• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybetme korkusu

kokunhuzur10

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
57
10
6
Arkadaşlar uzun zamandır beğendiğim birisi vardı kendisi sosyal medya da çok fazla olmasa da takipçisi çok olan bi insan konuşmaya başladık bir süre konuştuk ve şuanda sevgiliyiz birbirimizi henü görmedik ama görüntülü normal konuşuyoruz devamlı kimsede kalbimin öyle hızlı attığını bilmiyorum böyle yerinden çıkacakmış gibi kalp sesimi duyuyordum sevgiliyiz dendiğinde bile vücudum uyuştu daha önce yaşamadım öyle birşey onu kaybetmekten çok korkuyorum ya bi insan görmediği bi insanı kaybetmekten nasıl korksun ama gerçekten çok korkuyorum çok aşırı kıskanç kendisi ve çok inatcı onun için sosyal medyalarımı kapattım gerekenleri yeniden açtım sadece kız arkadaşlarımla takipleşiyorum

Arkadaşlar uzun zamandır beğendiğim birisi vardı kendisi sosyal medya da çok fazla olmasa da takipçisi çok olan bi insan konuşmaya başladık bir süre konuştuk ve şuanda sevgiliyiz birbirimizi henü görmedik ama görüntülü normal konuşuyoruz devamlı kimsede kalbimin öyle hızlı attığını bilmiyorum böyle yerinden çıkacakmış gibi kalp sesimi duyuyordum sevgiliyiz dendiğinde bile vücudum uyuştu daha önce yaşamadım öyle birşey onu kaybetmekten çok korkuyorum ya bi insan görmediği bi insanı kaybetmekten nasıl korksun ama gerçekten çok korkuyorum çok aşırı kıskanç kendisi ve çok inatcı onun için sosyal medyalarımı kapattım gerekenleri yeniden açtım sadece kız arkadaşlarımla takipleşiyorum
Ve mobilden oynadığımız oyunlar var bana diyo ki senin oynamanı istemiyorum neden diye sordurmuyor bana neden demesine sinir oluyormuş ama kendisi de oynuyor bana koşmasını tuhaf geliyor bu konu yüzünden tartıştık ama gerçekten onu kaybetmek istemiyorum kimseyi böyle kaybetmekten korkmadım sizce ben neyapmalıyım?

Ve mobilden oynadığımız oyunlar var bana diyo ki senin oynamanı istemiyorum neden diye sordurmuyor bana neden demesine sinir oluyormuş ama kendisi de oynuyor bana koşmasını tuhaf geliyor bu konu yüzünden tartıştık ama gerçekten onu kaybetmek istemiyorum kimseyi böyle kaybetmekten korkmadım sizce ben neyapmalıyım?
eski sevgilisi ile arasında baya mesafe varmış ve onun yanına gidip geldikten sonra ayrılmışlar dedi senin yanına geldiğimde de aynı şeyler olur diye korkuyorum dedi kafam çok karıştı tek istediğim kaybetmemek

Görmediğin birini kaybetmekten değil aana gösterdiği ilgiyi(!) kaybetmekten korkuyorsun. Bı şekilde baskılara maruz kalmaya devam edersen özsaygını da kAybedeceksin haberin olsun
Ondan daha çok ilgi gösterenini de gördüm ya resmine bakmaya kıyamıyorum içim bi tuhaf oluyor

Yeterince kendi at kosturuyordur oralarda ondan ;)
Ayrıca ne demek neden diye sorulmasından hoşlanmıyorum
Oldu paşam deseydiniz ...

Yeterince kendi at kosturuyordur oralarda ondan :KK66:
Ayrıca ne demek neden diye sorulmasından hoşlanmıyorum
Oldu paşam deseydiniz ... baktım herşeyine bakıyorum oyununa sosyal medyasına beni kimseden saklamıyor zaten o kadar takipçisi olmasına rağmen herkes biliyor

İlişkinin başlarında böyle oluyor. Olumsuzluklara rağmen “devam edebiliriz yapabiliriz” diye zorluyor insan. Aslında mantıklı düşünebilseniz kıskançlıkların çok abartılı olduğunu ve böyle yaşamanın insanı gerçekten sıktığını fark edeceksiniz. Kendisi sosyal medyada istediğini yapabiliyor, oyunu istediği zaman oynayabiliyor ama siz yapamıyorsunuz. Maruz kaldığınız her şeyi aynen karşı tarafa yapın. Bir bahane bulun birden kıskanç biri olun ve sizden istediği her şeyi tıpkı onun gibi çeşitli sebeplere bağlayarak siz de ondan isteyin. Bakalım ne yapacak...

Umarim senin degerini bilir dostum.Aynisi benimde basimdan gecti boyle bir olay,yani insan gormedende sevebiliyor ozleyebiliyor.fazla sevme duygusundan dolayi kaybetme korkularin meydana cikiyor rahat ol derim

Söylediği sözlerle eski sevgilisini unutamadığı ortaya çıkıyor zaten. Demek sevgilisi ayrılmış. Çok fazla üstüne düşme bence, üzülme sonra. Erkekler kaybettikten sonra anlar bak aynı hatayı yapmak istemiyor

İlişkinin başlarında böyle oluyor. Olumsuzluklara rağmen “devam edebiliriz yapabiliriz” diye zorluyor insan. Aslında mantıklı düşünebilseniz kıskançlıkların çok abartılı olduğunu ve böyle yaşamanın insanı gerçekten sıktığını fark edeceksiniz. Kendisi sosyal medyada istediğini yapabiliyor, oyunu istediği zaman oynayabiliyor ama siz yapamıyorsunuz. Maruz kaldığınız her şeyi aynen karşı tarafa yapın. Bir bahane bulun birden kıskanç biri olun ve sizden istediği her şeyi tıpkı onun gibi çeşitli sebeple.. bunu düşündüm ama onun gibi yapamıyorum kıskanıyorum biliyo da hatta daha çok hoşuna gidiyo kıskanmam bana çok saçma geliyo o kadar kıskançlık

Umarim senin degerini bilir dostum.Aynisi benimde basimdan gecti boyle bir olay,yani insan gormedende sevebiliyor ozleyebiliyor.fazla sevme duygusundan dolayi kaybetme korkularin meydana cikiyor rahat ol derim her gece dua ediyorum onu kaybetmemek için ya aklıma geldiğinde deli oluyorum ya biterse diye çok ilişkim oldu ama hiç birinde böyle olmadım

Söylediği sözlerle eski sevgilisini unutamadığı ortaya çıkıyor zaten. Demek sevgilisi ayrılmış. Çok fazla üstüne düşme bence, üzülme sonra. Erkekler kaybettikten sonra anlar bak aynı hatayı yapmak istemiyor.. kız buna yalanlar söylediği için o ayrılmış kız bana ulaştı bana küfür falan etti önemsemedim ben

Back