• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybetme korkusu

Arkadaşlar uzun zamandır beğendiğim birisi vardı kendisi sosyal medya da çok fazla olmasa da takipçisi çok olan bi insan konuşmaya başladık bir süre konuştuk ve şuanda sevgiliyiz birbirimizi henü görmedik ama görüntülü normal konuşuyoruz devamlı kimsede kalbimin öyle hızlı attığını bilmiyorum böyle yerinden çıkacakmış gibi kalp sesimi duyuyordum sevgiliyiz dendiğinde bile vücudum uyuştu daha önce yaşamadım öyle birşey onu kaybetmekten çok korkuyorum ya bi insan görmediği bi insanı kaybetmekten nasıl korksun ama gerçekten çok korkuyorum çok aşırı kıskanç kendisi ve çok inatcı onun için sosyal medyalarımı kapattım gerekenleri yeniden açtım sadece kız arkadaşlarımla takipleşiyorum

şöyle elin itinin serserinin her dediğini yapıp da kıçını kaldırıyorsunuz ya ne diyeyim size..
kendi sosyal medyada oyunlarda cirit atsın ama sana gelince sen olma sen yapma sadece kızlar takip etsin vs..
yazık yazık.. ne kadar ezik ne kadar pasif yetiştiriyor aileleriniz sizi...

Neden?yani gunluk hayatimizda kullanilan en sık soru kelimesi..ve bundan rahatsiz olmak..valla ne bileyim gencecik kizlar niye herseye boyun egiyor?

İşin büyüsü bozulacaksa zaten birkaç buluşmada anlaşılır belki de sanaldaki kadar dominant birisi değildir ya da senin hayalindeki kadar mükemmel birisi olmayabilir uzatmadan bian önce buluşun yoksa boşuna zaman kaybı olabilir

Ve mobilden oynadığımız oyunlar var bana diyo ki senin oynamanı istemiyorum neden diye sordurmuyor bana neden demesine sinir oluyormuş ama kendisi de oynuyor bana koşmasını tuhaf geliyor bu konu yüzünden tartıştık ama gerçekten onu kaybetmek istemiyorum kimseyi böyle kaybetmekten korkmadım sizce ben neyapmalıyım?

eski sevgilisi ile arasında baya mesafe varmış ve onun yanına gidip geldikten sonra ayrılmışlar dedi senin yanına geldiğimde de aynı şeyler olur diye korkuyorum dedi kafam çok karıştı tek istediğim kaybetmemek

Ay kaybetmekten korkacağınıza dua edin kendiliğinden kaybolsun.
-Ben oynarım, sen oynama.
-Eski sevgilimi görünce büyüsü bozuldu, seninle de öyle olur diye korkuyorum.
Nesini sevdiniz acaba?

Ah ergenlik..

Daha görmeden sevgililik olmaz. Hoslanti olur fakat sevgili degilsiniz. Ilk bunu anlamak lazim.

Adamin cok takipcisi var, ve ne hikmetse senin sosyal meydan bile olmasini istemiyor. Daha yüz yüze gelmeden bile seni baskiliyor. ( Hos yüz yüze gelseniz bile baskilamaya hakki yok) Simdi kizacaksin, inanmayacaksin fakat mühtemelen senin gibi bircok daha kiz ile konusuyordur. Ondan dolayi senin oyun oynamani yada sosyal medyada olmani istemiyor. Kisi kendinden bilir isi diye bosuna demiyorlar.

Son olarak cok takipcisi var ise, onu sen biraz söhret olarak görüyorsundur. Hali ile onun ile iliskin olman seni özel hisettiriyor. Korkun onu kaybetmek degil, bu özel hisi kaybetmek.

Ki sanirim ilk sevgilin bu. Yine kizacaksin fakat sonu hüsran olacak. Ama 2-3 yil sonra bile "ayy o zamanlar ne delidoluydum yaa." diye kendine güleceksin.

çok güzel yapmışsınız bravo. neden hep siz taviz veriyorsunuz? madem öyle beyimiz de kapatsın sosyal medya hesaplarını sadece erkeklerle takipleşsin ya da aynı şekilde o da oyun oynamasın. bu tarz bir şey başıma geldi sonrasında çok çok üzüldüm. lütfen siz benim gibi aptal olmayın, gözüme adeta perde inmiş gibiydi. sesiniz çıksın, istemediğiniz bir şeyi yaptıramasın.
Yıllarca süren birliktelikten sonra evlenen çiftler bile taniyamamisim vs diyo. Tanımak bence sizin düşündüğünüz gibi bişey değil
tabi ki ama genel olarak diyorum en basitinden 3 Senelik ilişkim olmuştu tanıdığımı düşünüyordum onu ama tanıyamamıştım kendimde yaşadım

Hayat fazla mı pembe size?[/QUOTE]
o kadar şey yaşadım ki İnan’ın şuan belki de hayatı pembe görmek istiyorumdur

Ah ergenlik..

Daha görmeden sevgililik olmaz. Hoslanti olur fakat sevgili degilsiniz. Ilk bunu anlamak lazim.

Adamin cok takipcisi var, ve ne hikmetse senin sosyal meydan bile olmasini istemiyor. Daha yüz yüze gelmeden bile seni baskiliyor. ( Hos yüz yüze gelseniz bile baskilamaya hakki yok) Simdi kizacaksin, inanmayacaksin fakat mühtemelen senin gibi bircok daha kiz ile konusuyordur. Ondan dolayi senin oyun oynamani yada sosyal medyada olmani istemiyor. Kisi kendinden bilir isi diye bosuna demiyorlar.
Aslında ilk ilişkim değil hayatımı anlatsam o kadar şaşırırsınız ki sosyal medyalarım açık ve istediğim gibi yorum yapıyorum ediyorum oda karşılık veriyor herkes biliyo yani sevgilisi olduğunu

Eski konularınızda eski sevgilinizle birlikte olduğunuzu yazmıssınız gerçekten bu yenisine bu denli aşık olduğunuzdan emin misiniz aradan 20 gün geçmiş geçmemiş çünkü :işsiz:

tabi ki ama genel olarak diyorum en basitinden 3 Senelik ilişkim olmuştu tanıdığımı düşünüyordum onu ama tanıyamamıştım kendimde yaşadım
Normalde tanıdığın biri olsa sonradan araya mesafe girse hiç sorun değil derdim ama hiç tanımadığınız birinin sizi her konuda kandırma ihtimali daha yüksektir . Bence insan kendi hayatı konusunda bu kadar riske girmemeli .

Eski konuların abaktım da, son derece çarpık bir bakış açın var ilişkiler ve erkekler konusunda.
Lütfen bir süre hayatına kimseyi almayıp ne istediğine ve nasıl bir insan olduğuna karar ver. Aksi halde çok üzüleceksin, sağlıklı bir ilişki yaşaman mümkün değil.

Birbirinizi daha gormemisken nasil sevgili olabiliyorsunuz? :KK47:
Arada reklamları çıkıyor ya, Second life mı ne.. Onun gibi, sanal sevgili yapıyor şimdiki gençler, sanal hayatlarına da sanal partnerleriyle yeni kanunlar getiriyorlar.

Benim sevgilim isen face yok, instagram yok demiş kıza...niye diye sorma sinirlenirim de demiş :D Beni oralarda fink atarken yakalarsın diyecek hali yok tabi.

biz ne yazarsak yazalım yaşayıp göreceksin bu çocuktan bir cacık olmayacağını..
bildiğin gelişmemiş ergen bu yahu.

Arada reklamları çıkıyor ya, Second life mı ne.. Onun gibi, sanal sevgili yapıyor şimdiki gençler, sanal hayatlarına da sanal partnerleriyle yeni kanunlar getiriyorlar.

Benim sevgilim isen face yok, instagram yok demiş kıza...niye diye sorma sinirlenirim de demiş :KK70: Beni oralarda fink atarken yakalarsın diyecek hali yok tabi.

Valla bu jenerasyonu anlamak mumkun degil. Hem gormeden sevgili olacak kadar genisler hem de abuk sabuk kisitlamalar ve finkler... Yersen tabii. :)

Back