Kayın aile

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.526
4.326
Merhaba benim 10 yılı geçmiş bi evliliğim var kayın aile ile sorunum yok ama hep bi tedirginim acaba arasam mı aramam mı gerekiyor haftasonu oluyor gitmeliyiz gitmezsek kızarlar mı gibi düşüncelerim var bu da beni kaygılandırıyor mesela biz bi hafta sonu görüşmesek diğer hafta sonu mutlaka görüşüyoruz haftanın bi günü mutlaka telefonla arıyorum

Son düzenleme:
Merhaba benim 10 yılı geçmiş bi evliliğim var kayın aile ile sorunum yok ama hep bi tedirginim acaba arasam mı aramam mı gerekiyor haftasonu oluyor gitmeliyiz gitmezsek kızarlar mı gibi düşüncelerim var bu da beni kaygılandırıyor
maşAllah 10 yılı geçmiş bir evlilikte bunu düşünmek için geç değil mi ? kötü niyetle anlamayın lütfen, eğer kayın aileniz ile aranızda bir sorun yoksa, size karşı tutum ve davranışları iyiyse ne mutlu.. her hafta arayabilir, evine gidebilirsiniz veya herhangi bir zamanda vakit ayırabilirsiniz birbirinize. şimdi arama rutininiz nasıl bilmiyorum ama eğer size, "kızım neden aramıyorsun hiç"? veya "hiç gelmiyorsunuz hafta sonları" gibi bir cümle kullanmamışlar ise, birbirinizle olan iletişiminize kaldığınız yerden, kaygılanmadan devam edebilirsiniz. 🌸

Merhaba benim 10 yılı geçmiş bi evliliğim var kayın aile ile sorunum yok ama hep bi tedirginim acaba arasam mı aramam mı gerekiyor haftasonu oluyor gitmeliyiz gitmezsek kızarlar mı gibi düşüncelerim var bu da beni kaygılandırıyor mesela biz bi hafta sonu görüşmesek diğer hafta sonu mutlaka görüşüyoruz haftanın bi günü mutlaka telefonla arıyorum
Onlardan bir tepki ya da eşinizin bir baskısı yoksa bu tür bir kaygı normal değil.Yok baskı var diyorsanız sorunun çözümü sizde net olun zorlamayla iş yaptiramazlar.....

Burada kayin aile dertlerini okuyup okuyup kadinlarin kendine dert aradigini düşünmeye basladim artik. Insanlar size birsey demiyorsa rutin aile saadeti yasiyorsaniz, neden kaygilaniyorsunuz yahu? Hic mi baska derdiniz yok?

Ya da anlatmadığınız seyler var, bizim sizi cozmemizi bekliyorsunuz, ben dert goremedim.

Ara canım ara, kocası yokken yatılı kalmaya giden gelinimiz bile var rahat ol

• Komik
Reactions: sdg
10yil olmuş ,taniyamadiniz mi ? Cekincenizin nedeni eşiniz mi ?

Bunlar görev sorumluluğuyla değil de içten gelmeli bence

Eskiden ne dertler okurduk burada. Fake vardı bitane baya oyalamıştı bizi. Güya eşi kanepe yakmıştı, kendini eve kilitlemişti, kurtarmışlardı. Birileri ölmüştü, burda doğru mu değil mi diye araştırmaya girişenler olmuştu. Eski gold günlerdi.
Kendinize böyle basit şeyleri dert edinmeyin. Tavsiyem bu olabilir.

X