- Konu Sahibi kokunhuzur10
Sırf size iki çift güzel söz soyledi diye şöyle manyak psikopat adamlara kapılıp gidiyorsunuz ne diyeyim Allah gözünüzü açsın (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doğru bulamadığım bı durum hem sosyal medya olması hem de karşı tarafın kısıtlayıcı olması açısından . Yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum gerçi işin içine aşk sevgi girince büyükler de 18 yaşında olur. O kişiyi normalde tanıyor musunuz gerçek hayattaArkadaşlar uzun zamandır beğendiğim birisi vardı kendisi sosyal medya da çok fazla olmasa da takipçisi çok olan bi insan konuşmaya başladık bir süre konuştuk ve şuanda sevgiliyiz birbirimizi henü görmedik ama görüntülü normal konuşuyoruz devamlı kimsede kalbimin öyle hızlı attığını bilmiyorum böyle yerinden çıkacakmış gibi kalp sesimi duyuyordum sevgiliyiz dendiğinde bile vücudum uyuştu daha önce yaşamadım öyle birşey onu kaybetmekten çok korkuyorum ya bi insan görmediği bi insanı kaybetmekten nasıl korksun ama gerçekten çok korkuyorum çok aşırı kıskanç kendisi ve çok inatcı onun için sosyal medyalarımı kapattım gerekenleri yeniden açtım sadece kız arkadaşlarımla takipleşiyorum
görünce geçer inan bana.Arkadaşlar uzun zamandır beğendiğim birisi vardı kendisi sosyal medya da çok fazla olmasa da takipçisi çok olan bi insan konuşmaya başladık bir süre konuştuk ve şuanda sevgiliyiz birbirimizi henü görmedik ama görüntülü normal konuşuyoruz devamlı kimsede kalbimin öyle hızlı attığını bilmiyorum böyle yerinden çıkacakmış gibi kalp sesimi duyuyordum sevgiliyiz dendiğinde bile vücudum uyuştu daha önce yaşamadım öyle birşey onu kaybetmekten çok korkuyorum ya bi insan görmediği bi insanı kaybetmekten nasıl korksun ama gerçekten çok korkuyorum çok aşırı kıskanç kendisi ve çok inatcı onun için sosyal medyalarımı kapattım gerekenleri yeniden açtım sadece kız arkadaşlarımla takipleşiyorum
Olabiliyor böyle birşeyBirbirinizi daha gormemisken nasil sevgili olabiliyorsunuz?
Görmedim henüz onu ama tanıdığımı düşünüyorumBenim doğru bulamadığım bı durum hem sosyal medya olması hem de karşı tarafın kısıtlayıcı olması açısından . Yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum gerçi işin içine aşk sevgi girince büyükler de 18 yaşında olur. O kişiyi normalde tanıyor musunuz gerçek hayatta
Yıllarca süren birliktelikten sonra evlenen çiftler bile taniyamamisim vs diyo. Tanımak bence sizin düşündüğünüz gibi bişey değilGörmedim henüz onu ama tanıdığımı düşünüyorum
Olabiliyor böyle birşey
Aşk ile hoşlantı arasında ince bir çizgi vardır. Yüzyüze konuşmadığın birisini kaybetme korkusu diye adlandırmayalım da, boşluğa düşme diyelim. Sanal ortamda sana yakın davranmış, ama tipik olursa olur, olmazsa sıkıntı tinne modunda erkek. Sen onunla alakalı birçok hayal kurarsın, farklı düşüncelere yönelirsin, her vakit yazmak, konuşmak istersin, o seni 2 tarlı sözüyle oyalar, o sıra binbir başka şeyle uğraşır, ne malum aynı anda 2-3 kızla konuşmadığı? Fazla kapılma derim.Arkadaşlar uzun zamandır beğendiğim birisi vardı kendisi sosyal medya da çok fazla olmasa da takipçisi çok olan bi insan konuşmaya başladık bir süre konuştuk ve şuanda sevgiliyiz birbirimizi henü görmedik ama görüntülü normal konuşuyoruz devamlı kimsede kalbimin öyle hızlı attığını bilmiyorum böyle yerinden çıkacakmış gibi kalp sesimi duyuyordum sevgiliyiz dendiğinde bile vücudum uyuştu daha önce yaşamadım öyle birşey onu kaybetmekten çok korkuyorum ya bi insan görmediği bi insanı kaybetmekten nasıl korksun ama gerçekten çok korkuyorum çok aşırı kıskanç kendisi ve çok inatcı onun için sosyal medyalarımı kapattım gerekenleri yeniden açtım sadece kız arkadaşlarımla takipleşiyorum