Aynı şey bana da oluyordu başta.O adını koyamadığınız şey aslında onların kaçıngan olmalarıydı bence,bende de hep öyle oldu.İlişkinin basında hep beni elde etmeye uğraşırlarken ilişkinin sonunda ben onlara gitme diye yalvarır oluyordum.Sizi gerçekten isteyen ve güvenli bağlanan biri olunca birde bu durumu kendinizde farkedince daha iyi oluyor ama işte sorun anında bende de onda da tölerans bitebiliyor yada beklenmedik olaylar yaşayabiliyoruz böyle olunca tetikleniyor ve ben yine kötüleşiyorum.Özgüven geliştirme ( çünkü kaygılı insanlar daha özgüvensiz davranmaya yatkın oluyor ) birde bu güvenli alana geçmek istiyorum en azından kendim için.Başka insanları tehlike olarak görmemek içinde kendimi geliştirmek , daha özgüvenli güzel enerjili ve bakımlı bir ben için çalışmak istiyorum ki zaten korku duymama gerek kalmasın.özgüvenle ilgili kitaplar varsa da öneri alırım :)
haklısınız ya , o isim cidden kacingan olabilir ama eminde değilim kendi adıma ,
hiç bağlanmak istemeyen canlılarla bu sorunları her zaman yaşamıyorum.
bide açıkçası yaşın aşırı ötesi etkisi olduğuna inanıyorum
Şu an 30 yaşındayım 25 yasimla ilişki yaşayış şeklim bambaşka.
özgüven konusuna gelirsek o konuda çok iyi olduğumu sanmıyorum ama özsaygı konusunda çok iyiyim bence
özsayginin en temelinde bence hareketlerimizin sorumluluğunu almak yatıyor.
tamamen almak .
entelektüel olarak kendimizi çok geliştirmekte çok etki etti benim hayatımda, eskiden bedensel güzellik aşırı önem kaplıyordu hayatımda şuan hiç etkisi kalmadı .
alabildiğimce en iyi ürünleri kullanıyorum bakım konusunda çok minimalistim ama cildim bedenim için en iyisini alırım.
masaja gitmeyi aşırı seviyorum dünyanın en güzel şeyi djdjdjd
bence insanın kendine inanılmaz bir değer verdiğini gösteriyor masaj . reformer pilateste çok seviyorum ben kilolu bir kadınım ama bunu zayıflamak için değil aşırı zevk aldığım için yapıyorum.
bol bol okumak
entelektüel sohbetler etmek
duygularımı açıkça ifade edip tamamen arkasında durmak.
bunlar benim kendimle ilişkimi çok güzel etkiledi.
disiplinli sporunda mucize yarattığını söyleyenler de var.