Basiniz sagolsun.Babanız öldükten sonraki 6 aylık süreç için normal.Kısa bir süre önce babamı kaybettim. Çok kısa bir sürede (iki ay gibi), kanser olduğunu öğrendik, ameliyat oldu ve öldü. Bu süreç zarfında babam hep bendeydi ve babamla ilişkimiz çok güzeldi her zaman. Şimdi sorunum san ki eşimi de aniden kaybedecek mişim, başına Allah korusun bi şey gelicekmiş gibi geliyor ve ağlamaya başlıyorum. Bu geçici bi şey midir,yoksa daha kötüleşir mi? Başından buna benzer bi şey geçenler varsa yardım edin lütfen!
Çok teşekkür ederim normale dönmek için çok uğraşıyorum.Başınız sağolsun çok üzüldüm sizin adınıza. Kısa süree olduysa normal tabi ki kendimi düşünüyorum ben de aynen öyle hissederdim. Babam işi dolayısıyla küçükken pek yanımızda olamadı beni dedem büyütmüştür babam gibiydi. Uykusunda kaybettik canım dedemi. 10 sene oldu hala bazen evdekiler uyurken gider nefeslerini dinlerim uyuyan insan her an ölmüş olabilir gibi düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum böyle bir alışkanlık edindim işte. Ama benimki tam tersi uzun süre sonra bundan 5 yıl önce ortaya çıktı. O zaman küçük olduğum için bilinçaltıma işledi sanırım.
Sen sürekli bu düşüncenin üzerine gidip kafanı takmazsan geçici olacağını düşünüyorum. Ölüm hayatın bir gerçeği işte malesef ne zaman ne olacağını bilemeyiz bu düşünceye takıp kendini üzme lütfen anı yaşa hayatını mutlu geçirmeye bakEşinle birlikte uzun ve mutlu bir hayatınız olur umarım
Dr a gittim şimdilik normal dedi.Başınız sağolsun,Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.Ben de kardeşimi kaybettiğimde aynı duyguları yaşamıştım,sürekli kalp çarpıntısı yaşıyordum,sürekli bir yakınımı daha kaybedeceğim sanıyordum.Zamanla geçti,eğer başedemezseniz bir doktordan yardım almanızı öneririm.
Kısa bir süre önce babamı kaybettim. Çok kısa bir sürede (iki ay gibi), kanser olduğunu öğrendik, ameliyat oldu ve öldü. Bu süreç zarfında babam hep bendeydi ve babamla ilişkimiz çok güzeldi her zaman. Şimdi sorunum san ki eşimi de aniden kaybedecek mişim, başına Allah korusun bi şey gelicekmiş gibi geliyor ve ağlamaya başlıyorum. Bu geçici bi şey midir,yoksa daha kötüleşir mi? Başından buna benzer bi şey geçenler varsa yardım edin lütfen!
Allah yardımcımız olsun elden bir şey gelmiyorBabam ve abim vefat edeli 14 yil oldu ve cok daha artti sevdiklerimi kaybetme korkusu. Cok korkuyorum. Bu yuzden panik atak oldum. Allahim onlari korusun diyorum sadeve. Cok korkuyorum oyle boyle degil..
Allah yardımcımız olsun elden bir şey gelmiyor