• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybolan Kilolarım

hasaaaL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
38
0
86
Ankara
kızlar ben serüvenime yaklaşık 6 ay önce başladım ilk 3 ay çok büyük bi azimle 14 kilo verdim 76 kiloydum 62 yim şuan yaz dönemine grdğimz zaman tatildi eğlenceydi canım ne çekerse yedim ama kilomu korumayı başardım yani bu 3 ayda kilo korumakla geçti alkisalkisalkis şimdi kaldı son 10 kilo opuyorumnanaktan boyum 168 hedefim 50 :D kaydirigubbakcemile2 bi 3 ay sonra eminimki 50 olucam kötükedihüso

kızlar ben serüvenime yaklaşık 6 ay önce başladım ilk 3 ay çok büyük bi azimle 14 kilo verdim 76 kiloydum 62 yim şuan yaz dönemine grdğimz zaman tatildi eğlenceydi canım ne çekerse yedim ama kilomu korumayı başardım yani bu 3 ayda kilo korumakla geçti alkisalkisalkis şimdi kaldı son 10 kilo opuyorumnanaktan boyum 168 hedefim 50 :D kaydirigubbakcemile2 bi 3 ay sonra eminimki 50 olucam kötükedihüso

bende dün başladım sen neler yaptın anlatırmısın birbirimize destek olalım inş. hep beraber başarıcaz inş.

tatlım benimki biraz ölüm orucu gibiydi :D çünkü rahat kilo verebilen bi insan deilim çok zor veriyorum sabahları haşlanmış yumurta ve domates yedim öğlen yemek ama yarım tabak akşamda ne piştiyse ondan yarım tabak cnm ekmek yemedim tatlı arada kaçamak atıştırdım kaydirigubbakcemile2 formülüm yediğinin yarısı hareketin iki katı oldu :) hepimiz vericez kızlar kendinize güvenin yeter opuyorumnanaktan

kızlar bende bu zamana kadar yaklaşık 12 senedir hep ölüm orucu gibi diyet yaptım verdimde ama bırakınca hep geri aldım şimdi diyetisyen eşliğinde başladım bana bi liste verdi uyguluyorum 2 gün oldu hep yiyorum inanın bayağı rahatladı vücudum eğer kilo verirsem demekki 12 sene boşuna aç gezmişim 10 kilom var vermek istediğim 2 yada 2.5 ayda verirmişim bu diyetle çok merak ediyorum 15 gün sonra gidicem kontrole bakalım neler olacak paylaşırım sizlerle sonucu.

kızlar bende bu zamana kadar yaklaşık 12 senedir hep ölüm orucu gibi diyet yaptım verdimde ama bırakınca hep geri aldım şimdi diyetisyen eşliğinde başladım bana bi liste verdi uyguluyorum 2 gün oldu hep yiyorum inanın bayağı rahatladı vücudum eğer kilo verirsem demekki 12 sene boşuna aç gezmişim 10 kilom var vermek istediğim 2 yada 2.5 ayda verirmişim bu diyetle çok merak ediyorum 15 gün sonra gidicem kontrole bakalım neler olacak paylaşırım sizlerle sonucu.

inşallah cnm hep birlikte vercez önemli olan sağlıklı verebilmek :)

ben yaklaşık bir buçuk yıl önce doğum yaptım ve malum hamilelikte aldığım kilolar hala duruyor yapıştı kaldı gitmiyor. Çok fazla kilom yok belki ama sonuçta rahatsızım ben bu durumdan
şuan 68 kiloyum kızlar...
Yaz başında lahana çorbası uyguladım bir haftada beş kilo verdim. Tabi bir haftanın sonunda bıraktım.
72 kilodan 67 kiloya düştüm ve arada hiç bir şey yapmadım bir kilo almışım.
Şimdi tekrar başladım ama bu gün dördüncü gün ve hiç bir hareket yok hiç eksilme olmadı ve sinirim bozuk bu yüzden...
Hedefim 60 kiloya düşmek yani 8 kilo fazlam var bakalım nasıl gidecek o fazlalık....

Back
X