- 12 Nisan 2020
- 364
- 399
-
- Konu Sahibi mandalina95
Atıyorum diyelim tayinimiz mi çıkacak. ya kötü bir yere çıkarsa. Ya da ya eşimin ailesi bize yerleşmek zorunda kalırsa gibi.Ne gibi mesala
kendizine bir oyun bulun yada eşinize kızın sizinle birazdaha ilgilensin düşünmenize fırsat vermesin ama geceleri . tamamen uykunuz gelmeden yatmayınAtıyorum diyelim tayinimiz mi çıkacak. ya kötü bir yere çıkarsa. Ya da ya eşimin ailesi bize yerleşmek zorunda kalırsa gibi.
teşekkür ederimDediklerinîn hepsini yasiyorum psikolokta ise yaramadi maalesef kuran okurken namaz Kilarken artik boguluyorum
Bu gunlerde
Bunlari okumaya calisiyorum birde ya kaviyy cekiyorum iyi geliyorVesvese-Evham/kaygı/endişe/kuşku/şüphe Hastalığına Karşı (UYARI:Hastalıklar için hem maddi hemde manevi yoldan tedavi olmak en doğrusu olacaktır.)
Neden stres yapiyorsun? Soförü tanimiyorsun ama otobüste rahatsin. Pilotu tanimiyorsun uçakta rahatsin. Kaptani tanimiyorsun ama gemide rahatsin. Hayat yolculugunda Allah’in kontrolünde! nede…mektebun.wordpress.com
teşekkür ederimkendizine bir oyun bulun yada eşinize kızın sizinle birazdaha ilgilensin düşünmenize fırsat vermesin ama geceleri . tamamen uykunuz gelmeden yatmayın
teşekkür ederim, inşallahAyetlerle ilgili notlar almıştım Nur suresini okuyan vesveseden kurtulur yazıyor. Her gün okumaya çalışın isterseniz
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim bunu da çokça zikredin
İnşallah faydası olur