E EU3 Ziyaretçi 18 Mayıs 2009 Konu Sahibi EU3 #1 Kaybetmemek İçin Söylenen Yalan, Eğer Aşk İçinse Affedilir mi..?
G glsh85 Ziyaretçi 19 Mayıs 2009 Konu Sahibi EU3 #2 zor bır soruu bılmıyorumm .. bazen kızdırıyo benı sonraa senı uzmemek ıcın dıyoo
UgurBocugu CEYİS BAKANI:) Kayıtlı Üye 5 Ocak 2008 68.595 17 19 Mayıs 2009 Konu Sahibi EU3 #4 biri bu gacıyı durdursunnn baya konu actın haa hangısıne koşcam sasrdım sımdık bende bı konu accam bı doyum noktası olması gerek dıe haaa -tatlicadiarzu-
biri bu gacıyı durdursunnn baya konu actın haa hangısıne koşcam sasrdım sımdık bende bı konu accam bı doyum noktası olması gerek dıe haaa -tatlicadiarzu-
decemBer medeniyet bekarların omuzlarında yükselecek tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2007 5.774 4.338 2 Haziran 2009 Konu Sahibi EU3 #6 kim affediyo anlamadım ben? yalan söylenen kişimi?
E EU3 Ziyaretçi 2 Haziran 2009 Konu Sahibi EU3 #7 mesela sevgılın senı kaybetmemek ıcın bı yalan soledı onu affedermısın
decemBer medeniyet bekarların omuzlarında yükselecek tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2007 5.774 4.338 2 Haziran 2009 Konu Sahibi EU3 #8 ne olduuna bağlı şeker. aldattıysa aldatmadım dediyse affetmem mesela. affede de bilirim aslında bilmiyorum. sevince kendini kaybedenlerdenim ben pek güvenemiyorum kendime kaydirigubbakcemile
ne olduuna bağlı şeker. aldattıysa aldatmadım dediyse affetmem mesela. affede de bilirim aslında bilmiyorum. sevince kendini kaybedenlerdenim ben pek güvenemiyorum kendime kaydirigubbakcemile