- 30 Aralık 2009
- 4.278
- 16.462
- 733
- Konu Sahibi itsgalatea
Timur harzadin,Dr NicoleHemen bakayım yazarları kimler acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Timur harzadin,Dr NicoleHemen bakayım yazarları kimler acaba ?
Yaa kendini iyileştirme işi nasıl yapılıri okumuş biri aşırı mutlu oldum şu anda nedense pek kimse bilmiyorum ben aşık oldum kitabaBu kitabı okumuşsunuz işte.ve güvenli bağlanma stilinde biri ile ilişkiniz var .Yeniden bağlanmak ve kendini iyilestirme isi nasıl yapılır? Bu kitapları da öneriyorum size.
Timur hocada alanında iyidir severim kendisiniHemen bakayım yazarları kimler acaba ?
Vagus sinirini güçlendirici çalışmalara bakabilirsinizPsikolojik destek için maddi imkanım yok ama ben kendim de baya ilerleyebildim en azından kitaplara para harcıyorum şuan.Terapiler çook uzun süre sonunda ancak ilerliyor ve pahalı maalesef ki onun yerine okuyup araştırıyorum en azından tavsiye kitaplar varsa konu ile alakalı alırım :)
Benim annem ben 40 günlük iken ise başlamış,Size dört yaşa kadar kim baktı?
Şimdi 'boş ayna 'var elimde ona ara verdim. Çok pis yuzlestim kendimle çarptı biraz. Sizin var mı onerileriniz?Timur hocada alanında iyidir severim kendisini
Bende babaanne hala anne karisimiyla büyüdüm. Ustelik annem sacma sapan seyler yapardi. Daha el kadar cocugum ne okumam var ne yazmam nefesini tutar ölü taklidi falan yapardi ya da kendimi oldurmeye gidiyorum der kendini odaya kitlerdi. Birsure sizin gibi iliskilerimde terk edilmekten cok korktum. Hersey kafada bitiyor. Kimseyi kendimden ve kizimdan kiymetli görmüyorum, gidene yollar otoban. Giderse gitsin, dünyanın sonu mu, baskasiyla ilgileniyorsa onun karaktersizligi olur seklinde kendimi telkin ederek aştım bu durumuAnnem beni doğururken yoğun bakımda kaldığı için depresyondan çıkamamış uzunca bir süre.Birde trafik kazası geçirmiş (araba çarpmış ama atlatmış diyelim) neyseki ben o sırada halamın kucağındaymışım.Yoğun olarak babannemlerde büyüdüm 1-3 arası.Babanne hala ve anne üçlüsü genelde
Beden kayıt tutarı sevdim baya son zamanlarda . O da elimdeydi daha çok okumak lazım onu fark ettim . Biraz daha okul çağı çocukları üzerine okumalar yapıyorum son zamanlardaŞimdi 'boş ayna 'var elimde ona ara verdim. Çok pis yuzlestim kendimle çarptı biraz. Sizin var mı onerileriniz?
bende taa geçen sene okurum diyeBeden kayıt tutarı sevdim baya son zamanlarda . O da elimdeydi daha çok okumak lazım onu fark ettim . Biraz daha okul çağı çocukları üzerine okumalar yapıyorum son zamanlarda
Aslında şöyle tetiklenmeye musaitsen dikkatli olmak lazım, ben eskiden çok tetikleniyordum okurken şu anda daha iyiyim ama bazı yerler zorladı . Kendine bedenine iyi bakmak lazım . Terapisiz bazı şeyler gerçekten aşırı zor . Bu kitapların hepsi çok çok kıymetli ama tek başına ne kadar etkili olur belirsiz . Yaşadığımız zorlantilara bağlı olarak değişiyor. Benim ağır travmalarım vardı , tek başıma yaptığım okumalar aşırı tetikliyordu. Daha tolere edilir duzeydeyse çok faydalı kitaplar. Farkındalık artıyor ve uğraşmak lazım iş her türlü kendimizde bitiyor iylesmek istemek gerekiyor yürekten . Gendel yaşadığımız sorunlar ilişkilerde ortaya çıkıyor çünkü tetiklenmeye en müsait olduğumuz alan . Tüm o zorlandığımız şeyler aslında ilişki odaklı değil bizim ge el sorunlarımız .bende taa geçen sene okurum diye
beden kayıt tutar
seninle başlamadı
vücudunuz hayır dediğinde
annemin duygusal yokluğu
boş ayna
ve öfke dansı kitaplarını almıştım.
kitaplıkta duruyor, bir türlu okumadım
sanki etkiis olmayacak gibi geliyor ama bu bence benim için kaçış sadece
ya maalesef bana genel anlamda iyi gelen bir terapist bulamadım.Aslında şöyle tetiklenmeye musaitsen dikkatli olmak lazım, ben eskiden çok tetikleniyordum okurken şu anda daha iyiyim ama bazı yerler zorladı . Kendine bedenine iyi bakmak lazım . Terapisiz bazı şeyler gerçekten aşırı zor . Bu kitapların hepsi çok çok kıymetli ama tek başına ne kadar etkili olur belirsiz . Yaşadığımız zorlantilara bağlı olarak değişiyor. Benim ağır travmalarım vardı , tek başıma yaptığım okumalar aşırı tetikliyordu. Daha tolere edilir duzeydeyse çok faydalı kitaplar. Farkındalık artıyor ve uğraşmak lazım iş her türlü kendimizde bitiyor iylesmek istemek gerekiyor yürekten . Gendel yaşadığımız sorunlar ilişkilerde ortaya çıkıyor çünkü tetiklenmeye en müsait olduğumuz alan . Tüm o zorlandığımız şeyler aslında ilişki odaklı değil bizim ge el sorunlarımız .
Aslında çok iyi terapistler var ama fiyatlar uçtu gitti özelden mesaj atabilir miyim ?ya maalesef bana genel anlamda iyi gelen bir terapist bulamadım.
arayışlarım oldu ama maalesef hepsi yetersiz geldi bana ..
yoksa coook uzun vadeli bir terapistim olsun isterdim hayatımın sonuna kadar her hafta görüşmek vs kendin için yapılacak en iyi ikinic yatırım bu bence.
ilki tabiki masaj dünya üzerindeki cennet
Lütfen buyrunAslında çok iyi terapistler var ama fiyatlar uçtu gitti özelden mesaj atabilir miyim ?
Boşluk hissi ve cevaplar kitabını düşünüyordum sonra onlar nasıl sizcebende taa geçen sene okurum diye
beden kayıt tutar
seninle başlamadı
vücudunuz hayır dediğinde
annemin duygusal yokluğu
boş ayna
ve öfke dansı kitaplarını almıştım.
kitaplıkta duruyor, bir türlu okumadım
sanki etkiis olmayacak gibi geliyor ama bu bence benim için kaçış sadece
Terapist önerisi yazacaktım burdan belki uygun olmaz diye çekindimLütfen buyrun
Bende bana sanmışım yanlış okumuşum
ben onları dinledim storyteldenBoşluk hissi ve cevaplar kitabını düşünüyordum sonra onlar nasıl sizce
Aynı şey bana da oluyordu başta.O adını koyamadığınız şey aslında onların kaçıngan olmalarıydı bence,bende de hep öyle oldu.İlişkinin basında hep beni elde etmeye uğraşırlarken ilişkinin sonunda ben onlara gitme diye yalvarır oluyordum.Sizi gerçekten isteyen ve güvenli bağlanan biri olunca birde bu durumu kendinizde farkedince daha iyi oluyor ama işte sorun anında bende de onda da tölerans bitebiliyor yada beklenmedik olaylar yaşayabiliyoruz böyle olunca tetikleniyor ve ben yine kötüleşiyorum.Özgüven geliştirme ( çünkü kaygılı insanlar daha özgüvensiz davranmaya yatkın oluyor ) birde bu güvenli alana geçmek istiyorum en azından kendim için.Başka insanları tehlike olarak görmemek içinde kendimi geliştirmek , daha özgüvenli güzel enerjili ve bakımlı bir ben için çalışmak istiyorum ki zaten korku duymama gerek kalmasın.özgüvenle ilgili kitaplar varsa da öneri alırım :)Benim annem ben 40 günlük iken ise başlamış,
2,5 yaşında da kreşe başlamışım
o ara bakıcılar vs .
bende de çok kaygılı bağlanma sorunu vardı
ya benim ayrılmak istediğim konuşmaların sonu ayrilmamak için yalvarmamla bitiyordu.
sonradan şunu fark ettim sorun ben de değil.
bazı insanlarda bişi var , adını koyamadığım kötü bir tılsım etkisi ; işte o insanlarla sağlıklı bağ kuramiyorsunuz.
sizin bütün o ayrılık travmanizi tetikliyor bir şeyler onlarlayken.Zaten böyle insanlarla genel olarak ilişkide sağlıksız oluyor ,saygısız oluyor doyurucu olmuyor. Çoğu zaman kendinize sayginizi kaybediyorsunuz.
sağlıklı iliskiler yaşayınca bunu anladım .
bir insanla ilişkiniz sağlıkli ise size iyi gelmediğini anladığıniz an bitirebiliyorsunuz , en kaygılı bağlanan da olsanız.