Tabii bu kadar korkman normal değil, psikolojik bir şeylerin başlangıcı olabilir. Herkes ailesini sever ama bir de şöyle düşün sıralı ölüm diye bir şey var. Yarın öbür gün anne olacaksın. Eğer sen anne babanla birlikte ölürsen kendi çocuğun seninle en az bir 20 yıl daha az vakit geçirmiş olacak. Allah gecinden versin ama sen kendini annen baban kadar sevmiyorsun demek ki. Ya onlar ne derler bu dileklerini duysalar. Senin ömründen bir 20 yıl almaya yürekleri elverir mi? Yapma, böyle şeyler düşünme. Allah sıralı ölüm versin.Selam kızlar,
İçimi bu dert yiyip bitiriyor. İnsanın en büyük korkusu hep başına geliyor. O yüzden ilgimi başka şeylere çekmeye çalışsamda, bi yere kadar ilgi odağım olup, biran da korku sarıyor içimi tekrardan.
Korkum; Ailemi kaybetmek.
Evlendim evleneli, ya ben evimdeykem birşey olursa.. Ya annem dışardayım dese yada baban işe gitti dese aklıma hep bu sorular geliyor, durduk yere hıçkıra hıçkıra ağladığım günler oluyor. Çok korkuyorum! Elbet ölüm insanlar içindir ama, Rabbime hep duam aynı. Allahım benden önce alma ailemin canını, ömrümden al ömürlerine ver'dir. Kızlar içinizde varmı böyle benim gibi hisseden? Dersime odaklanamıyorum ya.. Durmadan whatsappdan anneme fln yazıyorum "çok seviyorum sizi" fln diye. Nolursunuz birşeyler diyin, rahatlatın beni.
Şimdiden çook teşekkürler
Panik atak mı başlıyor acaba? Hiç normal değil
Ben de boyleyim ve bende panik atak olustu. Gecmis olsun. Korkunc bir his..
Tek cocukmusun?
Ben babannemi kaybettikten sonra aylarca böyle olmuştum.. sanki annem ve babamda ölecekmiş gibi. Az daha kafayı yiyordum..
Bu şekilde bir olay yaşadınız mı hiç?
Veya okuyup izlediğiniz bir haber, duyduğnuz etkilendiğiniz bir olay oldu mu?
Bunlarda bilinç altına etkilenenilir.
Bende de çok fazla vardı ve paranoya seviyesine ulaşmıştı. Bir sene önceye kadar böyleydim. Şimdi çok çok azaldı şükürler olsun. Tamamen kendi irademle kurtulmaya çalıştım. Tabi destek olanlar da oldu sağolsunlar. Ama işin büyük kısmı sana ait. Kaderin önüne geçemeyeceğini biliyorsun, senin düşünüp kendini yiyip bitirmen hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Allahın dediği olacak sonunda. Sen kıymet bil, kaybetmekten de kork ama bu denli değil. Yıpratma kendini. Ben hep böyle düşünerek en aza indirgedim. İnşallah senin için de bi nebze olsun rahatlar..
Aynen, birde düşündükce sanki korkumu daha çok çağrıyormuşum gibi oluyor.. Âllahım onları başımızdan eksik etmesin, acılarını görmeyelim
Selam kızlar,
İçimi bu dert yiyip bitiriyor. İnsanın en büyük korkusu hep başına geliyor. O yüzden ilgimi başka şeylere çekmeye çalışsamda, bi yere kadar ilgi odağım olup, biran da korku sarıyor içimi tekrardan.
Korkum; Ailemi kaybetmek.
Evlendim evleneli, ya ben evimdeykem birşey olursa.. Ya annem dışardayım dese yada baban işe gitti dese aklıma hep bu sorular geliyor, durduk yere hıçkıra hıçkıra ağladığım günler oluyor. Çok korkuyorum! Elbet ölüm insanlar içindir ama, Rabbime hep duam aynı. Allahım benden önce alma ailemin canını, ömrümden al ömürlerine ver'dir. Kızlar içinizde varmı böyle benim gibi hisseden? Dersime odaklanamıyorum ya.. Durmadan whatsappdan anneme fln yazıyorum "çok seviyorum sizi" fln diye. Nolursunuz birşeyler diyin, rahatlatın beni.
Şimdiden çook teşekkürler