Kaygı bozukluğu olanlar gelin dertleşelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canım . Rabbim şifa versin hepimize inşallah
Gerçekten yaşamayan bilemez ben bu hastalık yüzünden işe giremiyorum calsisamiyirum
Ben de. Sizi çok iyi anlıyorum ben de işe girmeye çok korkuyorum anksiyetem tavan yaparsa ne halt yerin diye

ilk evlendiğimde bende sizin gibiydim, üstelik annemin yaninda hiç kimse kalmadi ben evlenince tek yaşayacakti yani.
zamanla aslında beni bu kadar strese sokan, annesinin gogsunden ayrilamadan evlenen kisi durumuna sokan şeyin annemin eskiden kalma bazı davranışlari olduğunu farkettim.
sanirim bazi evliliği sorunlu ebeveynler çocuklarini bir liman olarak görüp fazlasiyla kendilerine bagimli bireyler yetistiriyolar.
evlendikten sonra iste aradigimda acmadiginda ay bir seymi oldu, yine bogazinda bir seymi kaldi boguldumu, seker mi tansiyon mu vs vs derken hop pandemi patladi.
tabi birde cocugum oldu oksursek ay kovitmiyizlerle devam etti bu durum sonuç daha bu sabah gorustugum psikiyatri anksiyete, panik atak vs biseyler diyip ilac yazdi.
size tavsiyem bu hayatta hic kimse icin ay ben olmazsam ne yapar, nasil olur diye kendinizi yemeyin.
bugun dr dan ciktigimda anneme dr un ilac yazdigini soyledigim de bana verdigi cevap cok icme kilo alirsin oldu
2 dk telefon acilmadiginda öldumu biseymi oldu diye 20 km yol gidip evini basan bana,
konu komsu akraba kimi bulabilirsem ben gitmeden kapisina yolladigim annem benim icin gram endiselenmedi tek derdi kilo.
insanlar belkide bizlerin onlari umursayip kayginlandigimiz kadar bizim icin kaygilanmiyordur.
ne yaparsak kendimize yapiyoruz

Benim annem de benzer şeyler diyor. İlaca çok sarılma duygu durumunu iyice bozar vs vs diyor. Annem hep bana çok müdahil olan biriydi. Ben de buna çok alışmışım sanırım birden kesilince bu durum napicagimi sasiriverdim. Normal olmak bana anormal şeyler yaşatıyor evliliğimde bi problem yok eşim gayet iyi ama benim psikoljim annemle iken daha iyiydi çok garip gerçekten

bak iste farkli anne ayni davranışlar.
sanki onlar olmasa biz bie hiçiz, bir şeyi beceremeyiz.
bir şey anlatiyosun sormasanda olumsuz fikirlerle tuhaf tuhaf cevaplar veriyo degilmi.
eşin hakkında,evliliğin hakkinda evin hakkında.
ben ilk evlendigimde kendi evinin temizliginide senelerdir ben yapiyo olmama ragmen evime gelip oraya buraya bakiyodu temizmi diye

Ahahha evet mesela benim adet donemlerim çok ağrılı geçiyor şimdiden ona bile normal doğum yapınca geçer diyo sezeryan olma diyo kısaca halbuki daha gebelik bile düşünmüyorum. Ama yine de anne işte öyle bir sevgi ki kopamıyosun sürekli tetiktesin

Tesadüfe bakin suan panik atak geçiriyorum bi kac bisi okuyayim kafam dagilsin diye girmiştim.basligi gördüm. Ayaklarım morardi ve üşüyor.ya birsey olursa diye korktugum icinde şuan carpintim var. Cok nalet birşey bu ya.ama siz tedavi oluyorsunuz bu cok iyi. Ben 6 ay tedavi gördüm. İlaclari bıraktım

et tirnaktan kolay kolay ayrilmaz tabiki anne babadan ayrilmayalim ama gec olmadan bence bir şeyleri fark etmek lazim.
benim annem bana 2.cocuk yapsana iki cocuk bakacak toto yok tabi kim uyuyacak vs derken, disardaki baska baska insanlara ay bi devirde ne ikinci cocugu nasil bakicak insanlar dedigini biliyorum
el iyisi yahu.

Benimki panik atak gibi değil de kafaya bir şeyi takınca uyuyamama yemek yiyememe geceleri titreme gibi oluyor

Grup kurma işi gerçekten mantıklı.. bizi bizden başkası anlamaz hayatımiz elden gidiyor biz izliyoruz öylece

Grup kurma işi gerçekten mantıklı.. bizi bizden başkası anlamaz hayatımiz elden gidiyor biz izliyoruz öylece
O zaman katılmak isteyen arkadaşlar söylesin ben çoklu mesajlasmaya ayarlamaya çalışayım . Birbirimizi motive ederiz . Hicbirsey yapamazsak birbirimize korkma deriz yahu

O zaman katılmak isteyen arkadaşlar söylesin ben çoklu mesajlasmaya ayarlamaya çalışayım . Birbirimizi motive ederiz . Hicbirsey yapamazsak birbirimize korkma deriz yahu
Onu duymak bile bana iyi geliyor. Sürekli birbirimizi telkin ederiz ne güzel olur

Redepra gayet iyi bir ilaç (ben sayesinde uyuyabiliyorum); hem uykunuzu düzenlemek hem de kaygılarınızı yatıştırmak için verilmiş. Yatıştırma özelliği bir antidepresan kadar kuvvetli olmadığından yanına bir ilaç daha eklenebilir zamanla. Ama biraz sabredin ve ilaçlardan korkmayın, iyileşince bırakırsınız. Terapi alma şansınız varsa önerilerde bulunabilirim, özelden yazabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…