Kayganlaştırıcı,su,tükürük gebeliğe engelmi?

Kuzumgelsin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
26
10
28
Kızlar ilişkide yanmadan dolayı kayganlaştırıcı kullanıyorduk ama aynı zamanda gebelik düşünüyorum bu ay bu tarz maddelerin gebeliğe engel olabileceğini ve canlı spermleri öldürdüğünü duydum?sizde böyle deneyim yaşayan bu yöntemleri bırakıp hamile kalan varmı ?yada doktorundan bu konuda tavsiye alan ?

Haklısınız bende öyle duydum ama en azından deneyimleyen birileri varsa diye yazmak istedim o zaman bu aydan daha umutlu olucaktım:sus::emir_bebek:

Altı aylık evliyim ilk başlarda normal olan bir yanmaydı sanırım sonrasındada alışkanlık ama o olmadanda ilişki olan günler olmuştur benima aklıma takılan yumurtlamaya denk gelen dönemde olduysa

Kızlar ilişkide yanmadan dolayı kayganlaştırıcı kullanıyorduk ama aynı zamanda gebelik düşünüyorum bu ay bu tarz maddelerin gebeliğe engel olabileceğini ve canlı spermleri öldürdüğünü duydum?sizde böyle deneyim yaşayan bu yöntemleri bırakıp hamile kalan varmı ?yada doktorundan bu konuda tavsiye alan ?
Ben spermleri öldürdüğünü biliyorum ama imkansız da değil neticede ama çoğu ölür

Biliyorum kızlar haklıssınız gebelik bekleyenler bilir herşeyden kuşkulanır tüm belirtilerden umutlanır oldum

Altı aylık evliyim ilk başlarda normal olan bir yanmaydı sanırım sonrasındada alışkanlık ama o olmadanda ilişki olan günler olmuştur benima aklıma takılan yumurtlamaya denk gelen dönemde olduysa

Yanma normal degil doktora gorun.Yeni evlisin ondan oluyor o.Benimde basima gelmisti.

Ben bi yerde okumuştum eğer ilişkide sıkıntı yaşanıyorsa zorlanma yanma acıma gibi ve hamilelik düşünülüyorsa su bazlı kayganlaştırıcı kullanılmasında sakınca yokmuş o spermlere zarar vermiyormuş ama diğer ürünler sıkıntılı olabiliyormuş tabi internetten detaylı bi araştırma yap derim detaylarıyla

Evet preesed jel zararsız ve hamileliği kolaylaştırıyomuş ama Türkiye'de satışı yok galiba

Valla bende bu ay aldım ilk defa bçyle ürünleri internetten almak sakıncalı orjinal olup olmadığını bilmiyosun ama kendi sitesimden barkodlu geldi tabi. Hamilelik için işe yaramazsada ilişkiyi kolaylaştırıyor.

İnşallah hakkınızda hayırlı olur🤲
Ne kadara aldınız acaba evet insan güvenemiyor ama aldığınız site orjinalse üründe orjinaldir inşallah

İnşallah hakkınızda hayırlı olur🤲
Ne kadara aldınız acaba evet insan güvenemiyor ama aldığınız site orjinalse üründe orjinaldir inşallah
İİnşallah canım. Şimdi baktım prefert almışım yanlış yönlendirmiyim preseedden sonra çıkarmışlar bunu aynı özellik ama içerik farklı yeni diye bunu aldık. İkili paket 220 lira fiyatı yüksek biraz ama değer diye düşünüyorum bebek için. Botanikeczada daha ucuz galiba orasıda güvenilir bence daha önce ordanda alışveriş yapmıştım orijinal gönderiyorlar.

İİnşallah canım. Şimdi baktım prefert almışım yanlış yönlendirmiyim preseedden sonra çıkarmışlar bunu aynı özellik ama içerik farklı yeni diye bunu aldık. İkili paket 220 lira fiyatı yüksek biraz ama değer diye düşünüyorum bebek için. Botanikeczada daha ucuz galiba orasıda güvenilir bence daha önce ordanda alışveriş yapmıştım orijinal gönderiyorlar.

İnşaallah hem içerik açısından zararsızdır hemde güzel sonuç alırsınız🤲
Az para değil ama iyi bişey olduktan sonra değer tabi.... Ne kadardır istiyosun canım yaş kaç

X