin cinsiyetini öğrenene kadar yerinde duramazmış.

Ben bu olaya kendi içimde sinirlendim. Çünkü görümcemin cinsiyetini öğrenmesine çok vardı.
Bende zaten sağlığı için gidecektim.

Kaynanam ikna etti ve kayınbabam bizi götürdü doktora. Buraya kadar iyi ultrasondan bebeğimi görüdüm . Bebeğim bacaklarını açmadığı için cinsiyetini öğrenemedim. Dışarı çıktığımızda doktor bebeğin bacağını açmadığını söyledi. Kayınbabmda bebek kız olduğu için mi bana demiyorsunuz demeye başladı. Sonra arabaya bindik arabada sizin yüzünüzden buralara kadar geldim dedi.

Kaç gündür kaynanam ve benimle konuşmuyor ama arkamızdan bayağı söyleniyormuş.
Sabahları erkenden gidiyor bende dolasıyla kahvaltısına kalkamıyorum. Hamilelikten dolayı uyku bastırıyor.

Bugün saat 8 de kocam aradı. Kayınbabam bayağı doldurmuş kocamı. " sen niye babamın hizmetini görmüyorsun. Yarın saat 7 de ayakta olacaksın kahvaltı hazırlayacaksın babamın kalkmasını bekleyeceksin." Dedi ve kapattı. Ben hala hiçbir şekilde ağzımı açmıyorum kayınbabama karşı ama kaynanama döküyorum içimi oda birşey yapamıyor.

Kendi anneme de anlatamıyorum nasılsın diye mesaj atıyor anlatmak istiyorum ama olmuyor iyiym anne diye mesaj atıyorum. Üzülür diye anlatamıyorum.

Kayınbabama da beddua ediyorum. :110:
:110:
Ne yapmam lazım bilemiyorum:110:
açma sen o mübarek ağzını açma ,maşallah sana oyyyy maşallah.:KK53::KK53::KK53::KK53:

ailene anlat durumu... bak herkes kendi ailesini düşünüyor sen sapsız üzüm müsün? seninde ailen var ,anlat onlara... gerekirsede hamileliğini, ailenin yanında geçir bu süre zarfında da eşin bir ev tutsun sen ve bebeğiniz için. ev ev üstüne olur mu hiç... yasal olarakda sana ayrı ev tutmak zorunda, aile ile yaşamaya zorlayamayacağı gibi seni babasına hizmetçi olarakda kullanamaz...

yani kendin ettin kendin buldun desek? üstelik üzerine birde cocuk yapıyorsun... onuda gectim kayınbaban senin eşin olmuyor eşi kahvaltısını hazırlasın ne alaka?!
Aklın olsaydı zaten cocuk yapmadan boşanırdın

Yook arkadas yaaa bu cahiller bitmedigi sürece bizim ülkenin vah haline!!!
Inanamiyorum yaa hala boyle seyler kaldi mi?
Babamin hizmetini niye etmiyorsun?????? Sok icindeyim inanamiyorummm...

Eve hizmetçi almışlar onlar hayırlı olsun canım maaş veriyorlar mi bari ?
Dönsene babanın evine ne bekliyorsun .

oda doğru ama nereye kadar susmak , herkesin bir sabrı var

Öyle. Bosuna carlayip sonrada pisirik kedi gibi ayni evde milletin eline bakmaya gerek yok.
bu tür insanlarla basa cikabilecek konumda degil. gercekden üzülüyorum vallah. 19 yasinda universitede olmasi gereken bir insan kv kp derdi cekiyor

Evlenmeden önce ayrı ev olacak demişlerdi. Evlendim ayrı ev sözü yalan oldu. Evde huzur olsa ben ayrı evde istemiyorum ama huzur yok kendileri huzursuz oldukları gibi benimde kocamında huzursuz olmamızı istiyorlar

Annem ve babam emin misin ? Diye ıslarla sordular dışarında kayınbabam şeker gibi bir adam görünür. Ama öyle değilmiş işte. Normalde iyi çok iyi ama kaynanamla veya kocamla kavga ettiğinde böyle oluyor. Sinirli bir adam. Çok takip eder, evde herşeyin iyisini o yer, yemek seçer ve herşeye karışır
cnm beddua edilecek birsey yok anladığım kadarıyla kayınbaban biraz huysuz ve sizde bu huysuzluğa kaldıramıyacak kadar gençsiniz... Aynı evde olduğunuz için birbirinizin en ufak kusurunu gözünüzde büyütüyorsunuz... Sizin tek çareniz ayrı eve çıkmak ev ev üstüne olmaz...

Öyle. Bosuna carlayip sonrada pisirik kedi gibi ayni evde milletin eline bakmaya gerek yok.
bu tür insanlarla basa cikabilecek konumda degil. gercekden üzülüyorum vallah. 19 yasinda universitede olmasi gereken bir insan kv kp derdi cekiyor

evet ama olan olmuş zaten , şu saatten sonra konuşmanın da manası olmuyor

ayyy daha ben okurken sinirlendim allah kolaylık versin.. ayrı eve çıkacak imkanınız varmı yoksa kayınbabanız daha çok konuşur...

Zaten içinden beddua etmekten başka yapabileceğin bişey yok,tam gaz devam

Evleneli 2 yıl oldu. Şuan 14 haftalık hamileyim ve 19 yaşındayım. Yani 17 yaşımda evlendim. Severek evlendim.

Kayınbabamgille aynı evde yaşıyoruz

kalanını okumaya gerek yok. kayınbabaya beddua edene kadar kendine, bu evliliğe izin veren ailene et.

Arkadaşlar saçmalamayın ne bedduası
bu adam sadece eski kafalı,geleneksel, biraz cahil bir insan ... Karşında ki insanı silah zoruyla evde tutmuyor, şiddet uygulamıyor, kuralcı ve katı adam ayrıca kendi evi olduğu için borusunu öttürüyor... Yane Türkiye'de yaşıyoruz elimizi çarpsak böyle adamlar kaynıyor etrafta
konuyu yazan arkadaş, kendi ayakları üstünde duran, kocasının geliri olan bir kadın olsaydı bu yaptıklarının onda birini yapamazdı.... Bir insanı değiştiremezsin... Çözüm sadece ayrı eve çıkmak... Beddua çare değil

Ben anlamıyorum ki neden böyle oluyor? Acaba kendi ailenle aran iyi değil miydi de kendini bu kadar erken bir yaşta evliliğe attın? Evlenirim kurtulurum diye düşünmüş olabilir misin? Hiçbir evlilik şu dizilerdeki gibi değil....gözlerinizi çok iyi boyuyorlar...düşmüşsün cahil sürüsünün içine... bide yaşın ufak olduğu için ağaç yaş ken eğilir misali seni bi kıvama sokmaya çalışıyorlar... Allah yardımcın olsun

X