Kaybetme korkusu

Karşınızdaki kişinin bulunmaz hint kumaşı olmadığını anlayın önce.
Kendisine güvenen insan, karşısındaki kişiyi kısıtlamaz.
"Sana değil başkalarına güvenmiyorum, bu konunun sorgulanmasından hoşlanmıyorum" vs gibi kisvelerin altına da saklanmaz.

Ayrıca görmediğin, huyunu suyunu bilmediğin, uslubunu bilmediğin bir insana da bu şekilde bağlanman doğru değil.
Benim emin olduğum bir nokta var ki, şu anda kendin bir boşluğu doldurmaya çalışıyorsun.
Boşluğunun ne olduğunu bilemem, ancak yanlış bir karar vermeden ve kendini kaptırmadan önce bir ölçüp tartmanda fayda var.
Nedense bahsettiğin profil pek akıllıca bir ilişkiye girilecek kişi gibi gelmedi bana.
Sen temkinli davran, bırak görüştüğünüzde ayrılmak isterse de ayrılsın, keyfi bilir.

kendi sınırlarınızı koruyun derim .
yani 'neden ' denmesine sinir oluyormuş . vs vs .
çok gereksiz .
tanımadığınız birine aşık olmuşsunuz . ya da olduğunuzu sanmışsınız .
sosyal medyadan kaç kisiyle daha böyle görüşüp arkadaş olmadığı sevgili olmadığı ne malum .
sevgiliyiz demeniz için çok erken .
etrafta böyle asıp kesen insanlar varsa , mümkünse kaçarak uzaklaşın .
neler duyuyoruz . nasıl güveniyorsunuz .kimseye güvenilmez . her z aman tedbirli olmak zorundasınız . zorundayız . kızlarımız akıllı olsun lütfen . iki çift söze kapılmasın .

Valla anlamıyorum yoklukta mısınız? Böyle kontrol manyağı insanların kusurlarını görmek yerine nasıl sümen altı ederim kısmına geçiyorsunuz hemen. Dakika bir, gol bir, ipleri eline verin, oh ne güzel. Sosyal medya hesaplarınızı kapatmak nedir yav? Sadece kızlarla takipleşmek filan... Hayatınızda olan bütün erkekler potansiyel tehlike mi? Sizin iradenize mi güvenmiyor beyefendi, yoksa kendine mi? Şimdi siz bunu ileride "ilişkim için çok fedakarlık yaptım, hep alttan aldım" olarak anlatırsınız da, buna sadece taviz vermek deniyor, aklınızda bulunsun. Böyle birbirine güvenen, birbirinin hayatına, karakterine saygılı çiftler görünce gözlerim yaşarıyor artık, çünkü yok denecek kadar azlar.

Benim doğru bulamadığım bı durum hem sosyal medya olması hem de karşı tarafın kısıtlayıcı olması açısından . Yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum gerçi işin içine aşk sevgi girince büyükler de 18 yaşında olur. O kişiyi normalde tanıyor musunuz gerçek hayatta

görünce geçer inan bana.

Sana vereceğim tek tavsiye eğer olduğu şehre seni çağırırsa sakın sen gitme oldu kendisi geldi ozaman da tek gitme temkinli ol ve sana hayatına saygı duymayan insana sana yaptırım uygulama hakkı tanıma

çok güzel yapmışsınız bravo. neden hep siz taviz veriyorsunuz? madem öyle beyimiz de kapatsın sosyal medya hesaplarını sadece erkeklerle takipleşsin ya da aynı şekilde o da oyun oynamasın. bu tarz bir şey başıma geldi sonrasında çok çok üzüldüm. lütfen siz benim gibi aptal olmayın, gözüme adeta perde inmiş gibiydi. sesiniz çıksın, istemediğiniz bir şeyi yaptıramasın.

Görmedim henüz onu ama tanıdığımı düşünüyorum

böyle adamları nerden buluyosunuz. hadi buldunuz diyelim nasıl körkütük aşık oluyosunuz ya. ben bunu anlamıyorum. adam bana bunları dese koşarak uzaklaşırım. nasıl bu kadar safsınız ya. erkeksizde yaşanıyor yani.. kıtlık var sanki.

Arkadas psikopatlık derecesinde sizi engelliyor, bu biraz fazla değil mi? Bence bu engelleme ilgisinden değil gözün açılır da kaçarsınız diye.
Ve ileride olmayacakx şuan yaptığı her şey sizi sıkacak sıkılacaksınız.
Bence yolun başındayken henüz ayrılın, bu sağlıklı bir ilişki değil cünkü.

Aşk ile hoşlantı arasında ince bir çizgi vardır. Yüzyüze konuşmadığın birisini kaybetme korkusu diye adlandırmayalım da, boşluğa düşme diyelim. Sanal ortamda sana yakın davranmış, ama tipik olursa olur, olmazsa sıkıntı tinne modunda erkek. Sen onunla alakalı birçok hayal kurarsın, farklı düşüncelere yönelirsin, her vakit yazmak, konuşmak istersin, o seni 2 tarlı sözüyle oyalar, o sıra binbir başka şeyle uğraşır, ne malum aynı anda 2-3 kızla konuşmadığı? Fazla kapılma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…