- Konu Sahibi dulkadirogullarindan
o yeşil beyaz kapsul.p..z..c.. :)) hiç iyi anılarım yok.her dakika ağlıyordum ağlamaktan psikiyatra derdimi anlatamamıştım ve bunu vermişti aslında beni kendime getirdi.şöyle ki ilacı bıraktım ( tabii kendi kafama göre olmamalıydı ) amaaaa yine bir olay sonucu vücudum tir tir titredi dişlerim birbirine vurdu bildiğin kriz yaşadım.babama sinirlendim ama kendisi hastaneye getirmk durumunda kaldı.Şimdi bende kaldı o duurum bir şeye ne zaman içten üzülsem kahırlansam vücudum titremeye başlıyor. o günü unutmam ve o ilacı buulupta iyi olacaksın diye veren doktorada güzel temennilerde bulunuyorum hala.ilaçlara ve psikologlara karşı inancım sıfır.lütfen çok büyük yaralarınız yoksa eften püften şeyler için vucudunuza yapmayın.her sey gercekrten kafada bitiyor.insanin kendisi cozemeyecegi seyler nadir.en kotu olayi bile siz istemediginiz surece kimse cozemez.o peynir ekmek gibi verilen depresyon olsunn aile planlaması olsun ilaçlara da inanmıyorum.ki doktorlarda bölünmüş durumda.bir haber kanalinda baya baya zaratli oldugu konusunda tartismalar yapildi.ihtimal bile olsa ben o ihtimali vucuduma alamam.aldim universite yillarimdi ama bir daha oyle bir hata yapmam
Son düzenleme: