• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybetmekten korkmak sevgiyle orantili??

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Merhabalar ..
Uzun sureli bi iliskim var oyle cok ipleri eline verdimki o aramadi aradim o ozur dilemedi diledim o oonusmak istemedi ben yavardim :( ve butun bunari yaparken onun eksik yanlarii hic gormedim .. 3 gundur kusuz asil sorunum kus olmaz ayrilak felan degil kendimi cok degersiz hissediyorum ..
O benim msj cevap vermezken ben.veriyorum kusken o acmaz tl ama.ben.aciyorum ..
Kendine gelsin diye gunlerce yazmiyorum . Oda ben yazmazsam.yazmiyor hatta.sonra sn.niye yazmadin oluyor olay bana donuyor ..
Sevgisinden suphem yok fakat sevgiyle kaybetme korkusu orantilimi sizce
Seven.insan korkarda kaybetmekten .. sevemeyenmi korkmaz.. herseyi sineye cekip konusaask gururma yediremiyorum cok incindim. Arayip sormasam hep oklar bana donuyo 1 kez arayip sormuyo msj atti niye arkamda durmuyosun.diye . Cevap verdim gece su saat oldu tenezzuk.edip cevap bile vermdi ..
Peki neden neden benim baskasiyla olmamdan onu birakmamdan korkmuyor zor kadin nasil olunur ben kelimerimi davranislanimi ayarlayaniyorum surekli kendimi sorgulamktan inanin.cok yoruldum :(
Bir gun evlenip buraya pismanliklarimi yazmak istemiyorim hiseyler duzelsin.artik :((

Sana bi örnek vereyim biz sevgilimle küstüğümüz zaman aradan 2 gün geçer hemen beni arar bana derki 'Biliyorum sen beni ölsen aramazsın o yüzden ben arıyorum'
Iste tam bunu diyorum aramayan.insan.sevmiyormudur .. msela sizde aramiyormussunuz niye. Nasil boyle oluyorsunuz benim erkek arkadasimda boyle ama barstigimizdaki adam okdar farkliki

Iste tam bunu diyorum aramayan.insan.sevmiyormudur .. msela sizde aramiyormussunuz niye. Nasil boyle oluyorsunuz benim erkek arkadasimda boyle ama barstigimizdaki adam okdar farkliki
Ama bunu yapmak zorundayım yoksa roller değişir sende yapmak zorundasın bunları yaşamak istemiyorsan şunu yapıyorum seviyorum tabiki ama bunu ona yeri geldiğince gösteriyorum mesela küstüğümüz zamanki günler çok kötü oluyorum bi gece sabaha kadar ağlamıştım ben ağlarken arasa bile ne oldu neden aradın diyebiliyorum ben çok kötüyüm seni seviyorum demek yerine ama dozu iyi ayarlamak lazım çok yapmakta bıktırır sonuç şimdi 3 senedir ağzımın içine bakıyo ne desem yapıyo böyle çok mutluyum :21:

Merhabalar ..
Uzun sureli bi iliskim var oyle cok ipleri eline verdimki o aramadi aradim o ozur dilemedi diledim o oonusmak istemedi ben yavardim :KK43: ve butun bunari yaparken onun eksik yanlarii hic gormedim .. 3 gundur kusuz asil sorunum kus olmaz ayrilak felan degil kendimi cok degersiz hissediyorum ..
O benim msj cevap vermezken ben.veriyorum kusken o acmaz tl ama.ben.aciyorum ..
Kendine gelsin diye gunlerce yazmiyorum . Oda ben yazmazsam.yazmiyor hatta.sonra sn.niye yazmadin oluyor olay bana donuyor ..
Sevgisinden suphem yok fakat sevgiyle kaybetme korkusu orantilimi sizce
Seven.insan korkarda kaybetmekten .. sevemeyenmi korkmaz.. herseyi sineye cekip konusaask gururma yediremiyorum cok incindim. Arayip sormasam hep oklar bana donuyo 1 kez arayip sormuyo msj atti niye arkamda durmuyosun.diye . Cevap verdim gece su saat oldu tenezzuk.edip cevap bile vermdi ..
Peki neden neden benim baskasiyla olmamdan onu birakmamdan korkmuyor zor kadin nasil olunur ben kelimerimi davranislanimi ayarlayaniyorum surekli kendimi sorgulamktan inanin.cok yoruldum :KK43:
Bir gun evlenip buraya pismanliklarimi yazmak istemiyorim hiseyler duzelsin.artik :KK43:(
Cok sevdim iyi olduk taktik.uyguladim umrunda olmadi istemedim istemedi ben iyiyken.iyidi ben kotuyken coook kotu hic hiseyi dgru.yapanadik..
Anladimki.onemli.olan cok.sevmek degil yipratmadan sevmek:KK43:

Siz nasıl olsa küsmüyorsunuz, siz nasıl olsa adım atacaksınız nasıl olsa arayacaksınız. ben olsam ben de bunun rahatlığıyla aramam da üstüne düşünmem de. nasılsa o bana adım atacak derim. 2-3 gün değil o gerçekten hatasını anlayana kadar kendinizi geri çekmelisiniz. sonra size niye aramadın derse kırgındım, kızgındım ondan içimden geldiği zaman arıyorum zaten demek ki içimden gelmemiş dersiniz. o da içinizden neden gelmediğini en azından sorgular. yani birazcık karşı tarafta merak uyandırmanız lazım. siz kendinizi merak etiirmiyorsunuz ki sürekli arayarak adam zaten her şeyinizi biliyor. arayıp sormaya gerek duymuyor. biraz kaybetme korkusu olmalı karşı tarafta bunu hissettirecek de sizsiniz.

Ama bunu yapmak zorundayım yoksa roller değişir sende yapmak zorundasın bunları yaşamak istemiyorsan şunu yapıyorum seviyorum tabiki ama bunu ona yeri geldiğince gösteriyorum mesela küstüğümüz zamanki günler çok kötü oluyorum bi gece sabaha kadar ağlamıştım ben ağlarken arasa bile ne oldu neden aradın diyebiliyorum ben çok kötüyüm seni seviyorum demek yerine ama dozu iyi ayarlamak lazım çok yapmakta bıktırır sonuç şimdi 3 senedir ağzımın içine bakıyo ne desem yapıyo böyle çok mutluyum :21:
6 yillik iliskim ve ilk 3 yil bizdr boyleydik.umarim sobun bana.benzemez .. ki benzemez de eminimmm ..
Ben degersizlikten.olcem bigun

Mutsuzsan neden surduruyorsun ki bu iliskiyi? Onun bitirmesini mi bekliyorsun? Nasilsa sizin dayanamayip arayacaginizi biliyor. Aramayin. O hayatinizda yokmus gibi davranin. Epey bir sure. Hala da o sekildeyse bitirin.
Bitirirse cok uzulcek kendime geleniycem bi sure tooarlayamam diye korkuyorum aslinda tartsmadgimizda okdar iyiyizki ama tartstgimizda umrunda dgilim

Siz nasıl olsa küsmüyorsunuz, siz nasıl olsa adım atacaksınız nasıl olsa arayacaksınız. ben olsam ben de bunun rahatlığıyla aramam da üstüne düşünmem de. nasılsa o bana adım atacak derim. 2-3 gün değil o gerçekten hatasını anlayana kadar kendinizi geri çekmelisiniz. sonra size niye aramadın derse kırgındım, kızgındım ondan içimden geldiği zaman arıyorum zaten demek ki içimden gelmemiş dersiniz. o da içinizden neden gelmediğini en azından sorgular. yani birazcık karşı tarafta merak uyandırmanız lazım. siz kendinizi merak etiirmiyorsunuz ki sürekli arayarak adam zaten her şeyinizi biliyor. arayıp sormaya gerek duymuyor. biraz kaybetme korkusu olmalı karşı tarafta bunu hissettirecek de sizsiniz.
Ben gece sesini duymadan bile uyuyamiyrum aliskanlik oldu artik kedimi ceksemde anlamiyorki nasil merak uyandirmaliyim sizce

Benim sevdiğim beni hep kendisi arar.Ben çok az arar sorarım.Ama geç aradığındada içim içimi yer.:KK45:Burda problem sizin önemsediğiniz kadar sizi önemsememesi.Benimki diyorki sana bir uyuşturucu bağımlısı gibi bağlıyım.Her gün konuşmasam sesini duymasam yapamam.Resimlerime bakıp uyuyor...Aramama ihtiyaç kalmıyor...Sende relax ol arama derim ben.Eninde sonunda seviyorsa o seni arar.Eğer aramayıp yine seni sorguluyorsa ilişki bitmiş demekyir zaten.Herkesin ayrı düşünce yapısı var buda doğru.
Kendisiyle yüz yüze konuştunmu bu konuyu canım??o_O

6 yillik iliskim ve ilk 3 yil bizdr boyleydik.umarim sobun bana.benzemez .. ki benzemez de eminimmm ..
Ben degersizlikten.olcem bigun

Evet, kaybetme korkusu maalesef sevgiyle orantılı. Ne kadar kendimizi kandırmaya çalışsak da bu böyle. Bir ilişkide eğer onun süregelen davranışları seni değersiz hissettiriyorsa, değersizsin onun için. Benim tam olarak böyle olmasa da benzer bir ilişkim vardı, yaklaşık 1 yıl sürdü. Bir türlü bana gerçekten değer verdiğini hissedemedim ve ondan hep hissettirmesini bekledim, tatlı dille konuştum, kavga ettim. Eğer seviyorsan hissettir dedim. Bazen kendimi kandırdım, seni sevmese seninle beraber olmazdı diyerek. Aslında her şey ortadaydı, bana değer veriyorduysa bile bu benim ona verdiğim değerden bariz bir şekilde daha azdı. Sevgisini en çok gösteren, daha çok görmek isteyen, daha uzun konuşmak isteyen, daha çok özleyen taraf hep bendim. Ben onu çok sevdiğim için sürekli savaştım onunla, bunu değiştirmeye çalıştım. Ayrılık kararını alma cesaretini gösteremedim, gitmeyi göze alamadım ama bu durum da canımı çok yaktı. Ve sonuç, beni çok sevemediği, bana aşık olmadığı gerekçesiyle terk edildim. Biliyorum senin için onun sana değer vermediğini gerçek anlamda kabullenmek çok zor. Benim de kalbim olmasa da beynim kabullendi bunu. O benim hayatımda artık yok ama değersizlik hissim de yok, yorucu savaşım da bitti, kendimle çelişmelerim de. Eğer sen cesur olmazsan maalesef o seni hayatından çıkaracak emin ol.

Benim sevdiğim beni hep kendisi arar.Ben çok az arar sorarım.Ama geç aradığındada içim içimi yer.:KK45:Burda problem sizin önemsediğiniz kadar sizi önemsememesi.Benimki diyorki sana bir uyuşturucu bağımlısı gibi bağlıyım.Her gün konuşmasam sesini duymasam yapamam.Resimlerime bakıp uyuyor...Aramama ihtiyaç kalmıyor...Sende relax ol arama derim ben.Eninde sonunda seviyorsa o seni arar.Eğer aramayıp yine seni sorguluyorsa ilişki bitmiş demekyir zaten.Herkesin ayrı düşünce yapısı var buda doğru.
Kendisiyle yüz yüze konuştunmu bu konuyu canım??o_O
Konusmaya calistim tam hayatim hakkisin.hayatim konuyu kapatiyor oyle dgil cok sinirleniyorum vs baheneler devam edince dir dir yapiyor oluyorum.ustelik benmi konusmayi beceremiyorum kendimi okdar cok sorgular oldum ki

Sanırım asıl sorun kendini nasıl tutacağın nasıl geri çekeceğin. Şu an seninle benzer durumdayız erkek arkadaşım beni kırdı ama genelde ben ararım yazarım o da buna alıştı. Şu an ben kendimi tutmaya geri çekilmeye çalışıyorum. Ne zaman içimden yazmak gelse, dur diyorum biraz da o düşünmeli yoksa bu hep böyle devam edecek...

Bir de su var bazıları kaybetmeden anlamaz karşıdakinin kıymetini
Çok kıymet verince asla bırakmaz sanıyorlar

Back